Effektiviteten af ​​brugen af ​​lægemidlet ASD-2 til behandling af åreknuder

Åreknuder er en af ​​de mest almindelige sygdomme hos mennesker, der fører en stillesiddende eller tværtimod for fysisk aktiv livsstil. Der er udviklet en masse moderne retsmidler til behandling, men interessen er stadig for lægemidlet ASD fraktion 2 til åreknuder, hvis navn står for "Dorogovs antiseptiske stimulator." Hvad er dette middel, og hvorfor ordineres det aldrig af læger?

Funktioner ved lægemiddelhandling

Afhængigt af udviklingsstadiet af sygdommen ordinerer læger venotonik og decongestants i forskellige kombinationer til behandling af åreknuder og med alvorlige ændringer - specielle injektioner. Men Dorogovs antiseptiske stimulator (ASD-fraktion 2) viste sig ikke at være mindre effektiv i denne henseende. Det er ikke så vidt kendt som andre lægemidler og er ikke anerkendt i officiel medicinsk praksis. Det anvendes nu i veterinærmedicin.

Alexey Vlasovich Dorogov i første halvdel af forrige århundrede udviklede et værktøj, der blev brugt som en generel styrkende stimulator af immunsystemet. Lægemidlet blev opfundet i vanskelige efterkrigstider for at finde en universel kur mod alle sygdomme og stråleskader. Resultatet var et unikt produkt, der kurerer mange sygdomme til lave omkostninger..

Princippet for lægemidlet er, at råvarer af animalsk oprindelse udsættes for høj temperatur. Som et resultat modificeres nukleinsyrer til forbindelser, der effektivt interagerer med kropsceller, når de tager medicinen.

Først blev medicinen fremstillet af frøer. Men i fremtiden blev sammensætningen ændret - i stedet for frøer, blev kød og knoglemel brugt.

Lægemiddeleffektivitet

Lægemidlet blev testet på dyr i lang tid og viste fantastiske resultater. Efter gennemførelse af studier på mennesker er disse resultater bekræftet. ASD hjælper ikke kun med åreknuder, men også med sygdomme som tuberkulose, bronkial astma, psoriasis og endda kræft.

Ansøgning

Der er flere fraktioner af denne medicin. Til behandling af åreknuder anvendes et sekund og en tredjedel. Den opnåede første fraktion er ikke nyttig, fordi den indeholder et minimum af aktivt stof.

Forskellen mellem ASD i den anden fraktion fra den tredje er en lavere koncentration af lægemidlet i sammensætningen, så den anden fraktion kan bruges inde. ASD i 3. fraktion er en olieagtig væske med en højere koncentration af lægemidlet. Det påføres eksternt ved at gnide det på et foruroligende sted..

ASD i 2. fraktion til behandling af åreknuder tages oralt flere gange om dagen. Da stoffet har en bestemt lugt, skal det håndteres omhyggeligt for ikke at spilde. Dosering bør anvendes afhængigt af patientens vægt og sygdommens sværhedsgrad..

Lægemidlet bruges ikke i officiel lægepraksis, derfor tager du det fulde ansvar for konsekvenserne, når du tager stoffet.

Generelle henstillinger kommer til 15-20 dråber af lægemidlet fortyndet i 50 ml koldt kogt vand. Flasken med stoffet har en beskyttelseskappe af gummi, som ikke bør fjernes. Det anbefales at bruge en sprøjte med en nål til at udtrække den krævede mængde af medicinen. Forbruget 2-3 gange om dagen.

Medicinen har praktisk taget ingen bivirkninger, da den består af komponenter af animalsk oprindelse, som ikke forårsager afvisning af kroppen. I modsætning til lægemidler, der er dannet af kunstige komponenter, ødelægger den antiseptiske stimulator Dorogov ikke cellerne i den menneskelige krop, men passerer roligt gennem cellebarrieren og heles, øger lokal og generel immunitet, hvilket fører til en hurtig lindring af sygdommen og bedring.

Hvad som et resultat

Lægemidlet ASD modtager kun positive anmeldelser. Efter behandlingsforløbet forsvinder de ubehagelige symptomer, der er forbundet med sygdommen:

  1. Væggene i blodkar styrkes, som et resultat observeres et fald i edderkoppevene og vener.
  2. Hævelse i benene forsvinder, smerter forsvinder.
  3. Mavesår forsvinder efter 7 dage med ekstern og oral brug af stoffet.
  4. Generel tilstand forbedres.
  5. Immunitet styrker.

Hvorfor bruges ASD-2 ikke meget i moderne medicin? Det handler om den totalitære maskine, som ikke tillod Dorogov at udvikle og distribuere dens udvikling. USSR's partielite ønskede at overlade dette middel til sig selv, mens forfatteren af ​​medicinen distribuerede det gratis.

ASD til åreknuder

Behandlingen af ​​åreknuder er lang og vanskelig. For at forbedre venenes tilstand, fjern smerter og ubehag, brug af ASD til åreknuder. Dets handling er at reducere visuelle manifestationer, bekæmpe komplikationer og deres forebyggelse. Alternativ medicin er i stand til at påvirke organer, systemer og kroppen som helhed positivt.

Egenskaber og mekanisme for arbejde

Dorogovs antiseptiske stimulator er et veterinærlægemiddel, der er et nedbrydningsprodukt af råvarer af animalsk oprindelse. Fås i tre fraktioner - ASD 1, 2, 3. Blandt dem bruges den anden oftest. Det fås i flasker på 50.100 og 200 ml. Den tredje fraktion er et olieagtigt stof, der kun er beregnet til ekstern brug. Åreknuder behandles oralt og eksternt. ASD 2 er en solbrun væske med en ubehagelig lugt. Består af følgende komponenter:

  • carboxylsyrer,
  • cykliske kulbrinter,
  • ammoniumsalte,
  • sulfhydrylforbindelser,
  • alifatiske kulbrinter,
  • fedtsyre,
  • vand.

På grund af sammensætningen hjælper værktøjet med at reducere den inflammatoriske proces. Det stimulerer også immun- og regenererende processer, normaliserer nervesystemet, deltager i kroppens stofskifte. Det påvirker aktiviteten i fordøjelseskanalen positivt. ASD 2 med åreknuder aktiverer hvide blodlegemer. Lægemidlet hjælper med at styrke den venøse væg.

Anvendelse af ASD fra åreknuder

Virkningen af ​​Dorogovs antiseptiske stimulant er blevet bevist ved behandling af humane blodårer, men det er stadig en traditionel medicin og anerkendes ikke som traditionel. Du skal dog konsultere din læge, inden du tager lægemidlet. Ved åreknuder vil det at tage 2 fraktioner medføre ekstraordinære fordele. Ud over at eliminere visuelle symptomer normaliserer medikamentet blodformlen og metabolske processer, forbedrer blodcirkulationen og styrker cellemembranerne. Ved behandling med 2 fraktioner af lægemidlet skal følgende regler følges:

  • Brug kun i fortyndet form.
  • At opdrætte i vand eller te.
  • Tag før måltidet.
  • Sørg for tilstrækkelig hydrering.
  • Ekskluder alkohol fra kosten og berik den med sure frugter, bær og juice.

Overholdelse af alle anbefalinger vil fremskynde behandlingsprocessen og undgå ubehagelige bivirkninger..

Behandlingsregime

Terapi for åreknuder ASD sker ved hjælp af den oralt og i form af suppositorier. Med intern administration skal du starte med 15 dråber om dagen. Forøg gradvist doseringen, hvilket bringer den til 30-40 pr. Dag. Stoffet drikkes i 5 dage, derefter går 2-3 dage glip af. Antallet af kurser afhænger af sygdommens kompleksitet. Ordningen giver mulighed for en periode med brug af stearinlys - 20 dage, hvoraf i de første 10 sættes 2 gange om dagen, derefter kun om natten. ASD 3 bruges eksternt i lotioner eller komprimerer. Lægemidlet fortyndes i 70% alkohol, der tilsættes yderligere kamferolie eller fiskeolie. Ved kompresser skal du tage 1 del af stoffet og tilsætte 20 dele vand. Skift det 2 gange om dagen. Sådanne procedurer hjælper med at behandle trofiske mavesår og lindre smerter..

Adgangsbegrænsninger

Brugsanvisningen angiver ikke uønskede virkninger eller kontraindikationer. Hvis rødmen i huden, udseendet af kløe, ubehag, skal du stoppe med at bruge stoffet og konsultere en læge. For at undgå ubehagelige fænomener er det nødvendigt at åbne og opbevare flasken korrekt med stoffet korrekt. Det er strengt forbudt at åbne låg og måle det krævede antal dråber med en insulinsprøjte gennem en lukket prop. De terapeutiske egenskaber ved ASD har fundet deres anvendelse i behandlingen af ​​åreknuder og mange andre sygdomme. Næsten helt sikkert, uden syntetiske komponenter, overkommelig - det bruges i stigende grad af læger til behandling af forskellige tilstande. Selvom det forbliver ukendt af klassisk medicin.

Asd fra anmeldelser af åreknuder

Jeg hørte et sted, at åreknuder på benene er problemer med mave-tarmkanalen, dvs. forstoppelse.

Det er hvad der ikke er, det er ikke t-t-t, for ikke at jinx det.

Jeg vil dele. Clay-applikationer hjalp mig meget og overraskede overraskende at tage ASD-2-fraktionen. Jeg tog den til profylakse og pludselig så, at mine ben var helt forskellige.

Jeg læste om denne brøkdel, at den er mod kræft, og at dens lugt er forfærdelig. Hvordan tog du det? Og om leranvendelser, fortæl os mere.

Om applikationer i ler. Min kollega kurerede engang en berømt fodboldspiller af sådanne åreknuder, at han ikke kunne gå. Og resultatet var vidunderligt. Jeg ville alle bede denne kollega om hjælp, men vores veje divergerede. Og her for nylig købte jeg ler i maskeposer. Og bruges som læst på Internettet. Lertaler - på benet. Derefter polyethylen, derefter et uldtørklæde. I 20-30 minutter. Vask af med varmt vand. Og det hjalp mig. http://kembri-glina.ucoz.ru/publ/glina_dlja_nog/1-1-0-0-13

ASD-2 blev for nylig brugt af min ven fra eksem. Bivirkning - hun tabte sig uden problemer. Jeg læste: der er bevis for fedme. Og prøvede at anvende. Der er selvfølgelig en lugt, men det er meget muligt at drikke, og der er afhængighed. Jeg har en bivirkning - forbedring af benets tilstand. Jeg læste: med åreknuder har ASD-2 også indikationer. Læs det selv på Internettet.

Hun tog ASD til 1 terning om morgenen og aftenen på tom mave. Fem dage, derefter 5 dage fri. Du kan ikke åbne manchetten, tog fraktionen med en sprøjte direkte gennem korken. Hældes i 100 ml vand. Vaskes ned med et glas koldt vand.

MAura, men var det ikke skræmmende at drikke ASD? Der var ingen tvivl? Jeg måtte lugte det tidligere. Jeg kan ikke huske nu, hvad alt dette er lavet af, men jeg kan huske, at det er noget temmelig ubehageligt i dets sammensætning og ikke bare i lugt.

Jeg troede ikke, hvad det var lavet af. Duften er ikke så slem, som de siger. Jeg blev inspireret af eksemplet med en ven.

Og han hjalp ikke min nære slægtning. Sandt nok skete der ikke noget forfærdeligt med hende (ttt!), Og generelt - hun blev ordineret til ekstern brug og ikke inde. Duften er selvfølgelig ubehagelig, men sagen er ikke kun i den. Jeg kunne ikke lide sammensætningen af ​​den (selvom jeg bestemt ikke husker ham allerede), men hvad jeg ikke kunne lide var at jeg husker absolut.

Til ekstern brug, ASD-3-fraktionen. Dette er helt anderledes. Og hvad hjalp en slægtning? Hvis vi taler om åreknuder, så er de nødvendige omfattende foranstaltninger og systematik. En ting vil aldrig hjælpe.

MAura, dette var ASD-3-fraktionen fra hudproblemer. Der var mange diagnoser, forskellige læger tænkte anderledes, og de talte også om eksem. Og udpeget - hvem hvad.
Det vil sige, jeg fik øje på et kendt navn. Og for den historie, som en ven hjalp med eksem. Og hun drak den (endnu engang tabte hun sig), men anvendte ikke eksternt, korrekt?

Hun drak det og drikker det. Virkningen er af generel sundhedsmæssig karakter. Men eksem forsvinder. Drikker asd-2.

Betjening er det sidste trin. Ingen grund til at løbe i en sådan grad. Og tilbagefald efter operation - næsten uden undtagelse.

Betjening er det sidste trin. Ingen grund til at løbe i en sådan grad. Og tilbagefald efter operation - næsten uden undtagelse.

Fordi årsagen ikke fjernes. Og hvad er årsagen til åreknuder, hvem ved det? Efter min mening ved ikke engang læger med sikkerhed. Og hvis der vises nye efter fjernelse af den berørte vene, vil de også blive fjernet? Så bliv uden vener længe

Årsagerne til åreknuder er blandede. Vaskulær insufficiens generelt, og åreknuder er en svøbe af menneskeheden.
Jeg citerer: Årsagerne til åreknuder er blevet undersøgt af mange indenlandske og udenlandske forfattere. I princippet kan alle teorier, der findes på et givet tidspunkt, kombineres i flere grupper.

Den første gruppe (den kunne stadig betegnes som en hæmodynamisk gruppe, dvs. det vigtigste i startmomentet og udviklingen af ​​sygdommen ifølge forfatterne er hæmodynamiske lidelser) ville omfatte forskere, der mente, at åreknuder opstår som et resultat af ventilinsufficiens i det overfladiske venesystem.

Den anden gruppe vil omfatte en gruppe mennesker, der mener, at det vigtigste er en mekanisk hindring af blodgennemstrømningen (denne gruppe kan kaldes en gruppe af mekanistiske synspunkter på udviklingen af ​​åreknuder).

Den tredje gruppe inkluderer en gruppe forskere, der mener, at åreknuder udvikler sig som følge af medfødt svaghed i elementerne i venevæggen (dette er en gruppe med medfødt disponering for åreknuder).
Den fjerde gruppe inkluderer mennesker, der betragtes som førende inden for udvikling af åreknuder af neuroendokrine lidelser.

Den femte - immunologiske lidelser og allergiske reaktioner.

Således er teorier og hypoteser om oprindelsen af ​​åreknuder i øjeblikket meget mange. Derfor bør behandlingen være omfattende, multilateral.

Fraktionsbehandling (ASD-2 og ASD-3)

Hej allesammen!
For ikke længe siden lærte jeg om Fraktionen (ASD-2 og ASD-3) - om dens vidunderlige egenskaber. Nogle plusser undtagen * magisk * lugten. Dette er noget) godt, alkohol er naturligt kontraindiceret, og det er ikke let at tage det i lang tid. (Jeg skriver ikke meget, du kan læse om det på Internettet) Er der nogen, der kender denne medicin? Interessante anmeldelser. Hvad angår emnet, ville gerningsmændene ikke være dårlige til at straffe på denne måde) behagelig og nyttig kombination - både straf og fordel!

2012-04-08 kl. 22:18

For omkring 15 år siden var der et boom af dette stof. Og de ydre og indre fraktioner blev solgt på apoteket. Flere mennesker behandlede ham for mine øjne. Desværre viste det mirakuløse sig en myte. Virkningen var kun i behandlingen af ​​hudsygdomme. To mennesker, der kæmpede med kræft, døde. Desuden, forløbet af sygdommen var i henhold til den klassiske version. Der var kun en let toniceffekt i begyndelsen af ​​sygdommen. Jeg må have skuffet dig, fru Olga, men faktum er stadig.

2012-04-09 kl. 05:23

Jeg vil ikke sige noget om ASD-3, men ASD-2 hjælper meget. Jeg formoder ikke at sige noget om kræft, men hvad angår nogle sygdomme hjælper det. Manden, som jeg så handlingen fra præperatet, min far på. Den operation, han havde brug for, var ikke længere nødvendig. Dette præparat har to minus, en frygtelig lugt (og den skal opbevares i køleskabet) og en lang modtagelse.

2012-04-09 kl. 07:58

tak for svar.
med hensyn til ASD-2 har jeg venner, der bogstaveligt talt kom på benene, fordi det ikke var en vellykket operation, og konsekvenserne var ikke ok, og personen løber nu ind i sin avancerede alder, og der er ikke et sådant eksempler. Hvad angår dødelige resultater, skal man først konsultere med kyndige mennesker på Internettet, ikke alt er beskrevet, hvordan man korrekt tager med visse lidelser, det er her faren for alt er individuel og ikke det faktum, at det skete fra fraktionen! Det sælges til veterinærklinikker og er ikke meget dyre. Andrey, du skuffede mig ikke. Jeg agiterer ikke for at acceptere det, bare opfattelsen fra dem, der stødte på, er interessant.. Hvad med emnet, når det er forkert, selv tilstedeværelsen af ​​fraktionens frue eller Herren dagligt og indse, hvad lugten er, er ikke en dårlig straf)

2012-04-09 kl. 11:55

Jeg læste beskrivelsen af ​​stoffet. Noget, han minder mig godt om. Hvad er hans lugt?

2012-04-09 kl. 12:38

olieagtig væske med en tæt, kraftig lugt, der ligner en blanding af copro + spildevand + skraldespand. noget lignende. svært at beskrive (knoglemel og frøer.. sammensætning derefter)). Det vigtigste er IKKE at åbne flasken. Bare gennembor gummiproppen med en nål og læg den i en sprøjte, som derefter fjernes fra nålen, drypper så meget som nødvendigt og dræner den resterende remanens (fjern ikke nålen), opbevar alt i en krukke og dæk med folie eller låg og i en pose og i køleskabet! tage strengt på tom mave og 1 time før måltiderne og ikke i dens rene form (du vil forbrænde alt sådan) og med kogt koldt vand (aromaen intensiveres i varm)) og. Lugt IKKE hvad du drikker! Faktisk er det ikke så skræmmende og grimt, man vænner sig til alt, hvis man vil leve og være sund, og vigtigst af alt tro og få moralsk styrke og tålmodighed! Det er godt, hvis der er en stærk humør i nærheden, der kan støtte dig, og hvis ikke, skal du stille dig op til det positive! Stå op fra knæene og skub som en tank uden at se tilbage fra problemer til det bedre! Hvad angår doseringer og kursus, er alt skrevet individuelt ganske enkelt i generelle vendinger og alligevel, start lille og øg, og derefter omvendt, og du kan ikke drikke alkohol! Hvor mange gange om dagen, og hvor mange dråber osv. Siger den, der forstår dette, allerede, ingen selvbehandling i sig selv!

2012-04-09 kl 14:12

Jeg vil præcisere, at kræftpatienter ikke døde af stoffet, men af ​​sygdommen. Jeg ville bare sige, at han ikke hjalp med kræft.

2012-04-09 kl. 15:30

sandsynligvis blev alt også startet (. Jeg havde kendte - en kvinde led kemi i omkring 50 år og overlevede og ser ung ud i 63 på trods af fortiden. Hun led indtil 30 år, og så gik alt tilbage til normal og fødte endda et barn, og derefter omkring Kylie Vi har alle hørt den samme lamprey og andre stjerner. Alt er individuelt, og vi er desværre ikke i et eventyr, og der er ingen tryllestav til hurtigt at fikse alt ((du skal løse alt hurtigt og ikke trække ud). Brøk er en af ​​mulighederne for at spare, hvis ikke helt sent. Lad os ikke tale om triste ting. Vi må tro på det bedste-)

2012-04-09 kl 20:25

Ja, hvis sygdommen pludselig skete, skal du kæmpe til slutningen, bruge alle funktionerne, især medicin med positiv erfaring.

2012-04-10 kl. 02:07

Ja, men en medicin er undertiden af ​​lille betydning, tro på sig selv og på Gud og at sætte sig op til positivitet, hvilket er vigtigt. Der var mange tilfælde, hvor der blev udført eksperimenter, de gav medicin til nogle patienter, og andre antydede, at der også var medicin, men der var almindeligt vand))), og dem, der havde vand opsvinget hurtigere)) her er det tankens magt. men i sig selv er der tilfælde, hvor selvhypnose ikke er nok, du er nødt til at kombinere både medicin og tillid til, at du kan gennemgå vanskeligheder, stå på dine fødder og glemme alt dette som et mareridt og fortsætte med at leve og nyde med positive-)!

2012-04-11 kl 23:45

Gud forby, nogen i dit liv tænker på, om dette stof er passende! Når katastrofen rammer, skynder folk sig til ekstreme. Denne medicin er beregnet til behandling af dyr. Og ikke enhver læge tager ansvaret for at ordinere det til en person. Og alle, der var nødt til at se til ham fra et ekstremt punkt, vil ikke være i stand til at dele din entusiasme med at diskutere det spørgsmål, du har stillet, Madame Olga. Du kan finde mange andre måder at have det sjovt med slaver på..

2012-04-12 kl. 04:30

Fru TALI, tak for din mening om dette emne. Jeg agiterer ikke nogen, men bare spurgte om dette stof! Jeg ved, at det først var beregnet til dyr, men derefter begyndte det at hjælpe mennesker (efter eksperimenterne og troen på, at der ikke ville være nogen skade) og sådanne venner var der, som fraktionen hjalp væsentligt til. Mange lægemidler testes ikke oprindeligt hos mennesker. Hver person beslutter, hvordan man skal leve og håndtere vanskeligheder. Hvis jeg tog et behandlingsforløb med denne medicin, ville jeg være i stand til at kræve 1000% så langt som hidtil, kun oplysninger fra dem, der har prøvet det selv eller venner. Hvad angår slaverne, er der naturligvis mange måder) i sig selv, ingen vil tvinge nogen til at behandle nogen med en brøkdel, dette er ikke en vittighed, men hendes lugt er allerede meget interessant) Kopro hviler.

2012-04-12 kl 14:01

God tid på dagen. Jeg vil dele en hemmelighed - hvordan man tager dette stof, så der slet ikke er nogen lugt. Tjekket og opfundet af mig personligt. Så. Vi tager på et apotek en pakke Viardo-forte kapsler. Dette præparat er klædt i en blød, stor gelatinekapsel. Vi tager to sprøjter. Bedre end fem. Vi kobler begge nåle fra sprøjterne, så de derefter roligt og let monteres og fjernes fra sprøjten. Vi tager en sprøjte. Vi satte en nål på. Vi gennemborer kapslen med stoffet helt fra slutningen og trækker olien ud (du kan drikke den - dette er hvedekimolie). Frakobl derefter sprøjten fra nålen (for ikke at gennembore kapslen to gange). Nu har vi ikke brug for denne sprøjte. Vi tager en anden. Vi lægger på en nål og samler en lille mængde ASD fra flasken. Som regel er det 1 ml. - tager bare så meget gelatinekapsel. Frakobl nålen. Advarsel!!!! tryk ikke på sprøjten! ellers lækker væske. Nu fastgør vi sprøjten til nålen, hvis spids er i kapslen. Og vi begynder at introducere stoffet. Efter nogen tid vil det blive vanskeligt at gøre. Da der i kapslen, ud over medicinen, er der også luft. Derefter - vi bringer nålens spids til luftråben - holder kapslen op og strækker den - skaber et vakuum. Kapslen tøver lidt. Vi vender kapslen ned - medicinen går til slutningen af ​​sprøjten, og luften optages fra kapslen. Og vi frigiver stemplet - let presset - medicinen kommer let ind i kapslen. Men prøv ikke at overfylde den - for når du tager nålen ud - en overdreven fyldt væske, som under tryk sprøjter fra kapslen. Det sidste trin - fjernelse af nålen fra kapslen skal udføres under en strøm af koldt vand under hanen. For at sprænge dråber ved et uheld gik straks ned i kloakken. Vi har også en kop vand eller mælk til rådighed. Så at medicinen, der frigives fra kapslen, straks efter fjernelse af nålen og skylning med vand - drik kapslen. Da ASD næsten øjeblikkeligt vil opløse gelatine. Men du får tid til at drikke - uden at lugte. Derefter tager vi de sprøjter, der er tilbage - sæt nålene på og luk dem med hætter fra nåle. Og smid det væk.

2016-09-13 kl 20:23

Min nære ven helbrede lungetuberkulose ved hjælp af ASD.Det var mere sandsynligt, at den sværeste kemoterapi med anti-TB-antibiotika ikke forbedrede sig i seks måneder, og det blev besluttet at overføre hende til reserveterapi, det vil sige den anden række, de er endnu sværere og endnu mere ødelæggende for helbredet, men en En erfaren TB-specialist, som jeg fandt, fortalte hende, at vi indtil videre forlader de samme antibiotika, men vi forbinder ASD. Han sagde, at de siger, at jeg ikke officielt kan ordinere det, lægemidlet er veterinært, men vi fik fremragende resultater. Hvordan hun drak det i en separat sang, hun er en rigtig heltinde for fyrene. Jeg kan ikke huske, hvad SDA var 2 eller 3, men han lugtede forfærdeligt på et godt forfald. Efter min mening var ASD 2. Efter 4 måneder på røntgen af ​​lungerne var der en fantastisk positiv dynamik, efter 7 måneder var den sund.Det er stadig sundt i dag. Så hvad ellers hjælper.

2016-09-13 kl 20:47

Marina, 38 år gammel
Moskva, den russiske marina, men forårsagede det ikke din måde at tage ASD-ubehag i maven eller spiserøret, især ved langtidsbrug? Da ikke fortyndet ASD forbrænder slimhinden, og øjeblikket af lægemidlets kontakt med slimhinden ikke kan forhindres, kan det at drikke rigeligt vand glatte ud, men ikke beskytte mave-tarmkanalen mod kontakt med ufortyndet præparat. / eller spiserør. Hvordan har du det med dette?

2016-09-13 kl 20:57

ASD-2 tages med vand eller te (hvis patienterne er meget følsomme!) Og doseres i trin, dråbe for dråbe og med en mindre dosis, på tom mave) tolererer vi smagen! Der er ikke noget galt, og der er ingen bivirkninger! Han hjælper, men ikke alle læger vil sige og / eller vide om ham! (

Duften er forfærdelig. smag, tolerance, det vigtigste er at indstille dig selv til forbedring! Jeg drak med vand! Berolige Det er nødvendigt at drikke på loggia eller i sanitærenheden))) lugten er stærk (Og STILL (()) _ Ingen alkohol, ikke engang øl. Kursus min 4 måneder!

2016-09-14 kl 20:41

I gamle sovjetperioder arbejdede hun på et apotek. salve med ASD blev sjældent ordineret. Tilberedt af sig selv og kolleger. Duften er skarp i hele apoteket. De sagde, at det ydre hjælper godt, men jeg har ikke hørt anmeldelser. Denne fraktion blev behandlet som uberørelig, fordi "kyndige" arbejdstagere sagde, at det var et uddrag fra lig (sandsynligvis dyr), men der var ingen officiel omtale af sammensætningen. :-)

2016-09-14 kl 20:53

ASD-fraktioner blev oprindeligt udviklet som et veterinærlægemiddel. I 60-70 år af det forrige århundrede. Udvikleren døde, projektet blev aldrig afsluttet. I øjeblikket er disse lægemidler ikke officielt registreret som medicin, kun som kosttilskud. Og sælges i alle mulige "Health Stalls." (ikke alle typer)

2016-09-14 kl. 22:16

. ASD fraktion 2 K. har etableret sig som det mest effektive lægemiddel til behandling af mave, lunger, hud..
Der er et meget mere effektivt og overkommeligt værktøj! Ja, og ikke langt fra emnet! http://medportal.ru/mednovosti/news/2014/10/13/407fecalmed/

2016-12-04 kl. 18:56

Ikke alle fabrikanter gør det rigtigt. Hvilken producent købte du? En masse forfalskninger og receptpligtige fejl.. ikke forbrugere, men fra videnskab på en gang fortalte mig - hvad de gør godt i Armavir er verificeret, jeg anbefaler dette... andre er i tvivl. De kan ikke oplyse dette åbent. Da veterinærmedicin allerede er i problemet. Og menneskelige læger kan ikke anbefale det, fordi lægemidlet blev overført til området veterinærmedicin, selvom det blev udviklet. Vi har meget gennem J. U.. Held og lykke

2016-12-04 kl. 19:01

I 1943 modtog laboratorierne i flere videnskabelige institutter i USSR en hemmelig regeringsordre om udvikling af en ny generation af medicin. Dette lægemiddel skulle beskytte mennesker og dyrs organismer mod stråling, bidrage til en betydelig stigning i immunitet og samtidig være billig og overkommelig til masseproduktion. Mange forskningsgrupper kunne ikke klare denne opgave..

Kun VIEV (All-Union Institute of Experimental Veterinary Medicine) i 1947 var i stand til at præsentere et udviklet lægemiddel, der opfylder alle kravene. Laboratorium ledet af en talentfuld eksperimenter, ph.d. A.V. Dyrt brugte jeg en ukonventionel tilgang i mit arbejde. Frøer blev anvendt som råmaterialer, og termisk sublimering af væv med flydende kondensation blev valgt som en behandlingsmetode. Den således fremstillede væske havde antiseptiske, sårhelende og stimulerende egenskaber. Lægemidlet blev kaldt ASD, det vil sige Dorogovs antiseptiske stimulator.

Hvis Dorogov oprindeligt brugte frøer som det første råmateriale, begyndte han senere at bruge kød og knoglemel. Dette påvirkede ikke det resulterende præparats egenskaber, da den høje temperatur under termisk sublimering "sletter" information om, hvilken type organisme der blev valgt som råmateriale. Den opnåede første fraktion var i det væsentlige vand og havde ingen biologisk værdi. Efterfølgende fraktioner, den anden og den tredje, viste sig at være opløselige i vand, alkohol og fedt af stoffer, der er unikke i deres egenskaber. Nemlig ASD-fraktion 2 og ASD-fraktion 3 var designet til at påvirke mennesker og dyr.

ASD-fraktion 3 bruges kun til ekstern brug. Eksperimenter har vist, at dette stof effektivt ødelægger alle slags svampe, hudparasitter og desinficerer sår. Derudover har ASD 3, officielt kun brugt i veterinærmedicin, vist fremragende resultater i behandlingen af ​​forskellige hudpatologier, såsom acne, eksem, dermatitis, neurodermatitis, trofiske mavesår. Desuden hjalp ASD-3 effektivt selv med psoriasis, som indtil da ikke gav efter for medicinbehandling. Human behandling eksperimenter udført på frivillige.

ASD-fraktion 2 blev fortyndet med en vandig opløsning og anvendt som et internt og eksternt terapeutisk middel. Dyreforsøg overgik alle forventninger - behandlingen af ​​forskellige sygdomme var meget effektiv og havde ingen bivirkninger. De mest succesrige resultater blev opnået ved brug af ASD-2 i kombination med andre lægemidler..

Der er udført et stort antal undersøgelser af brugen af ​​ASD-2 til behandling af en række patologier i organer og systemer. ASD-2 var yderst effektiv til behandling af bronkialastma, mod hvilken medicin endnu ikke havde fundet effektive midler. Ved hjælp af frivillige blev ASD-fraktion 2, en menneskelig brug, undersøgt. Som et resultat af lægemidlets virkning på kroppen kom funktionerne af det endokrine, immun-, nervøse og andre systemer til det normale. Åreknuder blev helbredet, langtidsbrug af medikamentet bidrog til øget elasticitet i væv og hud, hvilket gav effekten af ​​at forynge kroppen. Inden for gynækologi var ASD-2 mest effektiv til vellykket behandling af klamydia, trichomoniasis, fibroider, fibrom, mastopati, bryst- og livmoderhalskræft.

Efter store studier blev lægemidlet med succes brugt på hospitaler og klinikker, hvor feststatsmænd blev behandlet. Lægemidlet hurtigt begyndte at vinde popularitet i de brede masser af mennesker - først i Moskva, derefter i andre byer. Dorogov A.V. modtog tusinder af takknemningsbrev fra helede patienter, som officiel medicin anerkendte som håbløs. Den aktuelle situation krævede anerkendelse af ASD-2 som et officielt lægemiddel beregnet til behandling af mennesker. På det tidspunkt har ASD-fraktion 2 etableret sig som det mest effektive lægemiddel til behandling af mave-tarm-, lunge-, hud-, onkologiske, gynækologiske og hjerte-kar-sygdomme. Men de videnskabelige medicinske arbejdere, der besætter de højeste stillinger i sundhedsministeriet (kandidater inden for videnskaber, læger, akademikere), var jaloux på det faktum, at et så effektivt multifunktionelt lægemiddel ikke blev opfundet af læger, men af ​​en dyrlæge..

De begyndte at udøve et visst pres på Dorogov, først antydning og derefter "stærkt rådgive" om at ændre navnet på lægemidlet, fjerne bogstavet "D" fra forkortelsen og samtidig indbefatte et antal højtstående "luminarier" af medicin som medforfattere. Embedsmænd fra videnskaben ønsket ikke kun at modtage en del af ophavsretten til opfindelsen, men også at lære hemmelighederne ved at fremstille stoffet. Dorogov nægtede, for hvilket han betalte - anklagemyndigheden i Ukhtomsky-distriktet åbnede en straffesag mod ham, hvor han anklagede ham for den kommercielle brug af ASD. Der blev foretaget en undersøgelse, hvor de forsøgte at finde mennesker, der var berørt af stoffet. Men denne indsats var forgæves - der var ingen tab. Derudover viste det sig, at Dorogov skabte to faciliteter til produktion af lægemidlet med sine personlige penge - til Institut for Veterinærmedicin og til hjemmebrug. Takket være den anden installation foregik udviklingen og oprettelsen af ​​ASD'er så hurtigt som muligt. Undersøgelsen fandt også, at videnskabsmanden dispenserede stoffet og rådgav folk om dets anvendelse gratis. Som et resultat blev sagen afsluttet..

Dorogov fortsatte sine forskningsaktiviteter og afslørede et andet område til ASD-fraktion 2 til menneskelig brug. Overbelastning af nerver, forstyrrelser i det endokrine systems aktivitet for mange mænd resulterer i prostatitis. Hvis ASD-2 bruges som en af ​​behandlingskomponenterne, er kuren hurtig og effektiv. Derudover hjælper medikamentet, taget som en forebyggende foranstaltning, til at forbedre stofskiftet, rense kroppen for toksiner, øge vitaliteten.

De højeste partiledere gav instruktioner om at studere stoffets virkning på fanger. ASD-2 blev primært brugt til behandling og forebyggelse af tuberkulose, som er udbredt i tilbageholdelsessteder. Som et resultat var det muligt at reducere dødeligheden flere gange. Brugen af ​​ASD har ført til det faktum, at mange stoffer er blevet hævdede. Samtidig testede militære læger ASD med succes, efter at have helbredet mange mennesker, inklusive højtstående, fra alvorlige sygdomme. I 1952 indgav det farmakologiske udvalg for USSR Ministeriet for Sundhed ASD (fraktioner 2 og 3) i den farmaceutiske referencebog og godkendte brugen af ​​stoffet. Som et resultat vandt ASD skør popularitet i Moskva - folk stod i linjer i dage og nætter i en flaske med en væskefraktion. På samme tid fortsatte forskere med at undersøge ASD grundigt, undersøge dets fysisk-kemiske egenskaber og egenskaber, biologisk aktivitet og farmakologisk effektivitet. Fortsat forbedring af lægemidlets fremstillingsteknologi.

Alexey Vlasovich Dorogov blev født i 1909 i en bondes familie i landsbyen Khmelinka, Saratov-provinsen. Siden barndommen viste den fremtidige videnskabsmand sine enestående evner inden for musikområdet. Alexey havde en god hørelse, sang perfekt, lærte uafhængigt at spille harmonika, guitar og fløjte. Men han valgte Dorogovs livsfelt på en anden sfære. Hans mor var forlovet med jordemoder, helbredelse, kiropraktik, helbredelse med sammensværgelser. Måske bestemte dette på en eller anden måde Dorogovs valg af hans fremtidige erhverv. Alexey Vlasovich er uddannet fra Veterinærinstituttet, studerede på forskerskolen, og senere blev han inviteret til at arbejde på All-Union Institute of Experimental Veterinary Medicine. På tidspunktet for oprettelsen af ​​ASD havde Dorogov allerede solid videnskabelig erfaring - 26 seriøse videnskabelige værker, 5 dokumenterede opfindelser. Oprettelsen af ​​et medikament, der effektivt kan beskytte mennesker og dyrs organismer mod forskellige former for masseødelæggelse, er blevet et livssag for en videnskabsmand. Og hans mål var en succes! Men embedsmænd lægger den ene barriere efter den anden og forhindrer den udbredte formidling af et effektivt stof. En talentfuld videnskabsmand brugte meget energi og nerver på kampen mod magtfulde misundelige mennesker. I 1954 blev Dorogov, der havde et hjerteanfald, fyret fra Institut for Veterinærmedicin. På trods af at han gik i høje tilfælde, blev videnskabsmanden aldrig genoprettet til at arbejde. Det blev ikke taget højde for, at skaberen af ​​ASD blev tildelt statsprisen for sin opfindelse. Cirka et år efter afskedigelsen fra Dorogov blev hans laboratorium opløst. Videnskabsmanden døde i efteråret 1957, før han fyldt 50 år...

Moderne videnskab eller "alkymi"?

Der er et synspunkt, hvorefter Dorogov ved oprettelse af ASD handlede ved hjælp af metoderne fra middelalderlige alkymister. Måske af denne grund kaldes ASD ofte en eliksir. Forskerens datter, Olga Alekseevna, kandidat i medicinsk videnskab, homøopatisk læge og immunolog, har et fast synspunkt på dette emne. Essensen koges ned af det faktum, at der ikke er nogen grund til at beskylde videnskabsmanden for metodens pseudovidenskab: tilsyneladende mente Dorogov, at ligesom trækul er en sorbent, kan organiske henfaldsprodukter tjene som deaktiveringsmiddel, dvs. forhindre skadelige virkninger på kroppen. Og denne tilgang har ingen direkte forbindelse med ideerne fra middelalderlige alkymister.

Hvorfor ASD ikke er officielt anerkendt?

Der er stadig ikke et klart svar på dette spørgsmål. I løbet af årene siden opfindelsen kunne stoffet redde tusinder af liv og hjælpe med at bevare mange menneskers helbred. Men i mere end 60 år er ASD officielt kun brugt i veterinærmedicin og dermatologi. Du kan kun købe medicin i veterinærapoteker. Partienomenklaturen og embedsmænd var ikke interesseret i revolutionære transformationer inden for medicin. Derfor blev lægemidlet klassificeret, og efter Dorogovs død blev forskning på dette område afbrudt. ASD blev glemt. I dag kæmper Olga Alekseevna, datter af Dorogov, for indførelsen af ​​ASD blandt de midler, der officielt er godkendt til behandling af mennesker. Grupper af entusiaster bruger uofficielt ASD i behandling og med konstant succes. ASD fraktion 2 kan hjælpe mange mennesker, dette helbredelses egenskaber har et stort potentiale og har brug for en detaljeret undersøgelse.

Hvad er ASD?

ASD er et produkt fra termisk nedbrydning af organiske materialer af animalsk oprindelse. Få stoffet ved tør destillation ved høj temperatur. Råmaterialet er kød- og knoglemel, knogler og kødaffald. I processen med sublimering af et stof af organisk oprindelse nedbrydes elementer til komponenter med lav molekylvægt.

Det er ikke tilfældigt, at lægemidlet har et dobbelt navn: et antiseptisk stimulerende middel. Navnet indeholder essensen af ​​stoffets virkning på kroppen. En markant antibakteriel virkning kombineres med adaptogen funktion. ASD afvises ikke af en levende celle, da den i struktur svarer til den, trænger igennem placenta og vævsbarriere, forårsager ikke bivirkninger, gendanner den hormonelle baggrund, normaliserer det perifere nervesystem og øger kroppens modstand mod forskellige skadelige effekter. Sådanne definitioner som vævspræparation, biogen stimulant er ret anvendelige for ASD. Når man taler om ASD fra fraktion 2, brugen af ​​dette stof til mennesker, skal det først og fremmest bemærkes dets vigtigste unikke egenskab: ASD tåler ikke nogen form for mikrober, men øger kroppens forsvar, der kan klare enhver mikrobe. ASD's immunmodulerende egenskaber skyldes det faktum, at lægemidlet let integreres i de menneskelige legems metaboliske processer, gendanner cellernes normale funktion og sikrer optimal drift af alle vitale systemer.

En bred vifte af terapeutiske effekter muliggør anvendelse af et antiseptisk stimulerende middel til sygdomme i forskellige etiologier. Disse er astma, hormonafhængige tumorer, infertilitet, eksem, psoriasis og mange andre sygdomme. Stoffet er overkommelig og helt ufarligt for kroppen, ikke vanedannende. I kun én ASD er fraktion 2 ikke perfekt - den har en meget specifik lugt. Det er umuligt at fjerne medicinen fra denne "aroma", alle forsøg er mislykkedes - den deodoriserede antiseptiske stimulator mister sine aktive egenskaber. Når det kommer til liv og sundhed, kan bagateller som den ubehagelige lugt af en medicin forsømmes. Normalt tages ASD-2 bogstaveligt talt med næsen klemt..

Præparatet indeholder: carboxylsyrer, cykliske og alifatiske carbonhydrider, amidderivater, forbindelser med en aktiv sulfhydrylgruppe, vand.

Udseende: væske fra gul til mørkerød (normalt lysegul med en brunlig farvetone).

Egenskaber: høj vandopløselighed, skarp specifik lugt.

Lægemidlet er beregnet til ekstern og intern brug.
ASD fraktion 3

Præparatet indeholder: carboxylsyrer, cykliske og alifatiske carbonhydrider, pyrrol dialkylderivater, alkylbenzener og substituerede phenoler, alifatiske amider og aminer, forbindelser med en aktiv sulfhydrylgruppe, vand.

Udseende: tyk olieagtig væske (farve fra mørkebrun til sort).

Egenskaber: høj opløselighed i alkohol, animalsk og vegetabilsk fedt, uopløselighed i vand, skarp specifik lugt.

Produktet er kun beregnet til ekstern brug..
Terapeutisk effekt

Lægemidlet ASD-fraktion 2 tages oftest oralt, i dette tilfælde aktiverer det effektivt det centrale og autonome nervesystem, stimulerer udskillelsen af ​​fordøjelseskirtler, motorisk aktivitet i mave-tarmkanalen, øger aktiviteten af ​​væv og fordøjelsesenzymer, normaliserer fordøjelsesprocessen, øger kroppens modstand (modstand), normaliserer intracellulær ionbytning.

Ekstern brug af ASD-2 er ordineret, hvis det er nødvendigt at stimulere retikuloendotel-systemet, normalisere trofisme og fremskynde regenereringen af ​​beskadiget hud og blødt væv, udføre antiseptisk behandling af beskadiget væv og antiinflammatorisk behandling.

Lægemidlet ASD-3 ifølge GOST 12.1.007-76 hører til 3. klasse af farlige stoffer (moderat farligt stof) og bruges kun eksternt. I anbefalede doser irriterer det ikke, er et antiseptisk middel, fremmer regenerering af beskadiget væv, stimulerer retikuloendotel-systemet.

Doseringsregime fraktion 3 for specifikke sygdomme:

Svampesygdomme i huden. 2-3 gange om dagen, vask de berørte områder med sæbe og olie, smør med ufortyndet ASD-3-opløsning;
Hudsygdomme (neurodermatitis, psoriasis, trofiske mavesår, eksem osv.). Komprimerer med ASD-3 fortyndet i vegetabilsk olie i et forhold på 1:20. Indvendigt, tag ASD-2, 1-2 ml pr. ½ kop vand, på tom mave, 5 dage, en pause på 2-3 dage. Ved tilbagefald af sygdommen udføres gentagen behandling..

ASD fraktion 2, menneskelig brug

Behandlingsmetoden med lægemidlet ASD Fraktion 2 blev udviklet af A. V. Dorogov.
Standarddosis: 15-30 dråber ASD-2 pr. 50-100 ml koldt kogt vand eller stærk te, taget på tom mave 2 gange dagligt 20-40 minutter før måltider.

Doseringsplan: løbet af at tage medicinen er 5 dage og derefter en 3 dages pause. Cyklussen gentages indtil fuldstændig genopretning..

Ordning med at tage ASD-fraktion 2 til specifikke sygdomme:

Gynækologiske sygdomme. ASD 2-fraktion oralt i henhold til standardskemaet, douching med 1% vandig opløsning, indtil den er helt hærdet;

Forhøjet blodtryk. Doseringsregimet er standard, men du skal starte med 5 cap. 2 gange om dagen, hver dag tilsættes en ad gangen for at bringe til 20. Tag, indtil trykket normaliseres;

Øjeninflammatoriske sygdomme. 3 - 5 cap. 1/2 kop kogt vand, tages oralt i henhold til ordningen 5 dage efter 3;
At stimulere hårvækst. Gnid 5% ASD-2-opløsning i hovedbunden;
Sygdomme i leveren, hjertet, nervesystemet. ASD-2 mundtligt i henhold til ordningen: i 5 dage, 10 cap. ½ kop kogt vand, en pause på 3 dage; derefter 5 dage i 15 cap., en pause på 3 dage; 5 dage i 20 cap., En pause på 3 dage; 5 dage i 25 kap., En pause på 3 dage. Kursen udføres, indtil stabile positive resultater forekommer. Med en forværring af sygdommen skal du midlertidigt stoppe med at tage den. Genoptag efter, at smerten er aftaget;

Sygdomme i nyrerne, galdekanalen. Standard doseringsplan og dosering.
Tandpine. En vatpind fugtet med medikamentet ASD fraktion 2, anvendes på det ømme sted;
Impotens. Oralt 30-40 minutter før måltider, 3 - 5 cap. på ½ kop kogt vand, et kursus på 5 dage efter 3;
Hoste, løbende næse. 2 gange om dagen, 1 ml ASD-2 pr. ½ kop kogt vand;
Kolitis, gastritis. Dosering og administration er standard, men tag lægemidlet 1 gang om dagen;
Thrush. 1% ASD-2-løsning eksternt;
Ufrivillig vandladning. 5 cap. 150 ml koldt kogt vand, 5 dage, en pause på 3 dage;
Gigt, betændelse i lymfeknuder, gigt. Oralt 5 dage efter 3 til 3-5 cap. ½ kop kogt vand, komprimerer fra ASD-2 på ømme pletter;

Kold. Indånding - 1 spsk. l ASD-2 pr. Liter kogt vand;
Forebyggelse af forkølelse. 1 ml ASD-2 pr. ½ kop vand;
Radiculitis. For 1 glas vand 1 tsk ASD-2, tag 2 gange dagligt, indtil det er bedret.
Spasmer af lemmernes kar. "Strømpe" af flere lag gasbind. Fugt med 20% opløsning af ASD-2. Blodcirkulation genoprettes efter 4 - 5 måneders regelmæssige procedurer;

trichomoniasis Enkelt douching ASD-2. 60 cap pr. 100 ml varmt kogt vand;
Tuberkulose i lungerne og andre organer. Om morgenen på tom mave 1 gang om dagen, en halv time før måltider. Start med 5 cap. på ½ spsk. kogt vand. 5 dage til 3. De næste 5 dage, 10 cap, en pause på 3 dage; 5 dage i 15 cap., En pause på 3 dage; 5 dage i 20 cap., En pause på 3 dage. Kurset varer op til 3 måneder;

Fedme. 5 dage i 30-4-cap. et glas kogt vand, en pause på 5 dage; 10 cap - 4 dage, en pause på 4 dage; 20 cap. 5 dage, en pause på 3-4 dage;

Ørebetændelsessygdomme. 20 cap. pr. glas kogt vand, oralt. Skylning og komprimering - topisk;
Mavesår, 12 duodenalsår. Standard modtagelsesplan.

Skubbe
Køb Armavir http://vetblock.ru/p32580660-asd-fraktsiya.html
Det stinker meget, jeg fortynder 30 fraktioner med 60 vand i vand, det er modbydeligt at drikke, men det er det værd, det kan ikke lide lys og høj temperatur, efter at have åbnet det i højst 10 dage, er det ikke effektivt at bruge det hele bagefter, det er skadeligt at drikke med pauser, fordi det er overdoseret 5 dage drikke 3 dag pause, og så indtil du føler, at der sker noget i kroppen, ikke mere end 2 måneder, så stopudovo uge 2 pause. Vi tager en sprøjte, vi gennemborer et elastisk bånd af indkøbscenter. Det er ønskeligt, at luft ikke kommer i et glas med vand med en sprøjte, og så drikker vi.

Supermidlet kan bruges som sterilisator i kontakt med det nederste, hæld 20 ml fortyndet i et baghul gennem en sprøjte, og ingen vira er skræmmende og en sygdom. Jeg vil stampe som hvidløg men stærkere 5-6 gange, hele infektionen forsvinder med det samme.

Nogen tror måske, og nogle har måske ikke nogen effekt, men testet på et stort antal mennesker hjælper det..
Det sælges kun som kæledyrsprodukter, der er ingen dyrehandler osv. På apoteker.,

ASD fraktion... der prøvede.

Brugerkommentarer

Er det muligt at tage propolis tinktur sammen med asd-fraktion med en hjernesvulst.
Og alligevel, hvad kan være bivirkningerne, når de anvendes. hvordan man finder ud af, om det fungerer, hvis barnet ikke taler. hvis nogen ved, venter på svar, tak.

FSUE “Armavir Biofactory” - en producent af veterinære og medicinske præparater - meddeler en ændring i emballagen af ​​lægemidlet “ASD fraktion 2” - en antiseptisk stimulator Dorogova.

Aluminiumshætten på flasken er suppleret med en grå plastikkappe, der viser logoet til FSUE Armavir Biofactory. Standardmærke indeholder nu stregkode.

Formålet med ændringen er kampen mod forfalskning. Et stort antal forfalskninger "ASD-fraktion 2", der er fremstillet af FSUE "Armavir Biofactory", identificeres af forbrugere og distributører, og gør opmærksom på, at farven på pakningen, etiketten og endda selve medicinen er mærkbar forskellig fra originalen.

Ifølge direktøren for FSUE Armavir Biofactory E.V. Susa-forekomst af forfalskninger i flere regioner i Den Russiske Føderation vidner om omfanget og beredskabet af denne handling. Under undersøgelsen interagerer virksomheden aktivt med Rosselkhoznadzor og afdelingen for økonomisk sikkerhed i Russlands ministerium for indenrigsanliggender.

Vær forsigtig, når du køber lægemidlet “ASD fraktion 2” fremstillet af FSUE “Armavir Biofactory”. Vi beder venligst alle, der finder nogen forskelle fra den originale emballage, om at rapportere dette til produktkvalitetskontroltjenesten hos FSUE Armavir Biofactory via e-mail: a. acd 2 @ yandex. ru

Antiseptisk medicin mod diabetes til behandling af åreknuder

Åreknuder behandles normalt med forskellige medicin samt med kirurgisk indgreb..

Imidlertid kan denne fodsygdom behandles med en medicin kaldet ASD. Men hvad er en ASD? Hvad er indikationerne for denne medicin? Og hvordan tages ASD til åreknuder? Nedenfor finder vi ud af svarene på disse spørgsmål..

Symptomer og årsager til sygdommen

Åreknuder kaldes irreversibel og vedvarende forlængelse og udvidelse af venerne, hvilket fører til udtynding af venevæggene. På grund af dette afbrydes transmission af blod gennem venerne, hvilket fører til udseendet af følgende ubehagelige symptomer - periodiske smerter i benene, hævelse, udseendet af mavesår, tyngde i benene, hovedpine og så videre.

Faktorer, der påvirker forekomsten af ​​åreknuder, er som følger:

  • Etage. Statistik hævder, at kvinder lider af åreknuder oftere end mænd.
  • Arvelighed. Hvis en person har åreknuder, er der stor sandsynlighed for, at denne samme sygdom vises i hans børn. Læger tilskriver dette det faktum, at styrken af ​​de venøse vægge overføres genetisk.
  • Højt blodtryk. Ved vedvarende højt blodtryk øges sandsynligheden for mikrotrauma inde i blodkarene, hvilket kan føre til åreknuder..
  • Stillesiddende livsstil og fedme. I dette tilfælde oprettes en ekstra belastning på benene, hvilket påvirker styrken af ​​karene negativt.
  • Tung fysisk anstrengelse. Der oprettes en ekstra belastning på benene i tilfælde af hårdt arbejde såvel som for nogle sportsgrene (vægtløftning, fodbold, nogle sorter af kampsport og så videre).

Åreknuder har følgende hovedsymptomer:

  1. En følelse af tyngde og fylde i kalvene;
  2. Hævelse i benene (vises normalt i slutningen af ​​dagen eller efter intens fysisk anstrengelse);
  3. Kramper
  4. Smerter i læggene. Smerten vises og forsvinder;
  5. Udseendet af edderkoppearter på benene;
  6. Træning af de mørkeblå intradermale årer formet som druer.

Hvad er ASD

ASD er et lægemiddel, der blev udviklet i Sovjetunionen af ​​videnskabsmanden Dorogov. Denne medicin har en dobbelt virkning:

  • Antiseptisk. Denne medicin dræber alle mikroorganismer, der er farlige for den menneskelige krop, når de indtages eller såres..
  • immunmodulator ASD forbedrer også kroppens naturlige immunitet, som giver dig mulighed for at klare forskellige sygdomme, som en person er syg med..

Denne medicin forbedres konstant, så i dag findes der flere sorter af ASD:

  • ASF. Det er en uklar væske til formaling og oral administration. I dag er denne medicin sjælden, fordi der er vist mere avancerede ændringer af ASD..
  • ASD-2. Det er en flygtig gennemsigtig væske med hvid eller gulhvid farve. Er en modifikation af lægemidlet SDA. Det bruges til at behandle mange sygdomme som den vigtigste medicin. Når det administreres oralt, aktiverer ASD2-medicin aktiviteten i det centrale og det autonome nervesystem, stimulerer fordøjelseskirtlernes sekretoriske aktivitet, øger aktiviteten af ​​væv og fordøjelsesenzymer, normaliserer fordøjelsesprocesserne og forbedrer penetrationen af ​​kalium- og natriumioner gennem cellemembraner.
  • ASD-3. Det er en tyk sort væske med en bestemt lugt. Det er en modifikation af det originale lægemiddel ASD-3. Det bruges til at behandle et begrænset antal sygdomme som hovedmedicin. Det kan også bruges som et adjuvans i kompleks terapi..

Separate anmeldelser af ASD 2 rapporterer, at lægemidlet har en stimulerende effekt på fordøjelseskanalens motoriske funktion. Det bemærkes, at brugen af ​​ASD 2 øger den menneskelige legems naturlige resistens (lægemidlet har den samme effekt på dyr).

I de fleste tilfælde anvendes ASD 2 eksternt, lokalt. Når det bruges eksternt, har dette lægemiddel en markant antiinflammatorisk og antiseptisk virkning, normaliserer trofisk væv og aktiverer vævsregenerering.

Når man taler om ASD fra fraktion 2, brugen af ​​dette lægemiddel til mennesker, skal det først og fremmest bemærkes, at det er den vigtigste unikke egenskab: ASD tåler ikke nogen form for mikrober, men øger kroppens forsvar, der kan klare enhver mikrobe.

ASD's immunmodulerende egenskaber skyldes det faktum, at lægemidlet let integreres i de menneskelige legems metaboliske processer, gendanner cellernes normale funktion og sikrer optimal drift af alle vitale systemer.

Behandlingsmulighederne for ASD Fraktion 2 studeret og foreslået af forskeren A.V. Af veje. Generelt accepterede brugsanvisninger til mennesker: 15-30 dråber pr. Tredjedel af et glas koldt kogt vand eller te. Opløsningen drikkes to gange om dagen i 20-30 minutter før måltider i fem dage, efterfulgt af en pause på 2-3 dage. Denne cyklus gentages, indtil sygdommen er helbredet..

ASD-2 og ASD-3 har en anstændig liste over indikationer:

  • Gynækologiske sygdomme;
  • Sygdomme i nervesystemet, hjerte, lever;
  • cholelithiasis;
  • Reumatisme, gigt;
  • Tandpine;
  • Forhøjet blodtryk;
  • Kold forebyggelse;
  • Vasospasmer i nedre og øvre ekstremiteter;
  • Langsom hårvækst
  • Løbende næse og hoste;
  • enuresis;
  • trichomoniasis;
  • radiculitis;
  • Mavesår;
  • Gastritis og colitis;
  • Impotens;
  • Candidiasis;
  • Inflammatoriske sygdomme i øjenkugler;
  • Hyppige akutte luftvejsinfektioner og forkølelse.

Behandling med ASD 2

Den første ting, en patient skal gøre, er at søge råd fra en phlebologist. Det hjælper ikke kun med at bestemme sygdomsstadiet, men også tilstrækkeligt med den valgte terapi.

Læger anbefaler at være opmærksomme på 3 metoder:

  1. Kompressionsbehandling og fysioterapiøvelser;
  2. sclerotherapy;
  3. Kirurgisk indgriben.

Ikke mange vil acceptere sådanne ekstreme foranstaltninger, og det er derfor, Dorogovs lægemiddel kan bruges til terapi. Dorogovs antiseptiske stimulant bruges hovedsageligt til behandling af mere komplekse sygdomme. Men efter dette blev andre ”sidefenomener” bemærket..

De var forbundet med det faktum, at dette lægemiddel har en terapeutisk kompleks effekt på hele kroppen. Det hjælper med at stimulere alle kroppens forsvar og normalisere immunsystemet.

Sådan bruges

Når du har gjort dig bekendt med de sygdomme, som den kan bruges i, og se åreknuder på listen, skal du afklare behandlingsregimet for ASD med åreknuder. Der er 2 funktioner ved disse lægemidler: fraktion 2 kan bruges både internt og eksternt, men fraktion 3 - kun eksternt.

Den mest almindelige overvejelse at tage ASD 2 i henhold til standardskemaet. Det er nødvendigt at tage 5 dage og derefter 2-3 dage fri. Så kan du gentage det igen. Drik 30-40 dråber, som fortyndes i 100 ml koldt kogt vand. Det er nødvendigt at drikke en halv time før måltiderne eller 2-3 timer efter. I den næste periode af kurset kan doseringen øges.

Den anden fraktion af lægemidlet tages hovedsageligt inde som en del af kompleks terapi. For at gøre dette skal du opløse 1-2 dråber ASD 2. I en halv kop koldt kogt vand skal du tage 30-40 minutter, før du spiser. Antallet af modtagelser kan være fra 1 til 5. Varigheden af ​​1 kursus er 5 dage. Derefter 2-3 dage fri, og du kan gentage igen. Det hele afhænger af sygdommens kompleksitet og grad..

Sådan bruges ASD 3 til behandling

Denne sort er kun til ekstern brug. Du kan lave komprimeringer eller lotioner i åreknuder. Tag 70% alkohol og fortynd medicinen i det for at fremstille en 10% alkoholopløsning. Derefter tilsættes yderligere 50 g kamferolie eller fiskeolie. Fugt også gasbind og læg på åreknuter.

Det anbefales at konsultere en læge, inden du bruger denne medicin. Det vil hjælpe med at bestemme behovet for at bruge 2 eller 3 fraktioner eller deres komplekse anvendelse samt sygdommens kompleksitet og varigheden af ​​dens behandling.

Anmeldelser af læger og patienter

Konklusion

Nu ved du hvad SDA er. At opsummere. ASD er en medicin, der blev opfundet i Sovjetunionen. Med denne medicin kan du kurere åreknuder. De drikker ASD-2 på denne måde - 100 ml vand tages, 20-30 dråber ASD dryppes i vandet, hvorefter personen drikker medicinen.

Til behandling af åreknuder anbefaler læger brug af ASD som en del af kompleks terapi.