Hvordan heles en muldvarp efter elektrokoagulation

Hudneoplasmer - en patologi, der er ganske almindelig og kræver en vis opmærksomhed både fra patientens side og fra siden af ​​en hudlæge eller onkolog. På den ene side er godartede tumorer for det meste sikre for kroppen, men på den anden side er risikoen for deres ondartede transformation høj nok til, at patienten kan bekymre sig om muligheden for at fjerne dem.
Moderne medicin, dermatologi og onkologi tilbyder mange metoder til fjernelse af godartede hudtumorer. Nedenfor vil vi tale om to hovedmetoder, der bruges til at fjerne mol, papillomer, vorter og andre hudtumorer, og også give dem en sammenlignende beskrivelse.

Så hvad er bedre laserfjernelse eller elektrokoagulation?

Fjernelse af neoplasmer ved elektrokoagulation

Elektrokoagulation er blevet brugt i medicin i over 50 år. Hun etablerede sig inden for kirurgi og gynækologi og begyndte derefter at blive brugt i dermatologi til at fjerne godartede hudtumorer. Proceduren udføres ved hjælp af vekselstrøm eller jævnstrøm med høj frekvens. Temperatureffekten påvirker cellerne i neoplasmaet og gennem mikrotrauma påvirker vand i det intercellulære rum. Vand fordamper. Efter proceduren dannes en skorpe på tumorstedet, og efter et par dage forsvinder den, og en knap mærkbar hvid plet forbliver på sin plads. Over tid lyser hudfarven ud..

Ved hjælp af elektrokoagulation kan du fjerne patologier såsom:

  • mol;
  • vorter;
  • papillomer;
  • hæmangiomer;
  • kondylomer;
  • atheromas.
Denne metode er velegnet til at fjerne tumorer i ethvert åbent område: ansigt, nakke, arme, ben. Eksperter anbefaler dog kun elektrokoagulation til små vækster op til 1 cm.

Hvordan er proceduren?

Før lægningen starter, behandler og renser lægen huden og injicerer smertemedicin. Selve proceduren varer ikke mere end 15 minutter. Konvekse neoplasmer (for eksempel vorter, atheromer, papillomer) fjernes i lag ved hjælp af en elektrode i form af en kniv eller en løkke. Flade formationer (fx mol, hemangiomas, flade vorter) kauteriseres i flere trin. Til dette bruges en anden elektrode allerede - i form af en kugle. Hvert lag fjernes meget omhyggeligt, hvis det er muligt uden at røre ved sundt væv. Hvis neoplasmaet trænger ind i de dybe lag af huden, kan der efter fjernelse være en fossa tilbage.


Efter fjernelse er patienten meget vigtig for at overvåge såret. Under ingen omstændigheder skal du ikke rive skorpen af, da et ar kan forblive. Hver dag skal du behandle fjernelsesstedet med en speciel opløsning eller salve, som lægen vil rådgive. Komplet heling kan observeres efter 12-14 dage. I løbet af denne tid skulle skorpen falde af sig selv, i stedet for der vil der være en hvid plet, som til sidst vil smelte sammen med hudfarven.

I de fleste tilfælde kræves der en procedure for at fjerne små neoplasmer. Den fjernede vækst sendes til histologisk undersøgelse for at bestemme, om den var ondartet.

  • Sikker og blodløs procedure;
  • Fjernelse i ethvert område af huden;
  • Hurtighed af udførelse.
  • Hud nær neoplasmaet vil også blive udsat for elektrokoagulation;
  • Efter fjernelse er fossa og indrykk på huden mulig;
  • Lang helbredelsesperiode
  • Der er kontraindikationer: epilepsi, diabetes, infektionssygdomme, blodsygdomme.
De gennemsnitlige omkostninger til elektrokoagulation, afhængigt af størrelsen på neoplasma, kategori af kompleksitet og placering, kan variere fra 300 til 2000 rubler.

Laser fjernelse af tumorer

Laseren har fået udbredt brug i medicin siden 80'erne i det 20. århundrede. I de senere år har det været aktivt brugt både i kirurgi og i kosmetologi. Fjernelse af papillomer og mol ved hjælp af en laser er blevet en reel opdagelse og frelse for mange. Essensen af ​​metoden er i punkt laser handling på neoplasma. Strålen fordamper som sådan vækstvævet og forsegler karene, der fodrer den, mens sunde områder af huden omkring ikke er beskadiget.

Denne metode bruges til at fjerne:

  • modermærke;
  • papillomer;
  • vorter;
  • atherom;
  • fibrom;
  • kønsvorter;
  • hæmangiomer;
  • hygrom;
  • lipoma;
  • hud horn;
  • xanthelasm;
  • keratome.
Dette er den mest populære metode til fjernelse af neoplasmer i enhver del af kroppen, på utilgængelige steder såvel som på slimhinder. Størrelsen på væksten betyder ikke noget.

Hvordan er proceduren?

Før laserproceduren er det ikke nødvendigt med særlig træning, alt gøres på ambulant basis. Først behandler lægen huden og introducerer derefter lokalbedøvelse. Efter et par minutter starter han laserterapi. I gennemsnit varer det fra 10 til 15 minutter, afhængigt af tumorens form og størrelse. Efter laserbehandling dannes en karakteristisk skorpe på tumorstedet.

Afhængigt af størrelsen på neoplasmaet kan såret heles fra 7 til 10 dage. Laserproceduren er minimalt invasiv, og vævsskader er minimal, derfor er helingen hurtigere. Risikoen for infektion under proceduren er reduceret til nul, da laseren fordamper neoplasmaets væv og forsegler blodkarene og derved desinficerer såret.

Det er dog vigtigt at følge alle lægens anbefalinger for at undgå komplikationer. Når du sletter formationer, skal det huskes, at:

  • Udsæt ikke såret for mekanisk belastning;
  • under ingen omstændigheder kan du afskalde skorpen fra såret (det skal falde af på egen hånd);
  • i rehabiliteringsperioden er det bedre ikke at anvende kosmetik til fjernelsesstedet;
  • Det er bedre at nægte at besøge badet, saunaen og poolen;
  • Inden man går ud, skal fjernelsesstedet smøres med en beskyttelsescreme fra solen..

Fordele ved laserfjernelse:

  • Procedurens hastighed og smertefrihed;
  • Kort gendannelsesperiode;
  • Punkteksponering, væv omkring væksten er ikke beskadiget;
  • Sikkerhedsprocedurer;
  • Efter fjernelse er der ingen ar eller ar på huden.
  • procedure af høj kvalitet afhænger af lægenes kvalifikationer og godt udstyr;
  • det er vigtigt nøje at overholde alle lægens anbefalinger efter fjernelse;
  • for store eller flere neoplasmer kan flere procedurer være påkrævet.

Der er også en række kontraindikationer til laserterapi:

  • Hjerte sygdom
  • Diabetes;
  • Den akutte fase af kroniske sygdomme;
  • Graviditet;
  • Infektiøse hududslæt.
Gennemsnitshastighederne for laserfjernelse af tumorer bestemmes på baggrund af type, størrelse, vanskelighedskategori, enkelt eller multiple spredning på huden. Omkostningerne kan variere fra 300 til 12.000 rubler.

Jo bedre at fjerne mol, papillomer og vorter: laser eller elektrokoagulation?

Hvis der opstår neoplasmer på kroppen, der forårsager æstetisk ubehag eller skaber bekymring, skal du først konsultere en læge, onkolog eller hudlæge.

I betragtning af formens størrelse, størrelse, placering og andre træk ved væksten, vil lægen bestemme, om fjernelse er nødvendig, og hvad der er bedre at ordinere - laserterapi eller elektrokoagulation. Vi bemærker endnu en gang, at elektrokoagulation er velegnet til neoplasmer af lille størrelse, til gengæld kan laseren klare en vækst på 3-4 cm. En sårs helbredelsesperiode efter elektrokoagulation kan tage op til 14 dage, fjernelse af laser er mindre traumatisk, så sårene heles i maksimalt 10 dage. Efter fjernelse ved elektrokoagulation kan en hvid plet eller fossa forblive på huden, med tiden vil den vokse over og få en normal hudfarve. Efter laserfjernelse forbliver sjældne bemærkelsesværdige pletter, og endnu mere er der ingen ar og ar, med korrekt pleje af såret.

Under alle omstændigheder skal metoden til fjernelse af neoplasmer diskuteres med din læge.

koagulation af radiobølger, der gjorde? anmeldelser!

Onsdag går jeg, lidt skræmmende! fortælle hvordan hvad? lang? smerteligt? Hvordan har du det? Hvor lang tid tager det at helbrede, og hvor lang tid varer afladningen? Hvordan havde du det generelt er alt alt!

Brugerkommentarer

de gjorde det med mig ved elektrokoagulation, de kvalt af lodocaine, men da det ikke virkede på grund af en allergi, følte jeg alt, og det var frygtelig smertefuldt... Forestil dig, at et levende kød blev brændt med en scoop... lugten af ​​forbrænding var på hele kontoret, og jeg havde blødning

10 minutter er ikke smertefuldt. trækker underlivet som ved menstruation (men uden smerter). intet galt))

Jeg tager cauterize i morgen! vær ikke bange, det gør ikke ondt, kun en lille klemmning mærkes, og det er alt. anden gang jeg brænder allerede

ohhh og med hvilken periode 2 gange? genopstod?

Anmeldelser af elektrokoagulationsformationer

Anmeldelser af steder, hvor de elektrokoagulerer formationer

Frygtelig service, respektløs respekt for kunder, inkompetente læger

Forfærdelig holdning til kunder og manglende vilje til at indrømme deres forkerte. Jeg fik leveret medicinsk service af dårlig kvalitet, de returnerede ikke pengene for det, jeg brugte min tid og nerver. Resultatet af at besøge denne klinik er sundhedsmæssige problemer i en måned, jeg kan ikke gå normalt og især sport. Hvis dit helbred, tid og nerver er kære for dig, skal du omgå denne institution.
Henvendte sig til denne klinik 1. november... - show

Klinikken "Medicin og skønhed" finder det nødvendigt at kommentere denne anmeldelse, da den i dette tilfælde ikke ser sin egen skyld.

Patienten kontaktede klinikken den 1. november 2015 med klager over tilstedeværelsen af ​​hudvækst i området med 1 tå på højre fod, smerter ved gåture og et ønske om at fjerne denne huddannelse.
Ved undersøgelse blev patienten diagnosticeret med en vulgær vorte med 1 tå på højre fod op til 4 mm i størrelse. Årsagen til vorter er den humane papillomavirus. Karakteristisk... - show

et træk ved vorterne på fødderne fra papillomer på andre dele af kroppen er en dybere placering af roden af ​​vorten.
Patienten blev tilbudt fjernelse af bølgen af ​​vorten med Fotek-apparatet, som hun gik med på.
Den 1. november 2015 blev der under lokalbedøvelse under aseptiske forhold udført fordampning (fordampning) af vorten med Fotek-apparatet. For at forhindre inflammatoriske komplikationer og stimulere processerne med skummummummificering blev såret behandlet med en 5% opløsning af kaliumpermanganat, som er et kombineret antimikrobielt lægemiddel, der har en antiseptisk, garvende og cauteriserende virkning på skurven, der dækker såret. Efter fjernelse af vorten blev der påført en kortvarig bakteriedræbende åndbar plaster.

Til rehabilitering efter behandling er det nødvendigt at helbrede det brændende sår forårsaget af apparatet. Til dette kan de åbne og lukkede metoder bruges:

- en lukket metode involverer påføring af vådtørrende aseptiske forbindinger med opløsninger af antiseptiske midler for at omdanne et vådt skurv til et tørt;

- den åbne metode (ikke-bandage) antyder, at tørt skorpe på selve såret er en bioforbinding, hvor der er en uafhængig heling af såret. Behandlingen består i tørring og behandling af skurv med antiseptika, fortrinsvis med en 5% opløsning af kaliumpermanganat.

Betydningen eller resultatet af anvendelsen af ​​disse metoder er tørring af et brændende skorpe, da udviklingen af ​​mikroflora, efterfulgt af betændelse, ikke forekommer i et tørt skorpe, hvilket fremskynder sårheling. Anbefalingerne, der gives patienten af ​​lægen på 1. byhospital, er uholdbare, fordi de anbefalede lægemidler har en blødgøringseffekt, hvilket modsiger taktikken for at behandle en skurv med tørring.
Patienten fik anbefalinger til rehabilitering:
* Våd ikke foden i 3 dage
* behandl skorpen 1-2 gange dagligt med en 5% opløsning af kaliumpermanganat indtil fuldstændig heling (7-15 dage)

Patienten ansøgte ikke om en anden undersøgelse eller konsultation..

fund:
Årsagerne til betændelse kan være forkert udførelse eller manglende opfyldelse af patienten af ​​henstillinger i den postoperative periode, der forårsagede "damping" (forhindring af tørring) af skorpen. Dette bekræftes af oplysninger om brugen af ​​chlorhexedine anbefalet af lægen på 1. byhospital
Hverken selve proceduren til fjernelse af vorte (vorten blev fjernet i overensstemmelse med standarden for medicinsk behandling af denne nosologi) eller de korrekte postoperative anbefalinger, som kirurgen har givet, kan ikke objektivt betragtes som en dårligt leveret service.

Klinikken “Medicin og skønhed på Paveletskaya”, der var interesseret i at bevare patienternes helbred, uanset årsagerne til de skadelige virkninger, opfordrede patienten til en gratis medicinsk konsultation for at fastslå det faktum, de faktiske årsager til betændelse i det postoperative sår, mulig medicinsk behandling og anbefalinger til hurtig afslutning rehabiliteringsperiode.

Anmeldelser af fjernelse af muldvarp ved hjælp af elektrokoagulation

halvtreds

4 - 0

tredive

tyve

10

For et par år siden begyndte den røde plet gradvist at stige på min hals, på det mest fremtrædende sted. Det lignede en pose blod. Måske kom pletten fra det faktum, at karene dybt under huden rev. Jeg gik ikke til lægen før sidst, og pletten begyndte at blive til en perle, der ikke kunne skjules. Jeg var nødt til at gå til skønhedssalongen i huden og venereologiske dispensarer.

Lægen foreslog, at jeg fjernede mit problem ved elektrokoagulation. Hun smurt det berørte område af huden med frost og brændte det derefter med elektricitet. Det gjorde ikke ondt. Bare et split sekund var en usædvanlig fornemmelse af virkningerne af en elektrisk udladning. Min "perle" blev sort, og efter et par dage faldt den af ​​sig selv. Derefter måtte jeg besøge lægen to gange mere for at cauterisere "rødderne", som lægen sagde.

Der er ingen spor af denne procedure, selvom huden på nakken er meget tynd og delikat. Jeg havde ikke mere et sådant problem.

Elektrokoagulator - hvordan man vælger den rigtige?

For at efterlade beskeder skal du logge ind eller registrere

Aktive indlæg [19]

1 Emne af Anastacia 12/07/2012 18:05:02 PM

  • Professionel
  • Bedømmelse: 411
  • Registreret: 1/13/2012
  • Indlæg: 640
  • I alt tak: 162

Emne: Elektrokoagulator - hvordan man vælger den rigtige?

Kolleger, vi har akut behov for at købe en elektrokoagulator for at fjerne papillomer i salonen.
Jeg blev tilbudt F-829 Electrocoagulator til en pris på kun 5.000 rubler, men jeg ved ikke, hvor godt det fungerer, hvis der er anmeldelser og anbefalinger, ser jeg frem til det!)))

2 svar fra Emerald 12/08/2012 11:19:45 PM

  • Professionel
  • Bedømmelse: 847
  • Registreret: 11/12/2011
  • Indlæg: 1.045
  • Tak alle: 405
  • Tak for dette indlæg: 1

Re: Elektrokoagulator - hvordan man vælger det rigtige?

Jeg har engang arbejdet på en lignende (måske endda sådan, meget lignende). God koagulator, tag.

3 svar fra Anastacia 12.12.2012 20:54:17

  • Professionel
  • Bedømmelse: 411
  • Registreret: 1/13/2012
  • Indlæg: 640
  • I alt tak: 162

Re: Elektrokoagulator - hvordan man vælger det rigtige?

Emerald, men skal der købes noget andet til koagulatoren? Nogen dyser eller knive? Dem i sættet, hvor længe vil de vare? Er de holdbare? Tak for svaret.))

4 svar fra Emerald 10.12.2012 14:20:09

  • Professionel
  • Bedømmelse: 847
  • Registreret: 11/12/2011
  • Indlæg: 1.045
  • Tak alle: 405
  • Tak for dette indlæg: 1

Re: Elektrokoagulator - hvordan man vælger det rigtige?

Ja, i hundrede år vil de være nok)). Og hvad er der i sættet? Mest af alt brugte jeg et sådant spids tip, de fjernede vorter,
-små papillomer,
-koagulerede fartøjer,
-og løkken er meget praktisk at afskære de fremspringende formationer og videregive histologi)) som ekstra. service.. vi overleverede til onkologisk dispensær i 2009. 1000 rubles histologi i kabinen var værd (som jeg husker lige nu)). Hvis du er interesseret, vil jeg fortælle dig, hvordan man "gemmer stoffet" inden transmission til histologer)).

5 svar fra Marina Anatolyevna 12/10/2012 17:10:54

  • Professionel
  • Bedømmelse: 1122
  • Registreret: 11/3/2011
  • Indlæg: 1.723
  • Tak alle: 355

Re: Elektrokoagulator - hvordan man vælger det rigtige?

Ja, i hundrede år vil de være nok)). Og hvad er der i sættet? Mest af alt brugte jeg et sådant spids tip, de fjernede vorter,
-små papillomer,
-koagulerede fartøjer,
-og løkken er meget praktisk at afskære de fremspringende formationer og videregive histologi)) som ekstra. service.. vi overleverede til onkologisk dispensær i 2009. 1000 rubles histologi i kabinen var værd (som jeg husker lige nu)). Hvis du er interesseret, vil jeg fortælle dig, hvordan man "gemmer stoffet" inden transmission til histologer)).

Jeg er nysgerrig. )))
Jeg planlægger også at få en koagulator, nu er der en masse klienter med papillomer på nakken og armhulerne. Det ville være dejligt, hvis du også fortalte, hvordan man korrekt behandler huden før og efter at vi har fjernet vorten.) Måske er der noget, som andre ikke kender?))
takke.

6 svar fra Emerald 10.12.2012 17:44:24

  • Professionel
  • Bedømmelse: 847
  • Registreret: 11/12/2011
  • Indlæg: 1.045
  • Tak alle: 405
  • Tak for dette indlæg: 1

Re: Elektrokoagulator - hvordan man vælger det rigtige?

Marina Anatolievna, jeg vil sandsynligvis ikke sige noget nyt.
En nuance med koagulatoren (dog som med laser) fungerer ikke med alkohol. bomuldspind fugtet med alkohol, for eksempel, kan simpelthen fyres op. derfor behandles huden med alkoholfrit chlorhexidin eller et andet antiseptisk middel. Efter fjernelse, standard - en mørk opløsning af kaliumpermanganat. Alle tip blev behandlet i en iskold sterilisator, men tidligere mekanisk rengjort.

7 svar fra Marina Anatolyevna 12/10/2012 20:16:43

  • Professionel
  • Bedømmelse: 1122
  • Registreret: 11/3/2011
  • Indlæg: 1.723
  • Tak alle: 355

Re: Elektrokoagulator - hvordan man vælger det rigtige?

Marina Anatolievna, jeg vil sandsynligvis ikke sige noget nyt.
En nuance med koagulatoren (dog som med laser) fungerer ikke med alkohol. bomuldspind fugtet med alkohol, for eksempel, kan simpelthen fyres op. derfor behandles huden med alkoholfrit chlorhexidin eller et andet antiseptisk middel. Efter fjernelse, standard - en mørk opløsning af kaliumpermanganat. Alle tip blev behandlet i en iskold sterilisator, men tidligere mekanisk rengjort.

Mange tak!
Og hvor dybt kan du fjerne papillomaen? Da jeg slettede det for længe siden, kan jeg huske, at værtinden sagde, at det var nødvendigt at punktafgive lige under benet, så det ikke ville vokse igen. Mangan blev ikke brændt med det samme, eller rettere jeg ikke kan huske. )) Og hvordan man avler og opbevarer mangan?

8 svar fra Emerald 12/11/2012 18:36:26 PM

  • Professionel
  • Bedømmelse: 847
  • Registreret: 11/12/2011
  • Indlæg: 1.045
  • Tak alle: 405
  • Tak for dette indlæg: 1

Re: Elektrokoagulator - hvordan man vælger det rigtige?

Fjernelse af koagulatoren, lige under benet, fra koagulatoren steder med papillomer og vorter (især) er der ar, en defekt i kældermembranen på mere end 250 mikron (og elementer er normalt mere) heles med bindevæv, vorter og papillomer, ikke desto mindre er det bedre at laser neodym, det efterlader ikke et ar. Og KMnO4 er en klassiker af genren, fortyndet til en mørk tilstand, den kan opbevares i meget lang tid. Det anbefales derhjemme, før skorpen vises, også at behandle med den samme mørke opløsning af kaliumpermanganat, en gang om dagen. Men hvis denne person, så naturligvis chlorhexidin tre gange om dagen.

9 svar fra Marina Anatolyevna 12/11/2012 19:55:04

  • Professionel
  • Bedømmelse: 1122
  • Registreret: 11/3/2011
  • Indlæg: 1.723
  • Tak alle: 355

Re: Elektrokoagulator - hvordan man vælger det rigtige?

Emerald, tak, som altid, meget!))
Og nu ser vi frem til at høre, hvordan det indsamlede materiale (vorter) opbevares til forsendelse til laboratoriet!)
Hvad angår papillomer, fjernes de i nogle saloner med flydende nitrogen - som du tror, ​​denne metode er bedre end en elektrokoagulator?

10 svar fra Emerald 12.12.2012 05:18:54

  • Professionel
  • Bedømmelse: 847
  • Registreret: 11/12/2011
  • Indlæg: 1.045
  • Tak alle: 405
  • Tak for dette indlæg: 1

Re: Elektrokoagulator - hvordan man vælger det rigtige?

)))
I et penicillinhætteglas med formalinopløsning kan det ligge der i tre dage, men det er bedre at straks give det til histologer.
Kun vorter har ikke brug for histologi))), vi giver kun fibromer, keratomer, nevi osv., Dvs. godartede formationer.
For papillomer er den bedste metode en neodym-laser, med nitrogen, jeg fjerner den også, men stadig er mængden af ​​recidicid efter nitrogen tvunget til at nægte det for papillomer, og lade det være for molluscum contagiosum og andre problemer i BØRN.

11 svar fra Marina Anatolyevna 12.12.2012 05:53:05

  • Professionel
  • Bedømmelse: 1122
  • Registreret: 11/3/2011
  • Indlæg: 1.723
  • Tak alle: 355

Re: Elektrokoagulator - hvordan man vælger det rigtige?

Smaragd, men hvordan kan man bedst bestemme, hvor papilloma er, og hvor er bløddyret? Børn bringer ikke børn til mig, for det meste voksne, derfor har jeg i praksis ikke set, hvordan huden, der er påvirket af den smitsomme bløddyr, ser ud.
Og plantevorterne, som på sålen i hudtykkelsen (med skaftet) også kan fjernes med en koagulator? Her fjernede jeg dem med nitrogen, efter et stykke tid skyllede huden ud, og alt var rent, men med en koagulator ser det ud til at jeg er meget traumatisk?
Takke:)

12 Svar fra Emerald 12.12.2012 15:35:50

  • Professionel
  • Bedømmelse: 847
  • Registreret: 11/12/2011
  • Indlæg: 1.045
  • Tak alle: 405
  • Tak for dette indlæg: 1

Re: Elektrokoagulator - hvordan man vælger det rigtige?

Marina Anatolyevna, for korrekt at differentiere en papilloma fra en bløddyr, er det nødvendigt at læse dermatologi og rulle gennem atlasene, alt er beskrevet detaljeret der.
Under. vorter, også en koagulator, med nitrogen fungerer ikke første gang. Én nuance er meget vigtig - vi fastgør altid lidocaine under dannelsen (undtagen papillomer) for at undgå nekrose. en meget ubehagelig ting, dette er en komplikation ved at fjerne koagulatoren, dog som en laser.
Ja, og også, vi arbejder altid i en maske, ingen annullerede HPV på slimhinderne, fordi virussen er i luften under fjernelse, vi vil passe på os selv. Det er derfor, jeg ikke kan lide at fjerne virusformationer..

13 Svar fra Olga Anatolyevna 12/15/2012 11:17:51

  • Nybegynder
  • Bedømmelse: 20
  • 2012/12/12
  • 5 indlæg
  • Tak alle: 1

Re: Elektrokoagulator - hvordan man vælger det rigtige?

Dejlige piger, kosmetologer! Jeg har virkelig brug for hjælp: Jeg har for nylig dimitteret fra kurserne - der er stadig ingen stor oplevelse, men der er et stort ønske og interesse i arbejde. Fortæl mig, hvorfor det er mere korrekt for mig at starte en kosmetologs arbejde, og som det er bedre at starte kosmetik - resultatet. Hvordan køber jeg master class-diske, på forummet kan jeg downloade eller ikke? Jeg vil være meget taknemmelig for din forståelse og hjælp. Ved at dele viden om kolleger! ! Med venlig hilsen Olga

14 Svar fra Anastacia 12.16.2012 21:17:40

  • Professionel
  • Bedømmelse: 411
  • Registreret: 1/13/2012
  • Indlæg: 640
  • I alt tak: 162

Re: Elektrokoagulator - hvordan man vælger det rigtige?

Marina Anatolyevna, for korrekt at differentiere en papilloma fra en bløddyr, er det nødvendigt at læse dermatologi og rulle gennem atlasene, alt er beskrevet detaljeret der.
Under. vorter, også en koagulator, med nitrogen fungerer ikke første gang. Én nuance er meget vigtig - vi fastgør altid lidocaine under dannelsen (undtagen papillomer) for at undgå nekrose. en meget ubehagelig ting, dette er en komplikation ved at fjerne koagulatoren, dog som en laser.
Ja, og også, vi arbejder altid i en maske, ingen annullerede HPV på slimhinderne, fordi virussen er i luften under fjernelse, vi vil passe på os selv. Det er derfor, jeg ikke kan lide at fjerne virusformationer..

Emerald, du gjorde mig bare glad!)) Jeg troede slet ikke, at der kunne være en virus i luften. Denne situation ændrer alting radikalt. Jeg har ikke lyst til at købe en koagulator. Dæm dig for yderligere risiko. Er det virkelig umuligt at tænke på noget, så virusen ikke kommer i luften på mit kontor? Kvarts - hjælp ud?