Bezornil

Ved du hvorfor der ordineres et lokalt middel som Bezornil? Anmeldelser om dette lægemiddel, dets indikationer, bivirkninger og kontraindikationer, vil vi overveje i den præsenterede artikel. Vi fortæller dig også, hvordan du bruger dette produkt, hvor meget det koster, i hvilken form det frigives og hvilke stoffer det inkluderer i dets sammensætning.

Sammensætning, emballering, form

I apoteker kan du kun købe Bezornil salve. Anmeldelser af dette værktøj siger, at det sælges i plastrør, der er placeret i pakker af pap sammen med flere dyser til rektal brug..

Sammensætningen af ​​dette lægemiddel inkluderer komponenter såsom borneol, zinkcarbonat (calamin), rav, perler, moskus (moskus) og bezoar.

Lægemidlets farmakologiske egenskaber

Hvad er ozornil salve? Gennemgang af læger viser, at dette lægemiddel er et omfattende anti-hemorrhoidal middel, der har en lokal astringent, dekongestant, desinficerende, hæmostatisk og smertestillende effekt..

Den høje terapeutiske virkning af et rektalt præparat bestemmes af dets unikke sammensætning. Biologisk aktive naturlige stoffer, som medicinen indeholder, interagerer med hinanden og bidrager til hurtig løsning af et delikat problem.

Detaljer om sammensætningen

Hvad er egenskaberne ved lægemidlet Bezornil? Anmeldelser af eksperter siger, at en af ​​hovedkomponenterne i salven calamine godt fjerner hemmeligheden, der produceres øjeblikkeligt med skade på slimhinderne. Det fjerner også alle purulente formationer..

Hvad angår et stof som borneol, har det en antibakteriel virkning. Perler, som også er en del af stoffet, har en lokal smertestillende effekt.

Det pågældende middel udtrykker en udtalt regenererende egenskab for rav og antiinflammatorisk over for kunstig moskus..

Så til hvilket formål er ordineret Bezornil salve? Gennemgang af læger viser, at dette lægemiddel ganske effektivt lindrer smertsyndromer, der forekommer med hæmorroider, rektal blødning og analfissurer.

Farmakokinetiske egenskaber

Er "Bezornil" salve fra hæmorroider optaget i blodbanen? Anmeldelser af eksperter informerer om, at den farmakokinetiske analyse af dette lægemiddel ikke er blevet udført. Dette skyldes det faktum, at det har en kombineret sammensætning. Således har hvert stof i salven sin egen farmakodynamik.

Indikationer til brug

Hvorfor kan bezornil salve bruges? Anmeldelser om dette værktøj viser, at det er meget effektivt til indre og eksterne hæmorroider, analfissurer og blødning.

På grund af det faktum, at lægemidlet har en afkøling og antipruritisk virkning, bruges det også til forbrændinger og efter insektbid. I dette tilfælde skal du dog absolut konsultere en læge, inden du bruger salven.

Kontraindikationer

I hvilke tilfælde er det kontraindiceret at bruge lægemidlet “Bezornil” (pris, anmeldelser om dette værktøj vil blive beskrevet i slutningen af ​​artiklen)? I henhold til de vedlagte instruktioner anbefales en sådan salve ikke til patienter med høj følsomhed over for naturlige stoffer, som er grundlaget for medicinen.

Det skal også bemærkes, at det tilrådeligt at bruge lægemidlet under graviditet og amning kun bør fastlægges af en læge.

Rektal salve "Bezornil": brugsanvisning

Anmeldelser om dette stof er hovedsageligt positive. Før du giver dem opmærksomhed, er det nødvendigt at fortælle, hvordan og i hvilke doseringer det er nødvendigt at bruge den nævnte salve.

Instruktionerne, der er knyttet til dette værktøj, siger, at ved eksterne skader anbefales lægemidlet at påføres to gange om dagen. For at gøre behandlingen mere effektiv rådgiver eksperter yderligere at lægge salven på en bomuldspude eller et andet serviet og derefter fastgøre det til det betændte eller berørte område.

Terapiforløbet med et sådant lægemiddel kan kontinuerligt udføres i to uger..

Hvordan bruges Bezornil salve til revner og hæmorroider? Instruktioner, undersøgelser af læger siger, at til rektal behandling af de nævnte sygdomme, bør medicinen administreres ved hjælp af spidsen, der er knyttet til stoffet. Sådanne procedurer skal udføres to gange om dagen såvel som efter hver tømning.

Overdosering og medikamentinteraktion

Til dato er tilfælde af overdosering med den nævnte salve ikke beskrevet, og de er ikke registreret i medicinsk praksis. Med hensyn til lægemidlets interaktion med dette lægemiddel er der heller ingen pålidelige oplysninger om dette.

Bivirkninger

Kan Bezornil salve forårsage bivirkninger? De fleste patienter, der har fået ordineret dette lægemiddel til behandling af betændte hæmorroider eller analfissurer, hævder, at det aldrig medfører negative konsekvenser. Nogle patienter klager dog stadig over, at en sådan medicin bidrager til udseendet af allergiske reaktioner i form af en utålelig tand, hævelse og rødme. Ifølge eksperter kan sådanne fænomener kun forekomme med en patients overfølsomhed over for stoffets komponenter. I denne forbindelse anbefales det at undersøge instruktionerne omhyggeligt, før salven påføres, og gennemføre en allergitest.

Opbevarings- og salgsbetingelser, udløbsdato

Du kan købe Bezornil salve på et apotek uden receptformular. Lægemidlet anbefales at opbevares på et mørkt og lidt køligt sted. Det skal også bemærkes, at børnenes adgang til denne medicin bør være begrænset.

Holdbarheden for de pågældende fonde er tre år. Efter dette tidspunkt er det ekstremt uønsket at bruge salven.

Analoger af stoffet

Følgende lægemidler kan tilskrives medicin med lignende farmakologiske egenskaber: "Procto-Glivenol", "Anuzol", "Hemorron", "Aurobin", "Proctosan", "Belladonna-ekstrakt", "Betiol", "Proctan", "Pilex".

Hvad angår de strukturelle analoger af medikamentet "Bezornil", er de indtil videre ikke udviklet.

Medicin “Bezornil” (salve): pris, patientanmeldelser

Hvor meget koster Bezorniln-værktøjet, vi har gennemgået, omkostninger? Sammenlignet med prisen på dets analoger beregnes prisen på dette lægemiddel. Som regel sælges en sådan salve i apoteker for 170-240 russiske rubler.

De fleste citerede priser er overraskende. For mange patienter betragtes det som urimeligt høj. Når alt kommer til alt er 10 g af et rør med et lægemiddel ikke nok til et helt behandlingsforløb, især hvis salven bruges rektalt. Eksperter hævder imidlertid, at de høje omkostninger ved denne medicin skyldes dens unikke naturlige sammensætning. Det er takket være dette, at en sådan salve er i stand til effektivt at løse problemet på kort tid.

Det skal også siges, at anmeldelser af stoffet Bezornil generelt er positive. Patienter taler utrætteligt om dets gode tolerance og høje effektivitet, især med hæmorroider og analfissurer..

Hvad angår anmeldelser af læger, erklærer de med tillid, at den fremlagte salve ikke kun kan fjerne betændelse og hævelse, men også håndtere så ubehagelige tegn på sygdommen som ubehag, forbrænding og kløe.

For større effektivitet kombineres dette lægemiddel ofte med orale midler som Detralex, Phlebodia, Venarus, Phlebofa osv. Samt med forskellige antiinflammatoriske suppositorier (havtornsuppositorier, nødhjælpestoffer) etc.). En sådan omfattende behandling vil slippe af med hæmorroider hurtigt nok.

Bezornil - instruktioner til brug, analoger, anmeldelser og frigivelsesformer (salve, suppositorier eller fløde) medicin til behandling af hæmorroider og revner hos voksne, børn og graviditet. Struktur

I denne artikel kan du læse instruktionerne for brug af medikamentet Bezornil. Giv feedback fra besøgende på webstedet - forbrugere af dette lægemiddel samt udtalelser fra lægereksperter om brugen af ​​Bezornil i deres praksis. En stor anmodning er at aktivt tilføje dine anmeldelser om stoffet: medicinen hjalp eller hjalp ikke med at slippe af med sygdommen, hvilke komplikationer og bivirkninger der blev observeret, muligvis ikke annonceret af producenten i kommentaren. Analoger af Bezornil i nærvær af eksisterende strukturelle analoger. Anvendes til behandling af hæmorroider og analfissurer hos voksne, børn såvel som under graviditet og amning. Stoffets sammensætning.

Bezornil - et komplekst lægemiddel med lokal astringent, dekongestant, antiseptisk, smertestillende, hemostatisk effekt.

Den farmakologiske virkning skyldes den kombinerede virkning af biologisk aktive stoffer, der udgør dens sammensætning (naturlige og syntetiske komponenter identiske med naturlige).

Effektiv mod hæmorroider observerede smerter, blødning samt mod revner og kløe i anus.

Struktur

Kunstig moskus (muskon) + perler + kunstig bezoar + rav + borneol + zinkcarbonat (calamin) + hjælpestoffer.

Indikationer

  • hæmorider;
  • revner i anus;
  • eksem i anus.

Frigivelsesformularer

Salve til rektal og udvendig brug.

Der er ingen andre doseringsformer, det være sig stearinlys eller fløde..

Brugsanvisning og brugsmetode

Rektalt. Ved indre hæmorroider og revner indsprøjtes salven med en plastikspids i anus 2 gange om dagen og efter hver tarmbevægelse.

På ydre hæmorroide knudepunkter, sprækker og eksem skal du anvende det berørte område 2 gange om dagen og efter hver tarmbevægelse. Derudover anbefales det at påføre salven på et sterilt serviet og placere det på det berørte område.

Side effekt

Kontraindikationer

  • overfølsomhed over for stofferne.

Graviditet og amning

Under graviditet og amning bruges det kun, hvis den forventede fordel for moren opvejer risikoen for fosteret og babyen.

Brug til børn

Ikke nok kliniske data.

specielle instruktioner

Hvis de eksisterende symptomer på sygdommen ikke mindskes under behandlingen, eller hvis der forekommer nye usædvanlige sensationer, skal du kontakte en læge.

Drug interaktion

Analoger af stoffet Bezornil

Lægemidlet Bezornil har ikke strukturelle analoger til det aktive stof.

Analoger til den terapeutiske virkning (midler til behandling af hæmorroider):

  • Avenok;
  • Aekol;
  • Aurobin;
  • Aescin;
  • Bisacodyl;
  • butadion;
  • Vazoket;
  • Venus;
  • Venza
  • Venoruton;
  • Heparoid Lechiva;
  • Hepatrombin G;
  • Ginkor Fort;
  • Hyposol;
  • Derinat;
  • Detralex
  • Diovenor 600;
  • Doloproct;
  • Dulcolax;
  • Laxatin;
  • Laxigal;
  • Metovit;
  • Metrogil;
  • Mil Par;
  • Mucofalk;
  • Natalside;
  • Normase
  • Olestesin;
  • papaverin;
  • Posterizan;
  • Posterisan forte;
  • Proctosan;
  • Proctosed;
  • Antihemorrhoidal samling;
  • Lettelse
  • Relief Ultra;
  • Relief Advance;
  • Romazulan;
  • Romphalac;
  • Rutine;
  • Simetrid;
  • Svag
  • Softovak;
  • troxerutin;
  • Ultraproct;
  • Fiberlex;
  • Phlebodia 600;
  • Heferol;
  • Aescusan;
  • Aesculus;
  • Ethoxysclerol.

Brugt til behandling af sygdomme: hæmorroider, sprækker, eksem

Anmeldelser af Bezornil

Udgivelsesform: Salve

Anmeldt af: Natalia (gæst), tilføjet dato: 14-02-2018

Resultat: positiv feedback

Fordele: hjælper virkelig hurtigt

Ulemper: lugt, ubehag efter administration følger

Thermonuclear og på samme tid et meget effektivt værktøj, der hjalp mig med at løse et meget delikat problem. Bezornil sælges komplet med specielle hætter, dyser, som jeg introducerede salven i endetarmen. Ulempen er den ubehagelige skarpe lugt. Efter introduktionen spreder salven sig, så jeg brugte sanitetsservietter for ikke at plette tøjet. Efter introduktionen af ​​Bezornil følte jeg også en forfærdelig brændende fornemmelse, der varede i cirka 20 minutter. Trods alle disse mangler, bedøvede salven mig simpelthen med dens effektivitet. I tre dage efter brug var hæmorroider som aldrig sket.

Anmeldt af: Incognito (gæst), tilføjelsesdato: 11/19/2018

Resultat: positiv feedback

Methyluracil, Hepozalon, Belladonna, havtorn - alt sammen. Bezornil hjalp.

Fordele: Handling, anæstesi, beroligende, helbredende.

Ulemper: nogen kan ikke lide lugten, lugter ikke))

Jeg vil ønske alle tålmodighed, udholdenhed og tro. Behandlingen af ​​hæmorroider og sprækker er et af de tre problemer i det væsentlige. Nu videre til sagen. Jeg forsøgte at behandle med havtornolie, retinol (A-vitamin), suppositorier: hepazolon, methyluracil, belladonna. Alle disse retsmidler hjælper, men så langsomt, at den næste handling med afføring ødelægger hele behandlingsprocessen. Som en god dag blev jeg rådet til Bezornil salve, og se og se, hun hjalp bogstaveligt talt i 4 dage. Det har en behagelig effekt, afkøler og fjerner smerter og irritation, der er en bestemt lugt, men når det kommer til behandling, skal du ikke smøre det ud i næseborene =))))). Og da mit problem kommer, stødte jeg for nylig på det igen, og til min store beklagelse forsvandt salven fra alle apoteker i min by! Jeg hader ******* der ødelægger borgernes liv på grund af deres beslutninger (anti-sanktioner), jeg blev efterladt uden et stof, der virkelig hjalp og behandlede.

Anmeldt af: Alena (gæst), tilføjet dato: 14-14-2018

Resultat: positiv feedback

Aflast hurtigt alle ubehagelige fornemmelser

Fordele: effektivitet, hastighed, ingen bivirkninger

For det meste fører jeg en stillesiddende livsstil og betaler for den med forskellige sår. Jeg lider blandt andet af hæmorroider. Problemet er delikat, det er ikke sædvanligt at tale om det i et anstændigt samfund. Men alle, der har stødt på hende personligt, forstår, hvor smertefuldt helvede kan skyldes hæmorroider. Efter et par forfærdelige ture på toilettet er en person klar til at skynde sig til apoteket på ethvert middel, hvis det kun ville hjælpe. Jeg brugte bezornil i kombination med stearinlys Anuzol. Der er en applikator i pakken til Bezornil, men det er ubelejligt at bruge den, det meste af salven i applikatoren forbliver. Jeg råder dig til at bruge bomuldsknopper. Bezornil virker hurtigt, giver en køleeffekt og eliminerer ubehagelige fornemmelser.

Bedømt af: Tarasova M. (gæst), tilføjelsesdato: 13-13-2018

Resultat: positiv feedback

Kinesisk middel mod hæmorroider

Fordele: Meget effektiv.

Salven virker meget hurtigt, kløe og smerter passerer øjeblikkeligt. Det bliver lettere på bogstaveligt talt et minut. Jeg beklagede, at jeg ikke vidste det og ikke brugte det før. Dette er et kinesisk middel, det er fremstillet i henhold til recept for folkelig orientalsk medicin, som er berømt for sin lange historie og effektivitet. Fremstillet af kun ét firma i en fjerntliggende kinesisk provins. Indeholder ingredienser som naturlige malede perler og rav. Det er praktisk at anvende, du kan bruge specielle tip, der følger med kittet. Hvis knudepunkterne er eksterne, er de ikke nødvendige. Behagelige fornemmelser, chill og afslapning. Brugt før sengetid, kunne lide den behagelige græssige lugt, det beroligede og hjalp med at slappe af.

Anmeldt af: Kira (gæst), tilføjet dato: 14-02-2018

Resultat: positiv feedback

Fordele: Effektiv i behandlingen

Minusser: Pris, tilgængelighed på apoteker, lugt

En infektion, kaldet hæmorroider, er i næsten enhver, der føder. Ved undersøgelse på barselhospitalet før udskrivning ordinerede lægen Bezornil salve. Det var svært at finde det på apoteker; jeg var nødt til at bestille det på et onlineapotek. Komplet med salve var der 4 dyser til behandling af hæmorroider indefra. Salven har en meget ubehagelig lugt, og de første fornemmelser efter påføring kan ikke udtrykkes med ord, som om isen smelter indeni. Efter 5 minutter forsvinder køleeffekten, og påføringseffekten mærkes. Efter 5 dage heledes alle revnerne, og efter 14 dage blev hæmorroiderne helbredet. Salven er relativt dyrere end dens kolleger, som den er fremstillet i Kina.

Anmeldt af: Diana (gæst), tilføjet dato: 14-02-2018

Resultat: neutral feedback

Ikke værd at prisen

Fordele: Naturlig sammensætning, forårsager ikke bivirkninger eller afhængighed, heler, stopper blod, fjerner kløe

Minusser: Dyrt, slutter hurtigt, fjerner ikke smerter og betændelse, langsom handling

Bestikkede mig næsten helt naturlig sammensætning, det vil være sikrere end nogen kemi. Jeg har virkelig ikke fået nogen skade - der var hverken sikkerhed eller afhængighed. Men effekten var skuffende. Virkningen af ​​salven er slet ikke så kompleks, som den er lovet. Hun hjælper slet ikke med smerter, selv ikke de svageste. Jeg kunne ikke slippe af med hende, selv efter en uges behandling. Ja, og jeg bemærkede overhovedet ingen reduktion i ubehag. Bezornil klarer sig også dårligt med betændelse. Det svækkedes først efter 5 dages behandling og derefter kun lidt. Knuder forblev stadig hævede og faldt næsten ikke i størrelse. Vel, lægemidlet stopper blodet godt og fjerner kløe virkelig og heler også. I løbet af 2 uger reddede det mig fra en temmelig omfattende revne. Men det ene rør var ikke nok for mig på det tidspunkt, salven havde en flydende struktur, den sluttede hurtigt. Men prisen bider i mellemtiden.

Anmeldt af: Varya (gæst), tilføjelsesdato: 14-14-2018

Resultat: positiv feedback

Fremragende hæmorroide salve

Fordele: Fremragende helingseffekt

Hæmorroider dukkede op i mig, ligesom i mange, under graviditeten. Proktologen diagnosticerede både den ydre manifestation af hæmorroider (gennemgået hæmorroidal knude) og adskillige knuder inde. Men tilsyneladende på grund af svage præparater helede jeg ikke denne sygdom, og den blev til en kronisk form i mig. I løbet af den sidste forværring erhvervet rodløs salve. 10 gram rør med beskidt lyserød salve. Produktion Kina. Selvom jeg ikke er farmaceut, er sammensætningen af ​​en eller anden grund inspirerende for tillid. Der er moskus og rav og endda perler! Bare en slags eventyr, ikke salve! Senere læste jeg et eller andet sted, at dette er en gammel kinesisk opskrift på salve, som blev brugt af gamle kinesiske læger. Ved selve handlingen kan jeg sige, at det lindrer mange af symptomerne på smertefulde hæmorroider: fjerner mikrokrakker, reducerer betændte og stigende hæmorroider og lindrer smerter. Følgelig løses problemet med stolen straks. Og det fungerer hurtigt nok. Ubehagelige symptomer begyndte at falde efter et par dages brug. Det vigtigste er at vænne sig til lugten (den er ekstremt specifik og ubehagelig) og den udtalt køleeffekt efter påføring.

Anmeldt af: Nadya (gæst), tilføjelsesdato: 02.16.2018

Resultat: negativ feedback

Det hele afhænger af hæmorroider.

Jeg gik til proktologen, udnævnte Bezornil i form af en salve. Nå, det fjerner følelsen, når du vil ridse, men intet mere! Jeg havde allerede eksterne knudepunkter, så Bezornil fjernede dem ikke kun, men reducerede dem ikke engang! Jeg smurt regelmæssigt hver dag i flere måneder (som lægen sagde), injicerede endda let indeni, men så ikke effekten ((jeg var meget forstyrret, fordi jeg havde store forhåbninger om denne salve efter havtornslys! Jeg vil også gerne bemærke duften af ​​salve - hvordan rådne kartofler fra grøntsagsbutikken! (som levede i sovjetiske tider vil forstå!) Og farven, undskyld, er ligesom hvor man skal sige det. Nå, du forstår! (Mr.!)

Salve "Bezornil". Instruktion, anvendelse, anmeldelser

Til behandling af hæmorroider er der mange forskellige midler. En af dem er Bezornil salve. Denne salve har snerpende, antibakterielle, smertestillende og antipruritiske egenskaber. Bezornil salve har fremragende anmeldelser, det regenererer og reducerer udflod fra revner og sår og har en hæmostatisk effekt. Selvom der er nogle kontraindikationer.

“Bezornil”, et lokalt lægemiddel, og som et plus absorberes det praktisk talt ikke i blodet. Producenten af ​​stoffet er Mainluk, Kina. I pakken er der fire specielle applikatorer for rektal brugervenlighed. Dette giver dig mulighed for let at injicere salven dybere på et ømt sted.

Indikationer til brug

  • Interne og eksterne hæmorroider.
  • Anal sprækker.
  • Eksem i anus.
  • Burns.
  • Insektbid.
  • Slid og ridser.

Som du kan se, er denne salve universal. Bezornil salve, hvis anmeldelser er ret god, vil være uundværlig i dit medicinskab.

Struktur

1. Perler.

Anæstesiserer, heler og hjælper med at stoppe blødning.

2. Muscon.

Det har en antiseptisk virkning, stimulerer kroppen til at bekæmpe sygdommen.

3. Bezoar.

Øger lokal immunitet, bedøves. Det har antiseptiske, antispasmodiske og antiinflammatoriske virkninger..

4. Borneol.

Toner op, styrker blodcirkulationen, eliminerer en kløe, smerter og spasmer. Har en god antimikrobiel og antiviral effekt..

5. Rav.

Det har en stærk antimikrobiel effekt, forbedrer regenerering godt, forhindrer dannelse af blodpropper

6. Zinkcarbonat.

Det er hovedelementet i salven. Helbreder perfekt revner, lindrer irritation, rødme og hævelse. På grund af det faktum, at denne komponent medfører en følelse af forkølelse, når den påføres, oplever en person en næsten øjeblikkelig smertestillende effekt, som også bidrager til trivsel. Derudover forbedrer det vævsregenerering, forhindrer penetrering af forskellige patogene mikroorganismer i sårene, dette opnås på grund af dannelsen af ​​en beskyttende film på et ømt sted.

7. Borax.

Antiseptisk, meget god til forskellige svampesygdomme. Det har en antiinflammatorisk virkning..

8. Vaseline.

En universel base til salver, har hverken smag eller lugt, behageligt til følsomme smertefulde steder.

9. Lanolin.

Det har god absorptionsevne og blødgør, hvilket er meget vigtigt i behandlingen af ​​denne sygdom.

På trods af den specifikke lugt er salven behagelig, når den påføres og bruges..

Sammen i et kompleks hjælper alle disse komponenter med at slippe af med hæmorroider effektivt og ganske hurtigt. Hvis sygdommen kun er i den indledende fase, skal naturligvis kun lægen ordinere behandlingen, ikke patienten.

Selvom "Bezornil" også har kontraindikationer, men der er meget få af dem, især hvis vi sammenligner andre lignende lægemidler.

Brugsanvisning

Salve bruges både eksternt og rektalt. Normalt anvendes det to gange om dagen såvel som efter tarmbevægelser. Gør det pænt. Før brug skal du udføre de nødvendige hygiejneprocedurer. Du kan anvende produktet på gaze eller en bandage og anvende på det berørte område.

Når de behandles rektalt, bruger de specielle plastikspidser, de fås i en kasse. Lægemidlet administreres mindst to gange om dagen. Det er bedst at udføre denne procedure, liggende på sin side og ikke straks rejse sig, men lad den blødgøre.

Salven lækker ud (overskydende), derfor skal man på forhånd sørge for hygiejnebind eller andre midler. I pakken vedlagte instruktioner.

Kontraindikationer

Som ethvert andet medikament har Bezornil kontraindikationer.

  • Individuel intolerance.
  • Tilstedeværelsen af ​​herpes.
  • Brug med forsigtighed i barndommen.

Med forsigtighed skal du påføre salven i barndommen, under graviditet og amning. Under alle omstændigheder skal du til at begynde med konsultere en læge, bestå de nødvendige test og først derefter starte behandlingen. Når du observerer handlinger i denne sekvens, kan du undgå ubehagelige fornemmelser i form af allergiske reaktioner. Glem ikke, at Bezornil har kontraindikationer.

Kan jeg bruge salve under graviditet??

Under graviditeten genopbygges den kvindelige krop, den oplever stor stress. Naturligvis kan der opstå problemer med deformation, forstoppelse - dette problem ledsager ofte graviditet, især i de sidste trimestre. Som en konsekvens af dette - forekomsten af ​​hæmorroider.

I denne periode er det meget vigtigt ikke at udløse sundhedsmæssige problemer, men at konsultere en læge til tiden. Især når det kommer til hæmorroider, fordi du starter behandlingen i det indledende trin, kan du slippe af med denne problemer ganske let og smertefrit. Det er vigtigt, at Bezornil salve tolereres forholdsvis godt og ikke forårsager bivirkninger..

Beznorilny og amning

Da en kvinde meget ofte efter fødsel står over for et så ubehageligt problem som hæmorroider, og behovet for behandling med medikamenter, er det meget vigtigt at vide, hvor sikkert dette eller det andet middel er.

I vores tilfælde er Bezornil ikke forbudt at bruge, men inden du begynder at bruge det, tilrådes det at konsultere en læge.

Analoger af salve "Bezornil"

Det sker ofte, at det ikke er muligt at købe netop dette lægemiddel, i dette tilfælde vil viden om dets analoger hjælpe. Denne salve har flere:

1.Analog - “Golden Altai Mummy”, producent - Evalar.

Egenskaber: fremmer hurtigere restaurering af knoglevæv under kvæstelser.

2. “Hepatrombin G” (salve), producent - Hemofarm, Serbien.

Egenskaber: behandler hæmorroider, fistler og sprækker i anus. Det har en gennemskinnelig konsistens og afviger i sammensætningen af ​​komponenterne.

3. "Proctosan" (salve), fabrikant - Stad, Tyskland.

Egenskaber: ordineret til behandling af hæmorroider 1 og 2 grader, såvel som analfissurer og kronisk analeksem. Der er kontraindikationer og bivirkninger..

4. "Posterisan" (salve), producent - Dr. Kade, Tyskland.

Egenskaber: har en karakteristisk lugt af phenol, er ordineret til hæmorroider. Det har kontraindikationer under graviditet og amning samt med øget følsomhed over for stofferne.

Anmeldelser

Ved forskellige medicinske og andre portaler, der diskuterer Bezornil salve, bemærker både patienter og læger positive aspekter. Efterladende anmeldelser skriver folk, at salven tolereres godt, har en god terapeutisk effekt med ret stabil positiv dynamik. Lægeranmeldelser viser, at Bezornil hjælper med at tackle ubehag, forbrænding, kløe.

Efter påføring af salven føler en person en behagelig afslapning. I de allerførste dage bemærker mange forbedringer. Dette gælder også for fornemmelser, ubehag og ømhedskort. Derudover kan Bezornil bruges til andre sygdomme..

Hvis du vil læse mere om medicinsk udtalelse mere detaljeret, kan du indtaste en søgemaskine: læger uden feedback.

Min anmeldelse er dette. Under graviditet gennemsøgte hæmorroider, begyndte ubehag. For at forhindre yderligere udvikling af sygdommen gik jeg straks til lægen. Han ordinerede salve "Bezornil", som han er meget taknemmelig for. Jeg følte en forbedring bogstaveligt talt i de første dage af behandlingen.

Som læge kan jeg sige, at Bezornil salve er et ret effektivt middel til behandling af hæmorroider, analfissurer og nogle andre sygdomme. Det har praktisk taget ingen kontraindikationer, tolereres godt under graviditet og amning. Den påtænkte anvendelse ifølge instruktionerne vil nødvendigvis føre til et positivt resultat.

Jeg vil gerne skrive en anmeldelse om denne vidunderlige salve. Efter fødslen var der sådan en gener, hæmorroider forhindrede glæde fra moderskabet. I denne allerede vanskelige periode måtte jeg opleve smerter og forbrænding. At gå på toilettet blev en rigtig tortur. Efter at have besøgt lægen, begyndte jeg at tage Bezornil salve til hæmorroider og blev hurtigt meget lettere.

Hvordan påføres Bezornil salve til hæmorroider? 6 fordele ved produktet, instruktioner og anmeldelser

Bezornil fra hæmorroider er en meget effektiv antihemorrhoids salve, fremstillet i henhold til opskrifterne fra orientalske læger. En vellykket valgt sammensætning af lægemidlet, hvor udelukkende stoffer af naturlig oprindelse er til stede, tilvejebringer helende, dekongestante, smertestillende og antipruritiske virkninger. Bezornil salve er også i stand til at stoppe små blødninger med hæmorroider, især fra analfissurer.

Thomas frigivelse og komposition

Bezornil salve er et multikomponentmedicin med en bred vifte af terapeutiske effekter, der fremstilles i henhold til gamle opskrifter fra kinesiske healere. Vellykket valgt sammensætning giver dette værktøj høj effektivitet i kampen mod hæmorroider, analtårer og mavesår. Derudover er alle bestanddele af stoffet af naturlig oprindelse, hvilket giver dig mulighed for at begrænse antallet af bivirkninger.

Bezornil er en homogen salve i en mælkeagtig farve med en brun farvetone og en udtalt kamferlugt. Lægemidlet fås i rør af plast, to og ti gram. Desuden leveres fire rektale dyser med salven, som giver dig mulighed for at indtaste medicinen i rektum.

Salven indeholder også hjælpestoffer, såsom petrolatum, lanolin og natriumtetraborat, som understøtter doseringsformen af ​​lægemidlet, letter absorption og øger effektiviteten af ​​de aktive ingredienser.

Den helende virkning af salve fra hæmorroider Bezornil

Lægemidlet har en bred vifte af medicinske egenskaber, nemlig:

  • antiinflammatorisk;
  • decongestant;
  • astringerende;
  • healing;
  • tørring;
  • kløestillende;
  • hæmostatisk.

De anførte terapeutiske virkninger skyldes virkningen af ​​de helbredende stoffer, der udgør de aktive komponenter i Bezornil salve. Derfor overvejer vi de individuelle rodløse ingrediensers helingsegenskaber.

Amber er et naturligt mineral rig på jod, jern og magnesium, der fremskynder heling af væv. Derudover kan rav ødelægge patogene mikrober og forbedre vævets iltforsyning.

Kunstig moskus (muskon) er en syntetisk analog til naturlig moskus, der styrker immunforsvaret og letter vævsreparation og gør bedring hurtigere. Under påvirkning af dette stof mindskes sværhedsgraden af ​​betændelse i fokus, og blodcirkulationen normaliseres..

Perler har både hæmostatisk og antitrombotisk virkning. Bezornil stopper således samtidig blødning fra hæmorroider og forhindrer trombose af hæmorroider. Dette stof har også en regenerativ og smertestillende effekt..

Bornean kamfer eller borneol er et stof af naturlig oprindelse, som har venotoniske, antibakterielle, antipruritiske, smertestillende og helende virkninger.

Calamine er en zinkforbindelse, der effektivt eliminerer betændelse i anus, lindrer hudirritation og fremskynder epitelisering af anale sprækker. De anførte effekter tilvejebringes af filmen, som dannes ved kontakt af calamin med huden. Denne film beskytter væv mod aggressive faktorer og forhindrer også, at patogene mikrober trænger ind i vævene..

Bezoaru såvel som andre komponenter i Bezornil er kendetegnet ved antibakterielle, antispasmodiske, smertestillende, immunostimulerende og antiinflammatoriske virkninger.

Takket være de ovenfor beskrevne komponenter letter Bezornil betændelse i vævene i analområdet, eliminerer ubehagelige symptomer på sygdommen og forbedrer patientens livskvalitet.

Indikationer til brug af salve til hæmorroider Bezornil

Bezornil salve er vidt brugt til behandling af hæmorroider med ekstern og rektal lokalisering. Medicinen er også indikeret for revnet anus og analeksem..

Foruden proktologi bruges Bezornil til forbrændinger og insektbid..

Bezornil er sikkert under graviditet og amning, derfor kan det bruges i henholdsvis disse perioder som foreskrevet af lægen.

Instruktioner til brug af lægemidlet til behandling af hæmorroider

Metoden til påføring af Bezornil salve afhænger af typen hæmorroider. Med eksterne hæmorroider, eksem og tårer i anus, påføres medikamentet eksternt, og med rektal lokalisering af den patologiske proces, injiceres det i analkanalen.

Uanset metoden til brug af Bezornil salve, inden du bruger den, skal du besøge toilettet, tømme tarmen, vaske med varmt vand uden sæbe og tør huden med en blød fnugfri klud. Efter hygiejniske procedurer skal du vaske hænderne grundigt, læse instruktionerne og tage en behagelig position, for eksempel når du står med fødderne lidt brede og bøjer din krop lidt fremad.

Behandling af eksterne hæmorroider

Med eksterne hæmorroider, revner og sår i anus påføres lægemidlet et tyndt lag på huden omkring anus 3-4 gange om dagen (morgen, aften og efter hver tarmbevægelse).

Med ekstern lokalisering af sygdommen kan du også påføre en lille mængde salve på et bindbind serviet og fastgøre det til et ømt sted om natten.

Behandling af indre hæmorroider

I behandlingen af ​​rektale hæmorroider anvendes Bezornil rektalt. Indførelsen af ​​medikamentet i rektum letter det ved tilstedeværelsen af ​​rektale dyser, der leveres komplet med et rør salve. Derudover er et to-gram rør designet til en rektal indgivelse, og et ti-gram rør indeholder fire til fem doser.

Efter hygiejniske procedurer skal du sætte rektaldysen på salveslangen, tage en behagelig position, åbne bagdelene med din venstre hånd og tage røret med din højre hånd og sæt dets spids ind i anus. Tryk derefter indholdet ind i endetarmen.

Efter påføring af Bezornil salve skal du vaske hænderne med sæbe og ligge i en halv time, hvilket er mere effektivt for stoffet.

Eventuelle bivirkninger og kontraindikationer

Desværre kan selv medicin, der består af naturlige ingredienser, forårsage bivirkninger. Men producenterne angiver, at patienter tolererer behandling med lægemidlet godt, kun i ekstremt sjældne tilfælde er der symptomer på intolerance over for rodløs eller dets individuelle komponenter.

Grundlæggende manifesterer sig en allergi mod stoffet i form af lokale symptomer, nemlig kløe, rødme og hævelse i huden i anus, urticaria eller kontaktdermatitis. Producenten leverer ikke data om udviklingen af ​​systemiske allergier.

I betragtning af de mulige bivirkninger af Bezornil, kan du ikke bruge den til personer, der har en historie med allergi over for dette lægemiddel eller dets ingredienser.

Lægemiddelpris

Omkostningerne ved Bezornil salve kan variere i forskellige regioner i Rusland. Men i gennemsnit er prisen på et ti-gram rør 480 rubler.

Anmeldelser af patienter om brugen af ​​bezornel med hæmorroider

Bezornil med hensyn til effektivitet kan sammenlignes med antihemorrhoide præparater af syntetisk oprindelse. Som bekræftelse af dette har du valgt nogle reelle anmeldelser fra patienter, der brugte dette lægemiddel til behandling af hæmorroider. Overvej dem.

”Jeg opdagede Beornig for mig selv for to år siden, da en revne også sluttede sig til mine hæmorroider. Lægemidlet lindrer perfekt kløe og forbrænding i anus, derudover glædede det sammensætningen, da det praktisk talt består af mineraler. Der var ingen bivirkninger. Et rør er nok i en uge. Anbefale!".

”Jeg lider af indre hæmorroider i to år. Ved de første symptomer henvendte han sig til en proktolog, der ordinerede mig en diæt, Venarus og suppositorier til hæmorroider. Forværringen af ​​sygdommen blev stoppet på ti dage. Men næste gang hæmorroiderne blev værre, var jeg på forretningsrejse, så jeg kunne ikke konsultere en læge, og der var ingen lys på apoteket, som jeg normalt bruger. Apotekeren tilbød mig Bezornil. Fire rektale applikatorer kommer i en pakke med salve, der letter administrationen af ​​lægemidlet i rektum, så Bezornil erstattede mine suppositorier. Jeg brugte stoffet om morgenen og aftenen. Bogstaveligt talt efter den første behandlingsdag bemærkede jeg, at smerter og kløe var lettet, og en uge senere stoppede knuderne helt og holdent. Nu er Bezornil altid i mit førstehjælpskit, og jeg vil storme ham på ferie og på forretningsrejse ”.

”I anden trimester af graviditeten havde jeg ofte forstoppelse. Som et resultat af forstoppelse kom hæmorroider ud, og der opstod en revne. Jeg henvendte mig til en privat proktolog, der ordinerede mig Bezornil, da det er sikkert for min fremtidige baby. Jeg påførte lægemidlet på huden omkring anus tre gange om dagen i ti dage, men effekten blev mærkbar fra den første anvendelse: smerten og kløe forsvandt, revnen blev helet, knudepunkterne faldt. Ingen bivirkninger blev observeret. Lidt høje omkostninger ved salven, men effekten af ​​behandlingen retfærdiggør det! ”.

Der kan således adskilles flere fordele ved Bezornil salve, nemlig:

  • naturlig sammensætning;
  • bredt spektrum af handling;
  • høj effektivitet;
  • sikkerhed;
  • brugervenlighed;
  • muligheden for brug under graviditet og amning.

Men husk, at behandlingen af ​​hæmorroider skal være omfattende, det vil sige samtidig påvirke både sygdommens årsag og symptomer. Begræns dig derfor ikke til kun en bezornil, men kontakt straks en proktolog, der vælger den mest effektive behandling for dig, og brug dette lægemiddel for at stoppe symptomet..

Vi er taknemmelige for udtalelsen om Bezornil salve i kommentaren under dette emne, fordi din oplevelse vil være nyttig for andre læsere på vores side.