Anti-varicose-kompressionstrømper II og III-kompressionsklasser

Komprimeringshæmmende strømper og sokker er beregnet til forebyggelse og behandling af åreknuder i de nedre ekstremiteter, kronisk venøs insufficiens, thrombophlebitis af overfladiske årer, post-traumatiske komplikationer.

Alle kompressionsstrømper overholder den russiske kvalitetsstandard GOST 31509-2012.

Det er vigtigt at vide! Produkter fra III og efterfølgende kompressionsklasser bruges kun som instrueret af en læge. Før brug skal du sørge for at konsultere din læge!

Kompressionsstrømpe med en sutur til behandling af venøs insufficiens og lymfostase ChMP "LPP Farm" (strømpe til låret), kompressionsklasse III, nr. 3

Sammensætning: polyamid, bomuld, latex.
Volumen: 1 stk.
Udløbsdato: 60 måneder.
Producent: LPP Farm LLC.

Produkterne er beregnet til forebyggelse og behandling af åreknuder i nedre ekstremiteter, kronisk venøs insufficiens, overfladisk venetrombophlebitis, post-traumatiske komplikationer, artrose og gigt..

Det anbefales at lægge strømper om morgenen, ligge, gradvist trække og strække foldene, indtil benene passer helt.

Håndvask ved en temperatur på 35-37 ° C. Vask ikke. Tør uden at klemme væk fra varmeovne og direkte sollys. Strygning anbefales ikke..

Produkterne er beregnet til forebyggelse og behandling af åreknuder i nedre ekstremiteter, kronisk venøs insufficiens, overfladisk venetrombophlebitis, post-traumatiske komplikationer, artrose og gigt.

Det har en fikserende og opvarmende effekt på blødt væv og overfladiske kar.
FabrikantLPP Farm OOO
Størrelsen3.
Anvendelsesmåde
Kompressionsklassetredje
Opbevaringstid60 måneder.
Indikationer til brug
UdgivelsesformularPakke
Struktur

polyamid, bomuld, latex.

Ingredienser:

  • polyamid,
  • bomuld,
  • latex.
Nettovægt150 g
Type strømperTil hoften
Stregkode4603188000433

Gennemsnitlig bedømmelse af kunderne (baseret på 1 anmeldelser) (5,00 ud af 5)
- 1

Kompressionsstrømper LPP Farm - anmeldelser

Hjælp nogen.

01/06/2015 Fordele: De hjælper sandsynligvis, men de passede mig ikke. Ulemper: Glidning, glidning, ridning i benene, stram markering Kompressionsstrømper med en sutur til behandling af venøs insufficiens og lymfostase “LPP Farm” er forskellige - op til låret, til knæet, over knæet (løbebånd) ) Tænkt: Lavet af latex, bomuld og polyamid, en dejlig hvid farve. For et halvt år siden før… Læs hele anmeldelsen Gæsteanbefaling: 38

pæn og behagelig kompressionsstrømper

01/18/2017 Fordele: Meget fleksibel, behagelig. Let at sætte på din fod. Kvalitativ. Velegnet til forebyggelse af åreknuder Ulemper: Svagt øvre gummi. Det er nødvendigt at vælge den rigtige strømpestørrelse Hej kære læsere af min anmeldelse! I 2014 og 2016 havde jeg en kejsersnit, og på vores barselhospital krævede lægerne, at de skulle være klædt under operationen (ikke kun politibetjenten, men... Læs hele anmeldelsen Gæsteanmeldelse: 88

Fantastisk idé til hjem og sommerhus.!

05/12/2011 Fordele: Det er praktisk i hjemmet og i landet Ulemper: ikke fundet; De, der allerede har læst mine anmeldelser i forbindelse med problemet med åreknuder, ved lidt og har hørt om metoderne til kamp. Jeg må med det samme sige, at jeg endnu ikke har besluttet mig for scleroterapi - akupunktur i vener. Hun bar konstant anti-åreknuftebukser på gaden... Læs hele anmeldelsen Gæsteanmeldelse: 24

♿ Du skal have ben som på billedet! På slappe ben er de ikke helt designet! ♿

03/05/2017 Fordele: - vener klemmes jævnt. - Glid ikke som bandager. - behagelig og let at tage på. - de er godt slettet. Ulemper: - der er ikke altid den rigtige størrelse. - Kanten er snoet på et utrent ben. Spørgsmålet om at købe strømper kom op, da min mor havde en stærk postoperativ thrombophlebitis og åreknuder blev betændt! På hospitalet blev hun banderet med stramme ben til låret; hun brugte forskellige geler, såsom Sinaflan og Liogel. Hjemme besluttede de... Læs hele anmeldelsen Gæsteanmeldelse: 72

Holdbar

12/11/2016 Fordele: kvalitet Ulemper: ikke alle passer i størrelse Strømpe sælges for 1 stk. Med et hul til hælen. De er forskellige i størrelse, du kan vælge fuldstændighed, afhængigt af underbenets omkreds. Det er godt, hvis foden er standard. Og det var svært for mig at vælge en strømpe... Læs hele anmeldelsen Gæsteanbefaling: 16

jeg kunne ikke lide

12/04/2016 Fordele: nej Ulemper: det hjalp mig ikke, det er ikke behageligt, fordi det gennemsøger, og hvis du tager det med foden helt lukket God dag eller aften. Når mine ben har ondt, så du ikke kan sove, er jeg klar til at købe det, ville alt sandsynligvis hjælpe. De anslåede omkostninger ved denne strømpe er 300 rubler per 1 stk. Under graviditet i nødstilfælde... Læs hele anmeldelsen Gennemgangsanbefaling: 37

nødvendigt for åreknuder

03/02/2015 Fordele: lethed i benene Ulemper: det er vanskeligt at bestemme størrelsen Hej! Til at begynde med har jeg medfødte åreknuder, der konstant observeres af en vaskulær kirurg. En times operation kom, og jeg blev anbefalet efter at have fjernet stingene en uge senere at købe kompressionsstrømper, men af ​​en eller anden grund var det åbent... Læs hele anmeldelsen Gæsteanmeldelse: 1

Meget nyttige helbredelsesstrømper

10/14/2016 Plusser: effektive; Minuser: ikke smukke. Enhver med benproblemer, især åreknuder, sådanne strømper anbefales. Jeg har ingen åbenlyse problemer og åreknuder, men stjerner på mine hofter begyndte at dukke op, og efter arbejde var mine ben ondt og ondt. Så det blev... Læs hele anmeldelsen Gæsteanmeldelse: 23

Jeg kan virkelig godt lide disse strømper. Jeg føler dem ikke let.

02/15/2018 Fordele: meget blød Ulemper: en udskæring på benet presser lidt Hello Jeg vil gerne skrive min anmeldelse om disse strømper. Jeg har lige erhvervet dem til forebyggelse af venøs tromboemboli under operationen. Jeg kan ikke evaluere deres virkning på hospitalets vægge, det var på en eller anden måde ikke før det. A… Læs hele anmeldelsen Gæsteanmeldelse: 4

Anmeldelser for analoger:

Kompressionsstrømper OrtoKompressionsstrømper ErgoformaKompressionsstrømper Venosan 6000 Kompressionsstrømper VenoTrain BAUERFEIND skøn Kompressionsstrømper Venoteks Terapi

Beskrivelse Strømpekomprimering med en søm CHMK "LPP FARM" til knæet: Påtænkt strømpekomprimering med en søm af ChMK "LPP PHARM" til knæet:

  • til forebyggelse og behandling af åreknuder i de nedre ekstremiteter;
  • thrombophlebitis, med kronisk venøs insufficiens, de første stadier af lymfostase;
  • posttraumatiske komplikationer, gigt og gigt, forstuvninger og andre sygdomme.

Produktet svarer til kompressionsklasse 3. Størrelseskort StørrelseKalveomkrets, cmNr. 133Nummer 235Nummer 337Nummer 439Nummer 541Nummer 643Angiv den ønskede størrelse ved bestilling i kommentarer eller telefonisk. I pakken 1 stk. Handling Komprimeringsstrømpe med en søm af Chelyabinsk Metallurgical Plant “LPP PHARM” til knæet har en fikserende og opvarmende effekt på blødt væv og overfladiske kar, forbedrer blodcirkulationen og reducerer hævelse af væv, giver fysiologisk massage af muskler uden at mindske bevægelsernes naturlige plasticitet. På grund af tilstedeværelsen af ​​naturlige komponenter i produkterne sikres god luftudskiftning og fugtabsorption. Strømpen irriterer ikke huden og forårsager ikke allergiske reaktioner og mister heller ikke dens egenskaber, når den bruges gentagne gange Brugsanvisning: sættes på strømpen om morgenen, liggende, træk den gradvist, udjævner folderne Pleje af produktet Vask strømpen med milde rengøringsmidler ved en temperatur på 35 -37ºC uden stærk friktion. Klem uden at vri. Tør produktet ved stuetemperatur. Det anbefales ikke at sætte varmeapparater og stryge på. Sammensætning: bomuld 48%, latex 21%, polyamid 31%. Farve: hvid Produktion: LLC LPP Farm, Smolensk. Du kan foretage en ordre i onlinebutikken med sundhedsprodukter “MedMag24 ″ via internettet eller ved at ringe. Din ordre behandles så hurtigt som muligt, vores personale vil kontakte dig og straks levere varerne. Med dette produkt ser de kompressionsstrømpe med en sutur ChMK "LPP PHARM" over knæet.Det er beregnet til forebyggelse og behandling af åreknuder i de nedre ekstremiteter, thrombophlebitis, kronisk venøs insufficiens.

Kompressionsstrømpe til knæ II-komprimering Indikationer til brug: initial form for kronisk venøs insufficiens; tunge bensyndrom: tyngde, følelsesløshed, fylde i benene.

Kompressionsstrømpe med en søm ChMK "LPP PHARM" til låret Irriterer ikke huden og forårsager ikke allergiske reaktioner, og mister heller ikke sine egenskaber ved gentagen brug.

Kompressionsstrømpe til hofte II-komprimering Indikationer til brug: initial form for kronisk venøs insufficiens; tunge bensyndrom: tyngde, følelsesløshed, fylde i benene.

Kompressionsstrømpe op til knæ III-komprimering ChKKV indikationer: kronisk venøs insufficiens med udvidede overfladiske årer; åreknuder, edderkoppearter.

Shin bandage LPP FARMPDesignet til brug i medicinsk praksis til at opretholde blødt muskelvæv.

  • Pris: 250 gnid.

Elastomer tåkappe til fastgørelse af ankelleddet PNG LPP Farm Designet til at fikse ankelleddet og bevare muskelvævet i den postoperative periode samt for at forhindre skader under sport og professionel ankeloverbelastning.

BCS elastisk bandage til fiksering af kneleddet Designet til fiksering af kneleddet til behandling af traumatiske skader i ledbånd, inflammatoriske sygdomme i leddet og tilstødende væv, sygdomme, der kræver let opvarmning i leddet.

Kompressionsstrømper til låret II-kompression med silikone. med et elastisk bånd (par) Beregnet til behandling af åreknuder i de nedre ekstremiteter, lymfostase, post-traumatiske komplikationer i de nedre ekstremiteter, artrose og gigt, ødemer efter fjernelse af gipsstøbningen og også til forebyggelse af tromboembolisme i før- og postoperativ periode.

Hjem »Produktkatalog» Produkter til sundhed og skønhed »Anti-varicose strikvarer» Kompressionsstrømpe med en søm CMP "LPP PHARM" over knæet Kompressionsstrømpe med en søm CMP "LPP PHARM" over knæet

Beskrivelse Kompressionstrømpe med en søm CMP "LPP PHARM" over knæet: Størrelseskort: Størrelse123456Hofteomkrets, cm545658606264Kalveomkrets, cm333537394143Når du bestiller, skal du angive den påkrævede størrelse i ændringer, kommentarer til ordren eller til operatøren via telefon. I pakken 1 stk. Kompressionsstrømpe med en sutur ChMK “LPP PHARM” over knæet er beregnet til forebyggelse og behandling af åreknuder i de nedre ekstremiteter, thrombophlebitis, kronisk venøs insufficiens, indledende stadier af lymfostase, post-traumatiske komplikationer, gigt og arthritis, forstuvninger og andre sygdomme. Tilsvarer 3. kompressionsklasse. Kompressionsstrømpe har en fikserende og opvarmende effekt på blødt væv og overfladiske kar, forbedrer blodcirkulationen og reducerer hævelse af væv, giver fysiologisk massage af muskler, uden at reducere den naturlige plasticitet af bevægelser.

På grund af tilstedeværelsen af ​​naturlige komponenter i produkterne sikres god luftudskiftning og fugtabsorption. Strømpen irriterer ikke huden og forårsager ikke allergiske reaktioner og mister heller ikke dens egenskaber ved gentagen brug.Instruktion til brug Sæt på strømpen om morgenen, liggende, træk den gradvist og glatt foldene.

Vask strømpen med milde rengøringsmidler ved en temperatur på 35-37 ° C uden stærk friktion. Klem uden at vri. Tør produktet ved stuetemperatur.

Med dette produkt ser de ud Kompressionsstrømpe med en søm ChMK "LPP PHARM" til låret Irriterer ikke huden og forårsager ikke allergiske reaktioner, og mister heller ikke sine egenskaber ved gentagen brug.

Kompressionsstrømpe til hofte II-komprimering Indikationer til brug: initial form for kronisk venøs insufficiens; tunge bensyndrom: tyngde, følelsesløshed, fylde i benene.

Kompressionsstrømpe med en søm CMP "LPP PHARM" til knæet.Det har en fikserende og opvarmende effekt på blødt væv og overfladiske kar, forbedrer blodcirkulationen og reducerer hævelse af væv, giver fysiologisk massage af muskler uden at reducere den naturlige plasticitet af bevægelser.

Kompressionsstrømper til låret II-kompression med silikone. med et elastisk bånd (par) Beregnet til behandling af åreknuder i de nedre ekstremiteter, lymfostase, post-traumatiske komplikationer i de nedre ekstremiteter, artrose og gigt, ødemer efter fjernelse af gipsstøbningen og også til forebyggelse af tromboembolisme i før- og postoperativ periode.

Strømper komprimering antiembolisk CARE 18-22 mm Hg JW-214, hvid1 kompressionsklasse, 18-22 mm RT. Kunst. til patienter med lav til moderat risiko for VTEC.

Kompressionsstrømpe til knæ II-komprimering Indikationer til brug: initial form for kronisk venøs insufficiens; tunge bensyndrom: tyngde, følelsesløshed, fylde i benene.

BCS elastisk bandage til fiksering af kneleddet Designet til fiksering af kneleddet til behandling af traumatiske skader i ledbånd, inflammatoriske sygdomme i leddet og tilstødende væv, sygdomme, der kræver let opvarmning i leddet.

Shin bandage LPP FARMPDesignet til brug i medicinsk praksis til at opretholde blødt muskelvæv.

Kompressionsstrømpe op til knæ III-komprimering ChKKV indikationer: kronisk venøs insufficiens med udvidede overfladiske årer; åreknuder, edderkoppearter.

Kompressionsstrømpe med en søm ЧМК "ЛПП ФАРМ" til hoften

  • til forebyggelse og behandling af åreknuder i de nedre ekstremiteter,
  • thrombophlebitis, kronisk venøs insufficiens, indledende stadier af lymfostase,
  • posttraumatiske komplikationer, gigt og gigt, forstuvninger og andre sygdomme.

Svarer til kompressionsklasse 3.

Størrelses skema:

StørrelsenHofteomkrets, cmKalveomkrets, cm
Nr. 15433
Nummer 25635
Nummer 35837
Nummer 46039
Nummer 56241
Nummer 66443

Angiv størrelsen i kommentarer eller telefonisk til operatøren ved bestilling.

1 stk i en pakke.

Handling
Kompressionsstrømpe med en søm CMP "LPP PHARM" til låret har en fikserende og opvarmende effekt på blødt væv og overfladiske kar, forbedrer blodcirkulationen og reducerer hævelse af væv, giver fysiologisk massage af muskler uden at reducere den naturlige plasticitet af bevægelser.
På grund af tilstedeværelsen af ​​naturlige komponenter i produkterne sikres god luftudskiftning og fugtabsorption. Kompressionsstrømpe irriterer ikke huden og forårsager ikke allergiske reaktioner og mister heller ikke dens egenskaber ved gentagen brug.
Brugsanvisning
Sæt på strømpen om morgenen, liggende, træk den gradvist og glat foldene.

Produktpleje
Vask strømpen med milde rengøringsmidler ved en temperatur på 35-37C uden stærk friktion. Klem uden at vri. Tør produktet ved stuetemperatur. Det anbefales ikke at sætte radiatorer og stryge på.

Sammensætning: 48% bomuld, polyamid 31%, latex 21%.
Hvid farve.
Produktion: LLC "LPP Farm", Smolensk.

Du kan købe en kompressionsstrømpe med en søm af Chelyabinsk Metallurgical Plant "LPP PHARM" til låret i onlinebutikken Medtekhnika via hjemmesiden eller ved at ringe.
Din ordre behandles så hurtigt som muligt, vores personale vil kontakte dig og straks levere varerne.

Leveringsmuligheder:

  • Valgmulighed 1: Moskva inden for MKAD (for ordrer - vægt op til 4 kg., Volumen op til 0,05 m3.)
    Ved ordrer over 3000 rubler. - forsendelsesomkostninger 0 gnide.
    For ordrer mindre end 3000 rubler. - forsendelsesomkostninger 250 rubler.
  • Valgmulighed 2: Moskva ud over MKAD (ved ordrer - vægt op til 4 kg., Volumen op til 0,05 m3.)
    Levering ud over Moskva-ringvejen betales uanset ordremængden.
    Afstanden ud over Moskva-ringvejen beregnes i henhold til rutekonstruktion i Yandex.Maps-tjenesten ekskl. Trafikpropper.
  • Valgmulighed 3: Pickup (Moskva, metro Orekhovo)
    Shipilovskiy proezd, bygning 43, bygning 2, TBK Labyrint, butik 7
  • Mulighed 4: Levering i Rusland (100% forudbetaling)
    Russian Post, SDEK, EMS, TC Business Lines osv..
    Forsendelse af varer først efter 100% betaling af ordren.

Anmeldelser om produktet Strømpekomprimering med en søm Chelyabinsk Metallurgical Plant "LPP PHARM" til låret

Del din mening med andre købere. Din anmeldelse kan hjælpe nogen til at vælge. Det tager ikke meget tid!

Dette produkt har ingen anmeldelser :(
Vær den første til at rådgive ham. Dette vil hjælpe dig meget med dit valg.!

Farm BOB Stocking

Farm BOB strømpe komprimering til låret chmk 3kl. n2

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til låret chmk 3kl. n5

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til knæet ChMK 3cl. n5

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til låret chmk 3kl. n4

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til låret chmk 3kl. n1

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering over knæet ChMK 3kl. n2

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til låret chmk 3kl. n3

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering over knæet ChMK 3kl. n4

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til knæet ChMK 3cl. n6

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til knæet ChMK 3cl. n4

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til låret chmk 3kl. n6

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til låret 2 celler ChKKV CC størrelse 5

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering over knæet ChMK 3kl. n5

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til knæet ChMK 3cl. n1

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til knæet ChMK 3cl. n2

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til knæet 2 celler ChKKV CC størrelse 4

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til låret 2 celler ChKKV CC størrelse 3

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til knæet 2 celler ChKKV CC størrelse 2

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til knæet ChMK 3cl. n3

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering over knæet ChMK 3kl. n3

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til knæet 2 celler ChKKV CC størrelse 5

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til låret 2 celler ChKKV CC størrelse 6

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til knæet 2 celler ChKKV CC størrelse 1

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Farm BOB strømpe komprimering til låret 2 celler ChKKV CC størrelse 4

Farm BOB (Rusland) Forberedelse: Farm BOB stocking

Analoger fra kategorien Kompressionsstrømper

Venosan ll20 strømper rb s / m sahvl326sa

Center kompress strømper kompression 2 klasse til lår nr. 2 creme

Kompressionscenter (Rusland) Forberedelse: Centerkomprimering

Venotex komfortstrømper kvindelig kompression 2klasse art.2c202 størrelse l beige

Nikamed (Tyskland) Forberedelse: Venoteks komfort

Venoteks strømper komprimering kvindelig tæt med en silikone klemme 2s214 (205) m sort

Nikamed (Tyskland) Forberedelse: Venoteks strømper

Center kompressionsstrømpe kompressionsklasse 2 til lår nr. 2 grå

Analoger fra kategorien Kompressionstrik

Tonus (tonus) strømper art.0402 lux 18-21mm størrelse 5 sort

Venotex trendstrømper kvindelig kompression 1 klasse art.1c205 størrelse l beige

Nikamed (Tyskland) Drug: Venoteks trend

Relaxan lady strømper 1 kompressionsklasse art.960a størrelse 3 kød

Calce GT (Italien) Forberedelse: Relaxan lady

Relaxan prestige strømper kompressionsklasse 1 gennemskinnelig 140den art.870f størrelse 2 sort

Calce GT (Italien) Forberedelse: Relaxan prestige

Ortho strømper komprimering fisknet art.212 størrelse l sort

Maltry (Rusland) Forberedelse: Ortho strømper

Rutevejledning Farm BOB Stocking

Sammensætning og form for frigivelse

Bomuld 48%, latex 21%, polyamid 31%

Egenskab

Komponentegenskaber

Kompressionsstrømpen har en fikserende og opvarmende effekt på blødt væv og overfladiske kar, forbedrer blodcirkulationen og reducerer hævelse af væv, giver fysiologisk massage af muskler uden at reducere bevægelsernes naturlige plasticitet. På grund af tilstedeværelsen af ​​naturlige komponenter i produkterne sikres god luftudskiftning og fugtabsorption. Strømpen irriterer ikke huden og forårsager ikke allergiske reaktioner og mister heller ikke dens egenskaber ved gentagen brug.

Instruktionsmanual

Sæt på strømpen om morgenen, liggende, træk den gradvist og glat foldene.

Indikationer Farm BOB Stocking

Til forebyggelse og behandling af åreknuder i de nedre ekstremiteter, thrombophlebitis, kronisk venøs insufficiens, de indledende stadier af lymfostase, post-traumatiske komplikationer, artrose og arthritis, forstuvninger og andre sygdomme. Derudover bruges det i sport, hvilket giver en fikserende og opvarmende effekt på blødt væv og overfladiske kar, forbedrer blodcirkulationen og reducerer hævelse i væv.

Anbefales

Vask strømpen med milde rengøringsmidler ved en temperatur på 35-37 ° C uden stærk friktion. Klem uden at vri. Tør produktet ved stuetemperatur. Det anbefales ikke at tage på varmeapparater og jern.

Kontraindikationer Farm LBP strømpe

Åbne sår i det berørte fartøjs område; lokale hudsygdomme (dermatitis); allergiske reaktioner på strømningsmaterialer.

Forebyggende foranstaltninger

Produkter fra III og efterfølgende kompressionsklasser bruges kun som instrueret af en læge. Før brug skal du sørge for at konsultere din læge!

  1. Statligt register over medicin;
  2. Anatomisk terapeutisk kemisk klassificering (ATX);
  3. Nosologisk klassificering (ICD-10);
  4. Officielle instruktioner fra producenten.

Priser for Farm BOB-strømpe på apoteker i Moskva

Udgivelsesform: Farm BOB strømpe komprimering til låret chmk 3kl. n2

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
HealerVoroshilov St., d.143B Boks 2Man-søn: 09: 00-21: 00235,80 gnide.
ASNAOktyabrskaya St., 89Man-fre: 08: 00-22: 00
Lør-søn: 09: 00-21: 00
270,00 gnide.
ASNAMitinskaya St., 36Man-søn: 09: 00-21: 00257,00 gnide.
ASNAUralskaya street, 1Man-søn: 09: 00-21: 00257,00 gnide.
ASNASeslavinskaya St., 16 Kor. 1Man-søn: 09: 00-21: 00268,00 gnide.
ASNAKirovogradskaya St., 9 Kor. 2Man-søn: 09: 00-21: 00268,00 gnide.
ASNAPervomayskaya St., 81Man-søn: 09: 00-21: 00257,00 gnide.
ASNAMira pr-kt, d.118Man-søn: 09: 00-21: 00286,00 gnide.
MIZARKashirskoe sh., 57 kor. 2Man-søn: 09: 00-21: 00271,00 gnide.
VITA NOSTRAAircraft Designer Mil str., 26Man-søn: 09: 00-22: 00312,00 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm BOB strømpe komprimering til låret chmk 3kl. n5

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
ASNAMitinskaya St., 36Man-søn: 09: 00-21: 00256,00 gnide.
ASNAUralskaya street, 1Man-søn: 09: 00-21: 00256,00 gnide.
ASNASeslavinskaya St., 16 Kor. 1Man-søn: 09: 00-21: 00256,00 gnide.
ASNAMira pr-kt, d.118Man-søn: 09: 00-21: 00264,00 gnide.
MIZARKashirskoe sh., 57 kor. 2Man-søn: 09: 00-21: 00284,00 gnide.
DimpharmZander St., 7 Kor. 2AMan-fre: 09: 00-22: 00
Lør-søn: 09: 00-21: 00
275,00 gnide.
ASNADmitrovskoe sh., D.73 bld. 1Man-søn: 10: 00-22: 00256,00 gnide.
HealerMishina passage, 7Man-søn: 08: 30-20: 30290,60 gnide.
LANGT LIVSolntsevsky Prospect, 28Man-søn: 09: 00-21: 00305,00 gnide.
HealerProletarskaya St., d.142Man-søn: 09: 00-21: 00333,00 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm LPP en strømpekomprimering til et knæ Chmk 3kl. n5

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
ASNAMitinskaya St., 36Man-søn: 09: 00-21: 00189,00 gnide.
ASNASeslavinskaya St., 16 Kor. 1Man-søn: 09: 00-21: 00185,00 gnide.
ASNAPervomayskaya St., 81Man-søn: 09: 00-21: 00185,00 gnide.
ASNAMira pr-kt, d.118Man-søn: 09: 00-21: 00185,00 gnide.
ASNADmitrovskoe sh., D.73 bld. 1Man-søn: 10: 00-22: 00185,00 gnide.
HealerProletarskaya St., d.142Man-søn: 09: 00-21: 00238,00 gnide.
RampharmaconPriborostroiteley St., 7Man-søn: 09: 00-21: 00230,00 gnide.
GloriaKirova St., 1Døgnet rundt188,00 gnide.
Folkets apotekLenin St., d.21AMan-søn: 09: 00-21: 00200,00 gnide.
ASNAPaveletsky 3. passage, 4Man-søn: 09: 00-21: 00185,00 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm BOB strømpe komprimering til låret chmk 3kl. n4

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
ASNAMitinskaya St., 36Man-søn: 09: 00-21: 00256,00 gnide.
ASNAUralskaya street, 1Man-søn: 09: 00-21: 00256,00 gnide.
ASNASeslavinskaya St., 16 Kor. 1Man-søn: 09: 00-21: 00256,00 gnide.
ASNAKirovogradskaya St., 9 Kor. 2Man-søn: 09: 00-21: 00256,00 gnide.
ASNAPervomayskaya St., 81Man-søn: 09: 00-21: 00256,00 gnide.
ASNAMira pr-kt, d.118Man-søn: 09: 00-21: 00283,00 gnide.
GloriaKirova St., 1Døgnet rundt256,00 gnide.
ASNANovocheryomushkinskaya St., d.50Man-søn: 09: 00-21: 00250,00 gnide.
Folkets apotekMira pr-kt, d.8Man-søn: 09: 00-21: 00251,00 gnide.
HealerSovetskaya St., 89AMan-søn: 08: 00-20: 00321,60 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm BOB strømpe komprimering til låret chmk 3kl. n1

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
ASNAMitinskaya St., 36Man-søn: 09: 00-21: 00251,00 gnide.
ASNAUralskaya street, 1Man-søn: 09: 00-21: 00251,00 gnide.
ASNASeslavinskaya St., 16 Kor. 1Man-søn: 09: 00-21: 00251,00 gnide.
ASNAKirovogradskaya St., 9 Kor. 2Man-søn: 09: 00-21: 00251,00 gnide.
ASNAPervomayskaya St., 81Man-søn: 09: 00-21: 00251,00 gnide.
ASNAMira pr-kt, d.118Man-søn: 09: 00-21: 00122,00 gnide.
ASNADmitrovskoe sh., D.73 bld. 1Man-søn: 10: 00-22: 00251,00 gnide.
RampharmaconPriborostroiteley St., 7Man-søn: 09: 00-21: 00312,00 gnide.
Folkets apotekMira pr-kt, d.8Man-søn: 09: 00-21: 00272,00 gnide.
DimpharmUralskaya St., 25Man-søn: 09: 00-21: 00275,00 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm BOB strømpe kompression over knæet ChMK 3kl. n2

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
HealerMishina passage, 7Man-søn: 08: 30-20: 30277,50 gnide.
HealerProletarskaya St., d.142Man-søn: 09: 00-21: 00233,50 gnide.
GloriaKirova St., 1Døgnet rundt221,00 gnide.
Folkets apotekLenin St., d.21AMan-søn: 09: 00-21: 00223,00 gnide.
TimerChernyshevsky St., d.21Man-søn: 08: 00-21: 00260,00 gnide.
HealerVoroshilov St., d.140Man-søn: 08: 00-21: 00263,90 gnide.
ASNANovokosinskaya Street, 12 Kor. 2Man-søn: 09: 00-21: 00221,00 gnide.
ASNAKoptevsky blvd. 18Man-søn: 08: 00-22: 00298,00 gnide.
ASNABalaklava ave., D.8AMan-søn: 09: 00-22: 00207,00 gnide.
RampharmaconMoskovskaya St., d.27Man-søn: 08: 00-21: 00299,00 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm BOB strømpe komprimering til låret chmk 3kl. n3

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
ASNAOktyabrskaya St., 89Man-fre: 08: 00-22: 00
Lør-søn: 09: 00-21: 00
230,00 gnide.
ASNAMitinskaya St., 36Man-søn: 09: 00-21: 00256,00 gnide.
ASNASeslavinskaya St., 16 Kor. 1Man-søn: 09: 00-21: 00251,00 gnide.
ASNAPervomayskaya St., 81Man-søn: 09: 00-21: 00256,00 gnide.
RampharmaconPriborostroiteley St., 7Man-søn: 09: 00-21: 00344,00 gnide.
ASNAPaveletsky 3. passage, 4Man-søn: 09: 00-21: 00251,00 gnide.
ASNANovokosinskaya Street, 12 Kor. 2Man-søn: 09: 00-21: 00289,00 gnide.
CENTURY LIVEJernbanemikrodistrikt, st. Kolkhoznaya, d.7Man-lør: 09: 00-21: 00
Sol-søn: 10: 00-20: 00
296,00 gnide.
Folkets apotekMoskva-avenue, hus 59Man-søn: 09: 00-22: 00279,00 gnide.
RampharmaconLevolinaynaya St., 41Man-lør: 08: 00-21: 00
Sol-søn: 09: 00-18: 00
350,00 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm BOB strømpe kompression over knæet ChMK 3kl. n4

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
ASNAMira pr-kt, d.118Man-søn: 09: 00-21: 00229,00 gnide.
DimpharmZander St., 7 Kor. 2AMan-fre: 09: 00-22: 00
Lør-søn: 09: 00-21: 00
225,00 gnide.
HealerMishina passage, 7Man-søn: 08: 30-20: 30260,00 gnide.
HealerProletarskaya St., d.142Man-søn: 09: 00-21: 00278,00 gnide.
GloriaKirova St., 1Døgnet rundt217,00 gnide.
Folkets apotekLenin St., d.21AMan-søn: 09: 00-21: 00235,00 gnide.
ASNABalaklava ave., D.8AMan-søn: 09: 00-22: 00174,00 gnide.
BEDRIFT "IRBIS"Skhodnenskaya St., 52 kor. 1Man-fre: 08: 00-20: 00
Lør-søn: 09: 00-19: 00
255,00 gnide.
RampharmaconCosmonauts St., 1AMan-søn: 09: 00-21: 00290,00 gnide.
LANGT LIVMira St., 7Man-søn: 08: 00-21: 00294,00 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm LPP en strømpekomprimering til et knæ Chmk 3kl. n6

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
HealerProletarskaya St., d.142Man-søn: 09: 00-21: 00265,00 gnide.
RampharmaconPriborostroiteley St., 7Man-søn: 09: 00-21: 00244,00 gnide.
GloriaKirova St., 1Døgnet rundt203,00 gnide.
Folkets apotekLenin St., d.21AMan-søn: 09: 00-21: 00196,00 gnide.
Folkets apotekMira pr-kt, d.8Man-søn: 09: 00-21: 00200,00 gnide.
HealerVoroshilov St., d.140Man-søn: 08: 00-21: 00232,70 gnide.
RampharmaconMoskovskaya St., d.27Man-søn: 08: 00-21: 00260,00 gnide.
RampharmaconLevolinaynaya St., 41Man-lør: 08: 00-21: 00
Sol-søn: 09: 00-18: 00
260,00 gnide.
RampharmaconCosmonauts St., 1AMan-søn: 09: 00-21: 00260,00 gnide.
RampharmaconTorgovaya pl., 26AMan-lør: 08: 30-20: 00
Sol-søn: 09: 00-18: 00
280,00 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm LPP en strømpekomprimering til et knæ Chmk 3kl. n4

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
ASNAMitinskaya St., 36Man-søn: 09: 00-21: 00184,00 gnide.
ASNAUralskaya street, 1Man-søn: 09: 00-21: 00184,00 gnide.
ASNASeslavinskaya St., 16 Kor. 1Man-søn: 09: 00-21: 00184,00 gnide.
ASNAKirovogradskaya St., 9 Kor. 2Man-søn: 09: 00-21: 00184,00 gnide.
ASNAPervomayskaya St., 81Man-søn: 09: 00-21: 00184,00 gnide.
ASNAMira pr-kt, d.118Man-søn: 09: 00-21: 00184,00 gnide.
ASNADmitrovskoe sh., D.73 bld. 1Man-søn: 10: 00-22: 00184,00 gnide.
LANGT LIVSolntsevsky Prospect, 28Man-søn: 09: 00-21: 00219,00 gnide.
HealerSovetskaya St., 89AMan-søn: 08: 00-20: 00223,20 gnide.
Folkets apotekMoskva avenue, d.20Man-søn: 09: 00-22: 00166,00 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm BOB strømpe komprimering til låret chmk 3kl. n6

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
ASNAMira pr-kt, d.118Man-søn: 09: 00-21: 00265,00 gnide.
HealerMishina passage, 7Man-søn: 08: 30-20: 30324,00 gnide.
RampharmaconPriborostroiteley St., 7Man-søn: 09: 00-21: 00400,00 gnide.
GloriaKirova St., 1Døgnet rundt275,00 gnide.
Folkets apotekLenin St., d.21AMan-søn: 09: 00-21: 00262,00 gnide.
DimpharmUralskaya St., 25Man-søn: 09: 00-21: 00255,00 gnide.
HealerVoroshilov St., d.140Man-søn: 08: 00-21: 00323,60 gnide.
RampharmaconMoskovskaya St., d.27Man-søn: 08: 00-21: 00350,00 gnide.
Folkets apotekPushkina St., 8Man-søn: 09: 00-21: 00265,00 gnide.
LagringKhoroshevskoe sh., 82Man-søn: 09: 00-21: 00456,00 gnide.
Se alle apoteker

Frigivelsesform: Farm BOB-strømkomprimering til låret 2 celler ChKKV CC størrelse 5

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
KIT PHARMASouth St., ow.3-VDøgnet rundt316,00 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm BOB strømpe kompression over knæet ChMK 3kl. n5

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
HealerMishina passage, 7Man-søn: 08: 30-20: 30267,00 gnide.
GloriaKirova St., 1Døgnet rundt217,00 gnide.
Folkets apotekLenin St., d.21AMan-søn: 09: 00-21: 00233,00 gnide.
ASNAPaveletsky 3. passage, 4Man-søn: 09: 00-21: 00217,00 gnide.
HealerVoroshilov St., d.140Man-søn: 08: 00-21: 00261.30 gnide.
RampharmaconMoskovskaya St., d.27Man-søn: 08: 00-21: 00270,00 gnide.
RampharmaconCosmonauts St., 1AMan-søn: 09: 00-21: 00290,00 gnide.
ASNABorisov Damme 10, bldg. 1Man-søn: 09: 00-23: 00219,14 gnide.
RegnbueObukhovskaya St., 2 bld. 1Man-søn: 09: 00-21: 00217,00 gnide.
KIT PHARMADzerzhinsky Str., 11-VDøgnet rundt225,00 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm LPP en strømpekomprimering til et knæ Chmk 3kl. n1

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
ASNAMira pr-kt, d.118Man-søn: 09: 00-21: 00190,00 gnide.
ASNAPaveletsky 3. passage, 4Man-søn: 09: 00-21: 00195,00 gnide.
Folkets apotekMira pr-kt, d.8Man-søn: 09: 00-21: 00208,00 gnide.
HealerVoroshilov St., d.140Man-søn: 08: 00-21: 00230,90 gnide.
ASNANovokosinskaya Street, 12 Kor. 2Man-søn: 09: 00-21: 00199,00 gnide.
RampharmaconCosmonauts St., 1AMan-søn: 09: 00-21: 00245,00 gnide.
RampharmaconTorgovaya pl., 26AMan-lør: 08: 30-20: 00
Sol-søn: 09: 00-18: 00
270,00 gnide.
RampharmaconPodmoskovnaya St., 34Man-søn: 08: 00-22: 00265,00 gnide.
20 dråberSkobelevskaya St., 5Man-søn: 08: 00-22: 00208,00 gnide.
ASNADmitrovskoe sh., 30 Kor. 1Man-fre: 08: 00-22: 00
Lør-søn: 09: 00-21: 00
196,00 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm LPP en strømpekomprimering til et knæ Chmk 3kl. n2

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
ASNAMitinskaya St., 36Man-søn: 09: 00-21: 00185,00 gnide.
ASNAUralskaya street, 1Man-søn: 09: 00-21: 00189,00 gnide.
ASNASeslavinskaya St., 16 Kor. 1Man-søn: 09: 00-21: 00185,00 gnide.
ASNAKirovogradskaya St., 9 Kor. 2Man-søn: 09: 00-21: 00185,00 gnide.
ASNAPervomayskaya St., 81Man-søn: 09: 00-21: 00185,00 gnide.
ASNADmitrovskoe sh., D.73 bld. 1Man-søn: 10: 00-22: 00185,00 gnide.
GloriaKirova St., 1Døgnet rundt188,00 gnide.
CENTURY LIVEJubilee Ave., d.50Døgnet rundt131.30 gnide.
MIZAROstrovityanova St., 43AMan-søn: 09: 00-21: 00184,00 gnide.
HealerMoskva-motorvej, 42Man-søn: 09: 00-21: 00227,60 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm BOB strømpe komprimering til knæet 2 celler ChKKV CC størrelse 4

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
KIT PHARMASouth St., ow.3-VDøgnet rundt319,00 gnide.
Se alle apoteker

Frigivelsesform: Farm BOB-strømningskomprimering til låret 2 celler ChKKV CC størrelse 3

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
KIT PHARMASouth St., ow.3-VDøgnet rundt388,00 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm BOB strømpe komprimering til knæet 2 celler ChKKV CC størrelse 2

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
KIT PHARMASouth St., ow.3-VDøgnet rundt319,00 gnide.
KIT PHARMASovetskaya St., 12Døgnet rundt189,00 gnide.
KIT PHARMASverdlova St., d.19ADøgnet rundt288,00 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm LPP en strømpekomprimering til et knæ Chmk 3kl. n3

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
ASNAMitinskaya St., 36Man-søn: 09: 00-21: 00185,00 gnide.
ASNAUralskaya street, 1Man-søn: 09: 00-21: 00185,00 gnide.
ASNAKirovogradskaya St., 9 Kor. 2Man-søn: 09: 00-21: 0094,90 gnide.
ASNAPervomayskaya St., 81Man-søn: 09: 00-21: 00185,00 gnide.
ASNAMira pr-kt, d.118Man-søn: 09: 00-21: 00185,00 gnide.
ASNADmitrovskoe sh., D.73 bld. 1Man-søn: 10: 00-22: 00185,00 gnide.
GloriaKirova St., 1Døgnet rundt185,00 gnide.
HealerSovetskaya St., 89AMan-søn: 08: 00-20: 00227,30 gnide.
RampharmaconCosmonauts St., 1AMan-søn: 09: 00-21: 00230,00 gnide.
Folkets apotekKomsomolskaya St., 3BMan-søn: 09: 00-21: 00191,00 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm BOB strømpe kompression over knæet ChMK 3kl. n3

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
ASNAMira pr-kt, d.118Man-søn: 09: 00-21: 00233,00 gnide.
HealerMishina passage, 7Man-søn: 08: 30-20: 30244,40 gnide.
HealerProletarskaya St., d.142Man-søn: 09: 00-21: 00279,00 gnide.
Folkets apotekLenin St., d.21AMan-søn: 09: 00-21: 00217,00 gnide.
ASNANovocheryomushkinskaya St., d.50Man-søn: 09: 00-21: 00250,00 gnide.
RampharmaconMoskovskaya St., d.27Man-søn: 08: 00-21: 00290,00 gnide.
CENTURY LIVEJernbanemikrodistrikt, st. Kolkhoznaya, d.7Man-lør: 09: 00-21: 00
Sol-søn: 10: 00-20: 00
263,00 gnide.
RampharmaconCosmonauts St., 1AMan-søn: 09: 00-21: 00270,00 gnide.
HealerMoskva-motorvej, 42Man-søn: 09: 00-21: 00268,80 gnide.
KIT PHARMAInitiative Street, d.14 bygning 6Man-fre: 07: 00-22: 00
Lør-søn: 07: 00-21: 00
226,00 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm BOB strømpe-komprimering til knæet 2 celler ChKKV CC størrelse 5

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
KIT PHARMASouth St., ow.3-VDøgnet rundt319,00 gnide.
Se alle apoteker

Frigivelsesform: Farm LBP strømpe komprimering til låret 2 celler ChKKV CC størrelse 6

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
KIT PHARMASouth St., ow.3-VDøgnet rundt388,00 gnide.
Se alle apoteker

Udgivelsesform: Farm LBP strømpe komprimering til knæet 2 celler ChKKV CC størrelse 1

ApotekslisteAdressenÅbningstiderPris
KIT PHARMASouth St., ow.3-VDøgnet rundt296,00 gnide.
KIT PHARMANekrasova St., 4Døgnet rundt161,00 gnide.
Se alle apoteker

Frigivelsesform: Farm LBP strømpe komprimering til låret 2 celler ChKKV CC størrelse 4

Kompressionsstrømpe med en sutur til behandling af venøs insufficiens og lymfostase ChMP "LPP Farm" (strømpe til låret), kompressionsklasse III, nr. 3

Sammensætning: polyamid, bomuld, latex.
Volumen: 1 stk.
Udløbsdato: 60 måneder.
Producent: LPP Farm LLC.

Produkterne er beregnet til forebyggelse og behandling af åreknuder i nedre ekstremiteter, kronisk venøs insufficiens, overfladisk venetrombophlebitis, post-traumatiske komplikationer, artrose og gigt..

Det anbefales at lægge strømper om morgenen, ligge, gradvist trække og strække foldene, indtil benene passer helt.

Håndvask ved en temperatur på 35-37 ° C. Vask ikke. Tør uden at klemme væk fra varmeovne og direkte sollys. Strygning anbefales ikke..

Produkterne er beregnet til forebyggelse og behandling af åreknuder i nedre ekstremiteter, kronisk venøs insufficiens, overfladisk venetrombophlebitis, post-traumatiske komplikationer, artrose og gigt.

Det har en fikserende og opvarmende effekt på blødt væv og overfladiske kar.
FabrikantLPP Farm OOO
Størrelsen3.
Anvendelsesmåde
Kompressionsklassetredje
Opbevaringstid60 måneder.
Indikationer til brug
UdgivelsesformularPakke
Struktur

polyamid, bomuld, latex.

Ingredienser:

  • polyamid,
  • bomuld,
  • latex.
Nettovægt150 g
Type strømperTil hoften
Stregkode4603188000433

Gennemsnitlig bedømmelse af kunderne (baseret på 1 anmeldelser) (5,00 ud af 5)
- 1