Venolife Duo Anmeldelser

Udgivelsesform: Gel

Anmeldt af: Inna (gæst), dato for tilføjelse: 15/01/2019

Resultat: positiv feedback

Lindrer hurtigt hævelse og træthed.

Fordele: Lindrer hævelse, træthed, styrker vener og kapillærer.

Under min anden graviditet gik jeg op i vægt og blev meget hævet. Min læge anbefalede at begrænse væskeindtagelsen til 1 liter om dagen og skiftevis vand og tranebærjuice. Og smør benene ud med Venolife gel, fordi Det er godt til at reducere hævelse og styrke vener. Smurt 3 gange om dagen. Walking blev lettere, benene blev mindre trætte og hævede.

Anmeldt af: Olga (gæst), tilføjet dato: 08/02/2017

Resultat: positiv feedback

Fordele: effektiv, praktisk at bruge, praktisk at bære

Jeg går meget, og om aftenen blev mine ben bare bomuldsfulde, summede, plus edderkoppesår begyndte at dukke op, og om natten kæmpede forfærdelige kramper mine ben ned. En ven prøvede Venolife. Hun smurede sine ben om morgenen og aftenen, en øjeblikkelig afkøling føltes straks. Efter den første uge med brug af gelen begyndte smerten gradvist at forsvinde. Efter to ugers brug blev hun overrasket over at bemærke, at der ikke var nogen hævelse, såvel som træthed og tyngde. Lægemidlet er meget værd, og for at få det forventede resultat er det nødvendigt at bruge Venolife i lang tid og på samme tid regelmæssigt, og ikke fra sag til sag..

Bedømt af: Ekaterina (gæst), tilføjet dato: 08/02/2017

Resultat: positiv feedback

Hjemmesag mod åreknuder

Fordele: høj effektivitet, let at finde

Ulemper: for at opnå den fulde effekt er det nødvendigt at bruge flere måneder, for dyrt

Hun reagerede på Venolife med mild forsigtighed, da hun ikke havde en meget høj opfattelse af aktuelle russiske lægemidler. Men jeg må sige, at jeg i dette tilfælde tog fejl af konklusionerne. Gelen hjælper benene med at blive virkelig bedre. Alvorligheden i benene forsvinder cirka en uge efter starten af ​​Venolife, men hvis du vil slippe af med "mesh" af synlige årer, skal du smøre dine ben i lang tid og hårdt, cirka to måneder, hvis ikke mere. Med hensyn til manglerne er dette en høj omkostning. For vores lægemiddel, der har mange analoger på markedet, forekommer prisen for overpris. Men der blev ikke bemærket nogen bivirkninger. Og omkostningerne kan falde over tid..

Bedømt af: Lina (gæst), tilføjet dato: 08/02/2017

Resultat: negativ feedback

Lægemidlet er meget middelmådigt

Fordele: Smuk emballage

Minuser: smerten lindrer ikke, sværhedsgraden fjernes ikke, den er dyr, den lugter dårligt

Stjerner og vaskulære net begyndte at vises på mine ben, det så bare forfærdeligt ud på min frygtelig bleg hud, selvfølgelig var jeg klar til dette, arvelighed, og du slipper ikke væk fra det, plus konsekvenserne af graviditet og fødsel. Selv kompressionsstrømper reddede mig ikke. Efter en konsultation med en phlebologist blev Venolife ordineret til mig. Smurt i henhold til ordningen - to gange om dagen. I en uges brug sluttede et rør på 40 gram. Netværket på mine ben forblev som det var, tyngde og træthed fjernede ikke salven overhovedet. Men jeg gik ærligt til den anden uge og tænkte, hvad hvis. Nej, det skete pludselig ikke i den anden uge. T.ch. Jeg passede slet ikke. Prøv nu Leoton.

Anmeldt af: Diana (gæst), dato tilføjet: 08/02/2017

Resultat: positiv feedback

Fordele: hjælper lidt

For ikke så længe siden havde jeg 2 problemer: de første åreknuder, og den anden dukkede op, da jeg blev gravid, hævelse. Jeg kan ikke lide at tage medicin, især i den situation, hvor de er skadelige, derfor blev jeg behandlet med folkemedicin. Naturligvis så jeg ikke noget resultat, så jeg måtte løbe til lægen. Af alle lægemidler blev Venolife valgt til mig, som ikke er kontraindiceret til gravide kvinder, og som kan anvendes ammende. Ved sammensætningen af ​​gelen kan du forstå, at det ikke er terapeutisk, men forebyggende, men jeg besluttede at prøve det, især da omkostningerne tilladte. Det absorberes hurtigt og efterlader ingen spor. I løbet af måneden med påføring bemærkede jeg, at venerne begyndte ikke at udtrykke sig så tydeligt, men hævelsen blev mærkbart mindre. Problemet forsvandt ikke helt, men virkningen var.

Anmeldelse af forfatter: Lyudmila Timofeeva (gæst), dato for tilføjelse: 06/27/2018

Resultat: positiv feedback

Når benene springer og kvælder

Fordele: Lindrer hævelse, betændelse, styrker kapillærer, lindrer smerter

Jeg troede ikke, at noget kunne hjælpe mine ben. Min arvelighed er dårlig i denne henseende. Bedstemor blev altid plaget af ben, hævet og såret, at hun ikke kunne gå. Nu lider mor af dette problem. Det blev manifesteret efter den første fødsel, mine ben begyndte også at kvæle, trætte. Føler tryk i benene. Plusårer kvælder. Jeg prøvede forskellige stoffer, jeg kunne godt lide Venolife mest. En ven fortalte mig om ham, hun arbejder som sygeplejerske for en phlebolog, så det er emnet. Venolife inkluderer tre komponenter, så det løser flere problemer på én gang. Lindrer hævelse, betændelse, styrker kapillærer, lindrer smerter og gendanner også huden. I løbet af det tre uger lange påføringsforløb blev benene meget lettere. Hævelse og smerter forsvandt, huden blev glat, mindre ridser helede og acne forsvandt. Jeg kan gå og løbe igen om morgenen. Og så kunne hun ikke gøre noget. Nu bruger mor denne gel, rådede jeg hende.

Anmeldt af: Polina (gæst), tilføjet: 10.16.2018

Resultat: positiv feedback

Godt middel mod åreknuder

Fordele: god sammensætning, behagelig anvendelse, effekt

Det største problem for piger og kvinder er åreknuder på vores smukke ben. Og mit råd, begik ikke min fejl. Mine årer blev næppe mærkbare, og jeg var ikke opmærksom på det. Med tiden blev de mere og mere synlige. Jo længere forsinkelse, jo længere er behandlingen. Og hvis du kører det helt, er det en handling. Ud over de udvidede årer har jeg også garn, stjerner. Nå, der er ingen måde at slippe af med, kun hvis de behandles, så nye ikke vises. Nu øver jeg mig på at ligge med hævede ben og Venolife gel. Gel glad. Mange dyre analoger er ringere end sammensætningen. Jeg bemærkede, at der ikke er nye stjerner. Gamle er mindre synlige. Huden ser restaureret ud, smerterne i benene er væk. Og også gelen distribueres let og afkøler huden.

Anmeldt af: Irina (gæst), tilføjet dato: 25-01-2019

Resultat: positiv feedback

Meget godt stof, rådgiver jeg

Fordele: hurtigt absorberet, behagelig lugt, hurtig effekt

Venolife hjælper mig meget godt fra smerter i mine ben, og forresten fjerner den også mærker ganske godt, hurtigere bestemt end de selv ville have passeret. Et middel, der behager, er ret billigt, jeg købte dyre geler, som i virkeligheden viste sig at være lige nul, og så er besparelserne sikre, og mine ben er sunde)

Anmeldt af: Tatyana (gæst), tilføjelsesdato: 16/09/2018

Resultat: positiv feedback

Fordele: sikkert, lavt forbrug.

Minusser: røret er lille

På grund af den uendeligt aktive livsstil står mange damer over for en så ubehagelig ting som smerter og tyngde i benene. Især om sommeren, når du tværtimod ønsker at bevæge dig så meget som muligt og deltage i aktive sportsgrene. På apoteket købte jeg på anmodning af en farmakolog Venolife gel. Før det, smurt med heparin. Jeg er meget tilfreds med køb af venolife! Gelen er gennemsigtig med en behagelig lugt. Det absorberes meget hurtigt og efterlader ingen rester på tøjet. Gravide og ammende kvinder kan bruge det, hvilket indikerer dets ubetingede sikkerhed. Jeg bemærker, at venolife har en temmelig bred vifte af anvendelser - den klarer hæmatomer, blå mærker og forstuvninger; er en fremragende assistent i kampen mod åreknuder. 3-4 gange om året bliver jeg smurt med kurser 2-3 gange på en måned. Venolife er meget venlig med andre lægemidler. Det hjalp mig, og du vil se resultatet selv!

Anmeldt af: Eremenko Ira (gæst), tilføjelsesdato: 22/10/2018

Resultat: positiv feedback

Fordele: smerter i gelene renses meget hurtigt

Minuser: Jeg har ikke lagt mærke til det

Desværre har jeg også kendt dette år: hævelse, træthed i benene og venøs mesh (dette er det værste). Da mine ben bare kvældede, var jeg ikke meget bekymret. Træthed i benene, tilskrives en stor mængde arbejde og gå i høje hæle. Men nettet bange mig og flyttede mig til udbytter. Eller rettere, jeg meldte mig straks til lægen. Heldigvis intet alvorligt. Men lægen sagde, du kan ikke forlade sådan. Jeg rådede om de midler, der kan hjælpe, fra den liste, jeg valgte Venolife. Jeg kunne godt lide sammensætningen, prisen og fandt gode anmeldelser om det på Internettet. Og heldigvis begyndte han hurtigt at hjælpe mig. Hævelsen blev mindre lige næste dag, og mine ben blev ophørt med at skade. Men for at fjerne masken måtte jeg bruge det længere. Jeg ved ikke, om han ville have hjulpet mig, hvis han ikke var kommet til lægen i tide. Men hvis åreknuter ikke startes, vil Venolife klare det.

Anmeldt af: Yana Samoilova (gæst), tilføjet dato: 08.24.2018

Resultat: positiv feedback

Frakoblede blå mærkerne og fik dem til at forsvinde

Fordele: værker, økonomisk forbrugt

Jeg var uheldig med fartøjerne, bankede lidt på foden eller pressede hårdt - allerede et blå mærke. Det er ikke så slemt, men da de venøse stjerner begyndte at dukke op, panikede jeg - hvordan man kunne gå til folk med sådanne ben! Jeans året rundt? Dette er ikke for mig. Apoteket anbefalede at tage Venolife gel. Da der er en stærk sammensætning: ud over heparin, som blå mærker, løser to mere aktive stoffer: troxerutin - forhindrer kapillærer i at bryde og dextpanthenol - vil lindre hudinflammation. I et par dages anvendelse blev stjernerne lysere, og hvilke blå mærker blev løst. Jeg vil bruge den videre, da effekten mere end passer mig.

Bedømt af: Alla (gæst), tilføjet dato: 27-08-2018

Resultat: positiv feedback

Det fungerer virkelig.

Fordele: Effektiv, økonomisk

Min højde er ikke særlig stor. Derfor havde hun fra skolen skole med højhælede sko. Det var sandsynligvis nødvendigt at søge på platformen, men på en eller anden måde tænkte jeg ikke på det faktum, at hæle er skadelige. Og efter tredive kom det sidelæns til mig. Det er blevet svært at gå i lang tid. Mine ben begyndte at skade, ondt, jeg ville sætte mig ned og slappe af hurtigere. Hævede om sommeren, det vil sige det var synligt på skoene. Om vinteren var jeg ikke opmærksom. Og i åbne sko er det vanskeligt ikke at lægge mærke til det. Og vener i nogle steder begyndte at dukke op. Den første ting stoppede jeg med højhælede sko. Venstre lille og platform. Hun smurt Lyoton, det blev lidt bedre, men stadig gjorde hendes ben ondt og hævede. Jeg besluttede at prøve noget andet. Valget faldt på Venolife. Det har tre komponenter - heparin, dexpanthenol og troxerutin. Og i Lyoton kun heparin. Efter instruktionerne skal Venolife lindre betændelse og hævelse, styrke blodkar, forbedre blodcirkulationen. Jeg ved ikke, hvad det virkede for mig der, men det fungerer virkelig! Hævelsen aftog i de allerførste dage af brug af Venolife. Efterhånden begyndte smerten at passere. Jeg brugte det i to uger, gned det i mine ben tre gange om dagen. Ved udgangen af ​​den anden uge ophørte mine ben næsten med at skade. Kapillærnet blev blekere, og huden blev jævnere. Så dette stof har vist sig at være effektivt. Jeg holder pause i et par måneder og køber et andet rør.

Anmeldt af: Regina (gæst), tilføjet dato: 06-01-2018

Resultat: positiv feedback

Venolife hjælper mig meget alvorligt.

Jeg kan ikke forlade mit job på nogen måde, og der skal jeg konstant være på mine fødder. Om aftenen brugte jeg kolde fodbade og lå på hovedet i flere timer. Men det hjalp ikke meget. Venolife fjerner næsten øjeblikkeligt hævelse og tyngde. Smerten forsvinder gradvist. Sammensætningen er ikke et aktivt stof, men så mange som 3 - heparin, dexpanthenol, troxerutin. Derfor fjerner Venolife ikke kun hævelse, smerter og tyngde, men styrker også blodkar og hjælper med at helbrede skader på huden. Efter 2 ugers brug bemærkede jeg, at venerne blev meget mindre mærkbare, huden ser mere attraktiv ud (der plejede at være en slags lilla farvetone).

Bedømt af: Maria (gæst), tilføjet dato: 31-31/2017

Resultat: positiv feedback

Skal behandles i lang tid og bruge penge, men det hjalp

Fordele: Leveres fra alle sygdomssymptomer, helt ufarlig

Minuser: meget dyrt, hurtigt slutter

Jeg begyndte at bruge Venolife med de første tegn på venøs insufficiens, som et resultat af problemerne var der ingen spor tilbage. Det var sandt, det tog meget lang tid (op til 3 måneder) at helbrede og bruge næsten 6 tusind rubler, fordi gelen ikke fungerer meget hurtigt, og kun et rør varer i 9-10 dage. Men effekten er det værd, nu får dine ben ikke ondt, de svulmer ikke, de brummer ikke efter en arbejdsdag, der er ingen forbrænding og træthed, selvom du skal stå i lang tid. Derudover er gelen meget flot at bruge. Dens flydende konsistens er et minus for rentabiliteten, men et plus for hurtig absorption og tørring. Produktet tørrer på 1-2 minutter som vand og efterlader ingen klæbrighed, så det var meget let for mig at bruge det om morgenen uden risikoen for at være for sent til arbejde. Gelen påvirker slet ikke hudens helbred, og generelt har den ikke en enkelt bivirkning. Det lugter endda så svagt, at det ikke forårsagede ubehag for mig, en allergikere, så jeg finder ikke andre ulemper i Venolife undtagen for pris og uøkonomisk.

Anmeldt af: Irina (gæst), dato for tilføjelse: 31-31/2017

Resultat: neutral feedback

Medmindre det er godt for små problemer

Fordele: Reducerer let hævelse.

Ulemper: For dyrt for denne effekt, smerten fjerner ikke, lindrer ikke edderkoppårer, kan erstattes med billige analoger

Det ser ud til, at en rig sammensætning (heparin, troxerutin, dexapanetnol) skal have en stærkere virkning end andre geler som det samme Troxevasin, men i praksis bliver det klart, at du er fuldstændig forgjeves for meget for Venolife næsten 3 gange. Det eneste, han er meget villig til at gøre, er at fjerne ødemet og derefter kun når de ikke er stærke. Men når sommer og puffiness i haven plage både dag og nat, hjælper gelen næsten ikke. Generelt er jeg tavse om at eliminere smerter og edderkoppevene; her er stoffet helt ubrugeligt. Jeg brugte samvittighedsfuldt hele røret og påførte gelen 3 gange om dagen, som forventet, men ventede ikke på nogen forbedring. Jeg tog ikke det andet rør, jeg købte Venosal, og nu i den anden uge af behandlingen fjernede jeg smerten. Venolife vil sandsynligvis kun være egnet til dem, der har mindre problemer, men selv i dette tilfælde anbefaler jeg dig at købe Troxerutin (en endnu billigere analog Troxevasin til 80 rubler) og heparinsalve (også en krone) separat og gemme, og effekten vil være den samme.

Anmeldt af: Larisa (gæst), dato for tilføjelse: 07/19/2018

Resultat: positiv feedback

Redder virkelig saks fra smerter og tyngde

Fordele: effektivitet, gunstig pris for en sådan sammensætning

Minuser: begynder først at stikke lidt

Venolife er et meget effektivt middel, jeg bruger det i næsten to uger, resultatet glæder sig. Mine ben hævede og summede ved slutningen af ​​dagen, mine fødder brændte og mine kalve faldt (godt, i princippet, ligesom alle, der skrev anmeldelser her - om alle har den samme ting). Så da Venolife begyndte at gnide hendes ben - begyndte hurtigt ubehag at passere, især hvis jeg også masserede. Og hudens udseende blev bedre, kapillærerne blev mindre synlige. Og til en pris er Venolife rentabel, i betragtning af at den har en multikomponent sammensætning, og den vælges desuden kun til ben og årer, og i andre lignende produkter er det normalt kun et aktivt stof.

Forfatteren af ​​anmeldelsen: Svetulya (gæst), dato for tilføjelse: 09.24.2018

Resultat: negativ feedback

Godt våben mod træthed i mesh og ben

Fordele: lindrer stress og smerter, forbedrer huden, styrker væggene i blodkar

Minusser: ikke fundet

Der var to problemer. Først - min mand begyndte også at finde fejl med mit udseende - jeg blev for lav for ham, tvunget til at gå i høje hæle, blev derefter for fedt, fik mig til at tabe mig. Fra belastninger med store ben, åreknuder og noget som blå mærker på benene og masker fra små årer begyndte at dukke op. Jeg vendte mig alene til forummet - der rådede de hvordan man løser problemet - for at forlade fyren og begynde at behandle benene med venolife, og de rådede også til at elske dig selv. Det gjorde jeg, fordi jeg virkelig kunne godt lide rådene (især det første). Kastede en mand og gik på apoteket. Begyndte at teste gelen. Hvad kan jeg sige, træthed, hævelse og tyngde lindrer det perfekt, mens det køler behageligt. Meshet er endnu ikke fjernet, jeg har brugt det i tre uger, selvom det er blevet lidt mindre synligt. Blåmærkerne ryddet op i den første uge. Nye vises ikke, og det ser ud til, at den generelle cyanose begyndte at forsvinde. Wien kom ud, mens der er. Men jeg er vedvarende, jeg fortsætter min behandling) Generelt er jeg tilfreds med resultaterne.

Venolife

Klinisk og farmakologisk gruppe

Aktive stoffer

Frigivelsesform, sammensætning og emballering

◊ Gel til ekstern brug er gennemsigtig eller næsten gennemsigtig, lysegul i farve med en bestemt lugt.

100 g
tørt heparinnatrium beregnet på tørstof0,25 g (30.000 IE)
dexpanthenol i form af 100% stof5 g
troxerutin i form af 100% stof2 g

Hjælpestoffer: phenylethanol, propylenglycol, carbomer 940 eller 980, trometamol, oprenset vand.

40 g - aluminiumsrør (1) - pakker af pap.
100 g - aluminiumsrør (1) - pakker af pap.

farmakologisk virkning

Kombineret præparat til ekstern brug, hvis farmakologiske egenskaber skyldes virkningen af ​​dets bestanddele.

Heparin er en direktevirkende antikoagulant, en naturlig antikoagulant faktor i kroppen. Det har en antiinflammatorisk virkning, fremmer regenerering af bindevæv på grund af hæmning af aktiviteten af ​​hyaluronidase; forhindrer trombose, aktiverer blodets fibrinolytiske egenskaber, forbedrer lokal blodgennemstrømning.

Dexpanthenol - provitamin B 5 - i huden bliver til pantothensyre, som er en del af coenzym A, der spiller en vigtig rolle i acetylerings- og oxidationsprocesser. Forbedring af metaboliske processer fremmer dexpanthenol regenereringen af ​​beskadigede væv; forbedrer heparinabsorption.

Troxerutin er et angiobeskyttelsesmiddel. Det har P-vitaminaktivitet, især reducerer det kar- og vævspermeabilitet og skrøbelighed af kapillærer, hjælper med at normalisere mikrocirkulation og trofisk væv, reducerer overbelastning i vener og paravenøst ​​væv, har anti-ekssudativ og antiinflammatorisk virkning.

Farmakokinetik

Når de anvendes lokalt, absorberes de aktive stoffer hurtigt gennem huden. Heparin akkumuleres i de øverste lag og binder aktivt til hudproteiner, dexpanthenol trænger ind i alle hudlag og bliver til pantothensyre, troxerutin findes i dermis på 30 minutter og i det subkutane fedt efter 2-5 timer.

Indikationer

  • ødematøs-smertsyndrom og mikrosirkulerende-trofiske forstyrrelser forårsaget af venøs insufficiens i de nedre ekstremiteter (åreknuder, akut og kronisk thrombophlebitis, post-thrombophlebitis syndrom, kronisk lymfostase);
  • bløddelsskader (hæmatomer, dislokationer, forstuvninger);
  • at fremskynde granulering og epitelisering af trofiske mavesår i regenereringsfasen (i fravær af udtalt ekssudation).

Kontraindikationer

  • åbne inficerede sår eller sår med rigelig udstråling på applikationsstedet;
  • børns alder op til 1 år;
  • overfølsomhed over for stofferne.

Dosis

Udadtil. Påfør et tyndt lag på det berørte område 2-3 gange om dagen, fordel jævnt på hudoverfladen med lette gnidningsbevægelser, indtil de er helt optaget. Behandlingsforløbet er 2-3 uger.

Med trofiske mavesår med svag ekssudering rengøres såroverfladen for exsudat og nekrotisk væv, om nødvendigt, med en opløsning af hydrogenperoxid 3%, nitrofural 1: 5000 eller chlorhexidin bigluconat 0,05% og tørres. Gelen påføres i et ensartet tyndt lag, så hele den berørte overflade dækkes med præparatet, og en steril bindemiddelpåføring påføres. Bandageskift udføres 1 gang / dag. Med en åben behandlingsmetode påføres lægemidlet 1-2 gange / dag. Behandlingsvarigheden bestemmes af epiteliseringens dynamik.

Bivirkninger

Overdosis

En overdosis er usandsynligt på grund af den lave systemiske absorption af gelkomponenterne..

Drug interaktion

specielle instruktioner

Graviditet og amning

Måske brugen af ​​Venolife under graviditet og amning (amning).

Brug i barndommen

Apotek ferie betingelser

Betingelser for opbevaring

Lægemidlet skal opbevares utilgængeligt for børn ved temperaturer fra 15 ° til 25 ° C. Holdbarhed er 2 år. Brug ikke den efter udløbsdatoen.

Venolife

Anmeldelser

Jeg prøvede forskellige geler og salver til åreknuder. Men Venolife kan lide mere end andre. Fordi han har mere end et heparin eller troxerutin i sin sammensætning som i andre. Og begge af dem og også dexpanthenol. Det viser sig, at gelen fungerer omfattende. Fjerner ikke kun symptomer, men behandler også. Med tiden ophørte mit ødem med at dukke op om aftenen. Og edderkoppens årer er væk.

Venen blev lidt chokeret, da hun så på sine fødder små vener, og nogle steder bulede venerne endda ud. Hun løb straks til lægen, men da hun var i en position, var ikke alle lægemidler egnede til hende, og lægen anbefalede Venolife gel. Hun brugte det efter fødsel til forebyggelse, og næsten et år er gået efter babyens fødsel, og hendes ven siger, at der ikke er et eneste spor af stjerner på hendes ben og svulmende årer.

Af en eller anden grund var jeg altid sikker på, at mænd ikke har åreknuder. Det viste sig, at det sker, og hvordan. Onkelens ben gjorde ondt, var tunge og kunne generelt ikke gå i lang tid. At skulle smøre venolife, han på en eller anden måde straks lettede, som om stykker beton var faldet af dem. Efter 3 måneder faldt antallet af blå kranser, som var stærkt synligt nær anklene. Så det er muligt at finde en kur mod en sådan ulykke som åreknuder.

Jeg udviklede lymfostase af venstre arm. Efter lymfadenektomi for brystkræft. Først blev jeg bedt om at smøre min hånd med troxevasin, men fra ham så jeg slet ingen virkning. Og efter to ugers brug af venolife ser jeg tydeligt, at hævelsen ovenfra, hvor skulderen blev blødere og forsvandt helt på håndleddet.

Benproblemer, tror jeg, vedrører enhver kvinde. Alle rådgiver forskellige præparater, geler, cremer, tabletter. Hvem det hjælper, men endelig fandt jeg det, jeg havde brug for. For andet år har jeg kun købt Venolife. Og jeg snublede ved et uheld, prøvede det, følte mig bedre, og først derefter læste jeg, hvorfor han er god. 3 komponenter i kompositionen, som jeg brugte før, men adskilt fra hver. Rn Mit råd er at læse instruktionerne, og du vil ikke tage fejl, når du vælger.

Venolife Duo

Aktivt stof

Farmakologisk gruppe

Nosologisk klassificering (ICD-10)

Struktur

Filmovertrukne tabletter1 fane.
aktivt stof:
oprenset mikroniseret flavonoidfraktion500/1000 mg
(med hensyn til et vandfrit stof, der indeholder diosmin - 90% og andre flavonoider - 10%)
hjælpestoffer: gelatine; magnesiumstearat; MCC; natriumcarboxymethyl-stivelse; talkum
filmkappe: Vivakout-klar blanding (macrogol 6000, titandioxid, glycerol, magnesiumstearat, hypromellose, rød jernoxid, gul jernoxid); natriumlaurylsulfat

Beskrivelse af doseringsformen

Dosering 500 mg: ovale bikonvekse tabletter, filmovertrukne, orange-pink. Ved brud er tabletten fra lysegul til grågul farve med en heterogen struktur. Marmorering tilladt.

Dosering 1000 mg: ovale bikonvekse tabletter, filmovertrukne, orange-pink med en risiko på begge sider. Ved brud er tabletten fra lysegul til grågul farve med en heterogen struktur. Marmorering tilladt.

farmakologisk virkning

farmakodynamik

Kombinationen af ​​diosmin + hesperidin har venotoniske og angiobeskyttende egenskaber. Lægemidlet reducerer udstrækkeligheden af ​​vener og venøs overbelastning, reducerer permeabiliteten af ​​kapillærer og øger deres resistens.

Resultaterne af kliniske studier bekræfter lægemidlets farmakologiske aktivitet i relation til venøs hæmodynamik. En statistisk signifikant dosisafhængig virkning af lægemidlet blev demonstreret for de følgende venøse plethysmografiske parametre: venekapacitet, venøs strækbarhed, tid for venetømning. Det optimale dosis-respons-forhold observeres, når man tager 1000 mg / dag.

Kombinationen af ​​diosmin + hesperidin øger venøs tone: ved hjælp af venøs okklusiv plethysmografi blev der vist et fald i tiden for venøs tømning. Hos patienter med tegn på alvorlig mikrosirkulationsforstyrrelse efter lægemiddelterapi var der en (statistisk signifikant sammenlignet med placebo) stigning i kapillærresistens, evalueret ved angiostereometri.

Den terapeutiske virkning af kombinationen af ​​diosmin + hesperidin er bevist ved behandling af kroniske sygdomme i venerne i de nedre ekstremiteter såvel som i behandlingen af ​​hæmorroider.

Farmakokinetik

Lægemidlets største udskillelse sker med fæces. Med urin udskilles i gennemsnit ca. 14% af den accepterede mængde af stoffet. T1/2 er 11 timer. Lægemidlet gennemgår aktiv metabolisme, hvilket fremgår af tilstedeværelsen af ​​phenolsyrer i urinen..

Indikationer Venolife Duo

Venolife Duo er indiceret til behandling af symptomer på kroniske venøse sygdomme (eliminering og lindring af symptomer).

behandling af symptomer på venøs-lymfatiske insufficiens:

- kramper i de nedre ekstremiteter;

- følelse af tyngde og fylde i benene;

terapi af manifestationer af venøs-lymfatiske insufficiens:

- hævelse af de nedre ekstremiteter;

- trofiske ændringer i hud og subkutant væv;

- venøse trofiske mavesår;

symptomatisk behandling af akutte og kroniske hæmorroider.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for det aktive stof eller hjælpestoffer, der udgør lægemidlet.

Ikke anbefalet til ammende kvinder.

Graviditet og amning

Dyreforsøg afslørede ikke teratogene virkninger. Indtil videre har der ikke været rapporteret om bivirkninger ved brug af lægemidlet hos gravide kvinder..

På grund af manglen på data om udskillelse af lægemidlet med modermælk anbefales ikke ammende kvinder at tage stoffet.

Indvirkning på reproduktiv funktion. Undersøgelser med reproduktionstoksicitet har ikke vist nogen effekt på reproduktiv funktion hos rotter af begge køn.

Bivirkninger

Bivirkningerne af kombinationen af ​​diosmin + hesperidin observeret under kliniske forsøg var milde. Oftest blev gastrointestinale lidelser (diarré, dyspepsi, kvalme, opkast) bemærket.

Mens man tog kombinationen af ​​diosmin + hesperidin, blev følgende bivirkninger rapporteret i form af følgende graduering: meget ofte (≥1 / 10); ofte (≥1 / 100, centralnervesystem: sjældent - svimmelhed, hovedpine, generel lidelse.

Fra mave-tarmkanalen: ofte - diarré, dyspepsi, kvalme, opkast; sjældent - prikker; uspecificeret frekvens - mavesmerter.

Fra huden: sjældent - hududslæt, kløe i huden, urticaria; uspecificeret frekvens - isoleret hævelse i ansigt, læber, øjenlåg. I ekstraordinære tilfælde angioødem.

Det er nødvendigt at informere lægen om patientens udseende, inklusive bivirkninger, der ikke er nævnt i denne manual, samt ændringer i laboratorieparametre under terapi.

Interaktion

Kliniske undersøgelser af interaktioner mellem kombinationen af ​​diosmin + hesperidin og andre lægemidler er ikke blevet udført..

Indtil videre er der ikke rapporteret om rapporterede tilfælde af lægemiddelinteraktioner..

Dosering og administration

Inde. Tabletterne skal sluges med vand. Risikoen på tabletten er udelukkende ved opdeling for at gøre det lettere at sluge.

Den anbefalede dosis til venøs lymfatiske insufficiens er 1000 mg / dag, fortrinsvis om morgenen under måltiderne.

Behandlingsvarigheden kan være flere måneder (op til 12 måneder). I tilfælde af gentagelse af symptomer kan, på anbefaling af en læge, behandlingsforløbet gentages.

Den anbefalede dosis til akutte hæmorroider er 3000 mg / dag (1000 mg morgen, eftermiddag og aften) i 4 dage, derefter 2000 mg / dag (1000 mg morgen og aften) i de næste 3 dage.

Den anbefalede dosis til kroniske hæmorroider er 1000 mg / dag..

Overdosis

Overdoseringstilfælde ikke beskrevet.

I tilfælde af en overdosis af lægemidlet, skal du straks søge lægehjælp.

specielle instruktioner

Før du begynder at tage medicinen Venolife Duo, anbefales det at konsultere en læge.

Ved forværring af hæmorroider erstatter udnævnelsen af ​​Venolife Duo ikke den specifikke behandling af andre anale lidelser. Behandlingsvarigheden bør ikke overstige den tid, der er angivet i afsnittet "Påføringsmetode og dosis." I tilfælde af at symptomerne ikke forsvinder efter det anbefalede behandlingsforløb, skal en proktolog undersøges, der vælger yderligere behandling.

I nærvær af nedsat venøs cirkulation garanteres den maksimale behandlingseffekt ved en kombination af terapi med en sund (afbalanceret) livsstil: det tilrådes at undgå en lang eksponering for solen, et langt ophold på benene, det anbefales at reducere overskydende kropsvægt. Vandring og i nogle tilfælde iført særlige strømper hjælper med at forbedre blodcirkulationen..

Ring straks til en læge, hvis tilstanden forværres under behandlingen, eller hvis der ikke er nogen forbedring..

Påvirkning af evnen til at køre køretøjer, mekanismer. Kliniske undersøgelser for at undersøge virkningen af ​​kombinationen af ​​diosmin + hesperidin på evnen til at køre en bil og udføre arbejde, der kræver en høj grad af mentale og fysiske reaktioner, er ikke blevet udført. Baseret på de tilgængelige sikkerhedsdata kan det imidlertid konkluderes, at kombinationen af ​​diosmin + hesperidin ikke (ikke har nogen signifikant effekt) på disse processer.

Udgivelsesformular

Filmovertrukne tabletter, 500 mg, 1000 mg. 10 tabletter i blisterbåndemballage fremstillet af PVC-folie og lakeret aluminiumstryk folie. 3 eller 6 blemmer placeres i en pakke pap.

Fabrikant

JSC "Kemisk og farmaceutisk anlæg" AKRIKHIN " (JSC "AKRIKHIN"). 142450, Rusland, Moskva-regionen, byen Staraya Kupavna, ul. Kirova, 29.

Telefon / fax: (495) 702-95-03.

Forbrugeransøgningsorganisation: AKRIKHIN JSC, Rusland.

Apotek ferie betingelser

Opbevaringsbetingelser for Venolife Duo

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevaringstid for medikamentet Venolife Duo

Brug ikke den efter den udløbsdato, der er angivet på pakningen.

Bedømmelser Venolife

Installer ASNA-mobilappen

Forlad din telefon - få et link til installation

© 2005-2020. ASNA. Alle rettigheder forbeholdes
LLC ASNA, TIN 7728850310, OGRN 1137746645585, Juridisk adresse (faktisk adresse): 129226, Moskva, st. Dokukina, d.16, s. 1, 6 etage. Telefon: +7 (495) 223-3403
Licensnummer FS-99-02-006765 dateret 12. september 2018.

Efterlad dit telefonnummer,
vores operatør ringer til dig selv!

Til at begynde med kan du søge i hele databasen over medicin uden henvisning til tilgængeligheden og priserne på et bestemt apotek

Ved at vælge et bestemt apotek kan du søge efter produkter efter dets rækkevidde og tilgængelighed, samt se de nøjagtige priser og oplysninger om specialpriser under ASNA-Savings-programmet

Apoteker, der er forbundet til programmet, er markeret med

Venolife

  • Kontraindikationer

Venolife gel er et kombineret præparat til ekstern brug, hvis farmakologiske egenskaber skyldes virkningen af ​​dens bestanddele. Venolife gel - antikoagulant, angiobeskyttende, antiinflammatorisk, venotonisk.

Indikationer
Ødemsmertsyndrom og mikrosirkulerende-trofiske lidelser forårsaget af venøs utilstrækkelighed af de nedre ekstremiteter (åreknuder, akut og kronisk thrombophlebitis, post-thrombophlebitis syndrom, kronisk lymfostase);
- bløddelsskader (hæmatomer, dislokationer, forstuvninger);
- at fremskynde granulering og epitelisering af trofiske mavesår i regenereringsfasen (i fravær af udtalt ekssudation).

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for Venolife-komponenter, åbne inficerede sår eller sår med voldsom udstråling.

Side effekt
Lokale manifestationer af allergiske reaktioner (hududslæt, kløe) er mulige.

Dosering og administration
Lokalt. Venolife påføres i et tyndt lag på det berørte område og omkring det 2-3 gange om dagen, og fordeles jævnt på hudoverfladen med lette gnidningsbevægelser, indtil de er helt optaget. Behandlingsforløbet er 2-3 uger.

Sammensætning og form for frigivelse
Venolife - gel til udvendigt brug:
100 g gel indeholder troxerutin 2 g, dexpanthenol 5 g, natriumheparin 0,25 g (30.000 enheder); i et aluminiumsrør 30 eller 40 g

specielle instruktioner
Venolife er ikke beregnet til brug i oftalmologi, til intravaginal og rektal indgivelse.

Opbevaringsbetingelser og holdbarhed
Opbevar lægemidlet på et tørt, mørkt sted ved en temperatur på højst 25 ° C. Udløbsdato 3 år.

Venolife

Venolife: instruktioner til brug og anmeldelser

Latin navn: Venolife

ATX-kode: C05BA53

Aktiv ingrediens: Heparinnatrium + Dexpanthenol + Troxerutin (Heparinnatrium + Dexpanthenol + Troxerutin)

Producent: Akrikhin HFK OJSC, Rusland

Opdatering af beskrivelse og foto: 08/12/2019

Priser i apoteker: fra 238 rubler.

Venolife er et kombineret præparat til ekstern brug, der har en angiobeskyttende, antitrombotisk og venotonisk virkning, der forbedrer vævsregenerering.

Slip form og sammensætning

Doseringsform - gel til udvendig brug: gennemsigtig, lysegul farve, har en bestemt lugt (40 eller 100 g i aluminiumsrør, i en pakke karton 1-rør).

Aktive ingredienser i 1 g gel:

  • Dexpanthenol - 0,05 g;
  • Troxerutin - 0,02 g;
  • Heparinnatrium - 0,0025 g (300 PIECES).

Yderligere komponenter: carbomer 980 eller 940, propylenglycol, trometamol, phenylethanol, oprenset vand.

Farmakologiske egenskaber

farmakodynamik

Heparin, som er en del af Venolife gel, er et direkte virkende antikoagulant. Som en naturlig antikoagulerende faktor i kroppen har dette stof en antiinflammatorisk virkning og giver regenerering af bindevæv ved at hæmme aktiviteten af ​​hyaluronidase. Heparin forbedrer også lokal blodgennemstrømning, fremmer aktiveringen af ​​fibrinolytiske egenskaber i blod, forhindrer dannelse af blodpropper.

Dexpanthenol - provitamin B5 - i huden går pantothensyre indeholdt i coenzym A. Sidstnævnte spiller en betydelig rolle i processerne med oxidation og acetylering. Desuden normaliserer dexpanthenol metaboliske processer, forbedrer heparinabsorption og giver regenerering af beskadigede væv..

Troxerutin er et angiobeskyttelsesmiddel. Det er kendetegnet ved P-vitaminaktivitet (reducerer kapillær skrøbelighed og karvævets permeabilitet), normaliserer trofisme og mikrosirkulation af væv, minimerer stagnation i vener og paravenøst ​​væv og har antiinflammatoriske og antiexudative virkninger.

Farmakokinetik

Ved topisk påføring af Venolife gel er absorptionshastigheden af ​​dets aktive komponenter ved huden ret høj. Heparin akkumuleres i de øverste lag af overhuden og bindes intensivt til hudproteiner, dexpanthenol trænger ind i alle hudlag og omdannes til pantothensyre, troxerutin kan påvises i dermis 30 minutter efter, at lægemidlet er brugt, og efter 2-5 timer detekteres det i det subkutane fedt fiber.

Indikationer til brug

  • Mikrocirkulations-trofiske forstyrrelser og ødemsmertsyndrom på grund af venøs utilstrækkelighed af de nedre ekstremiteter: post-thrombophlebitis syndrom, akut og kronisk thrombophlebitis, kronisk lymfostase, åreknuder;
  • Blød vævsskader: dislokationer, blå mærker og forstuvninger.

Lægemidlet bruges også til at fremskynde processen med granulering og epitelisering af trofiske mavesår i regenereringsfasen (forudsat at der ikke er nogen udtalt ekssudation).

Kontraindikationer

  • Åbn inficerede sår;
  • Sår med rigelig udstråling;
  • Overfølsomhed over for stofferne i lægemidlet.

Brugsanvisning Venolife: metode og dosering

Venolife er beregnet til ekstern brug. Gelen skal påføres 2-3 gange dagligt med et tyndt lag på og omkring de berørte områder og spredes jævnt med lette gnidningsbevægelser på hudoverfladen, indtil produktet er helt absorberet. Behandlingsvarigheden er 2-3 uger. Behovet for at forlænge behandlingen bestemmes af lægen på baggrund af sværhedsgraden af ​​den patologiske proces og resultaterne af kliniske test.

I tilfælde af tilbagefald gennemføres terapeutiske kurser 2-3 gange om året.

Med trofiske mavesår (uden udtalt udstråling) skal såroverfladen, inden gelen påføres, rengøres for nekrotisk væv og udstråles om nødvendigt med 3% hydrogenperoxidopløsning, 0,05% opløsning af chlorhexidin bigluconat eller furatsilina 1: 5000-opløsning og derefter tørre. Gelen påføres, så lægemidlet dækker hele den påvirkede overflade af huden, hvorefter en steril gasbindemasse påføres ovenpå (bandagen ændres 1 gang med en bank). Behandlingens varighed bestemmes af dynamikken i epitelisering.

Bivirkninger

Venolife tolereres generelt godt, i sjældne tilfælde forekommer allergiske reaktioner som hududslæt og kløe på anvendelsesstedet for lægemidlet.

Overdosis

Der er ikke rapporteret nogen overdosis på dette tidspunkt..

specielle instruktioner

Lægemidlet kan bruges i henhold til indikationer under graviditet og amning.

I henhold til instruktionerne er Venolife ikke beregnet til rektal og intravaginal administration såvel som til brug i oftalmologi.

Drug interaktion

Der er ikke rapporteret om tilfælde af Venolife-interaktion med andre lægemidler..

Analoger

Analoger af Venolife er: Dexpanthenol, Troxerutin, Troxevasin Neo, Heparin Sodium.

Betingelser for opbevaring

Opbevares utilgængeligt for børn ved en temperatur på 15-25 ° C.

Opbevaringstid - 2 år..

Apotek ferie betingelser

Over disken.

Anmeldelser om Venolife

Talrige anmeldelser om Venolife er for det meste positive i farve. I isolerede tilfælde er brugen af ​​lægemidlet ineffektiv, derfor erstattes det med analoger.

Prisen på Venolife i apoteker

Gennemsnitsprisen for Venolife gel i en apotekskæde er 345–385 rubler (pr. Rør på 40 g) eller 650–720 rubler (pr. Rør på 100 g).

Venolife: priser i online apoteker

Venolife gel til udvendigt brug 40 g 1 stk.

Venolife Duo tabletter 500 mg 30 stk.

Venolife Duo 500 mg filmovertrukne tabletter 30 stk.

Venolife gel til udvendigt brug 100 g 1 stk.

Venolife gel 100 g

Venolife Duo 1000 mg filmovertrukne tabletter 30 stk.

Venolife Duo tabletter 1000 mg 30 stk.

Uddannelse: Rostov State Medical University, specialitet "General Medicine".

Oplysninger om lægemidlet generaliseres, leveres til informationsformål og erstatter ikke de officielle instruktioner. Selvmedicinering er sundhedsfarlig.!

Ifølge statistikker øges risikoen for rygskader på mandage med 25% og risikoen for et hjerteanfald - med 33%. Vær forsigtig.

Vægten af ​​den menneskelige hjerne er ca. 2% af den samlede kropsvægt, men den forbruger ca. 20% af det ilt, der kommer ind i blodet. Denne kendsgerning gør den menneskelige hjerne yderst modtagelig for skader forårsaget af mangel på ilt..

74-årige australske bosiddende James Harrison blev en bloddonor omkring 1.000 gange. Han har en sjælden blodtype, hvis antistoffer hjælper nyfødte med svær anæmi til at overleve. Således reddede australieren omkring to millioner børn.

Den sjældneste sygdom er Kurus sygdom. Kun repræsentanter for Fore-stammen i New Guinea er syge med hende. Patienten dør af latter. Det menes, at årsagen til sygdommen er at spise den menneskelige hjerne..

Hvis din lever stoppede med at arbejde, ville døden forekomme i løbet af en dag.

I England er der en lov, hvorefter kirurgen kan nægte at udføre operationen på patienten, hvis han ryger eller er overvægtig. En person skal opgive dårlige vaner, og så har han måske ikke brug for kirurgisk indgreb.

Hver person har ikke kun unikke fingeraftryk, men også sprog.

I løbet af livet producerer den gennemsnitlige person ikke mindre end to store spytbassiner.

Vores nyrer kan rense tre liter blod på et minut.

Caries er den mest almindelige smitsomme sygdom i verden, som selv influenza ikke kan konkurrere med..

I et forsøg på at få patienten ud går læger ofte for langt. Så for eksempel en bestemt Charles Jensen i perioden fra 1954 til 1994. overlevede mere end 900 neoplasma-fjernelsesoperationer.

Hoste-medikamentet "Terpincode" er en af ​​de førende inden for salg, slet ikke på grund af dets medicinske egenskaber.

Den første vibrator blev opfundet i det 19. århundrede. Han arbejdede på en dampmaskine og var beregnet til at behandle kvindelig hysteri..

De fleste kvinder er i stand til at få mere glæde af at overveje deres smukke krop i spejlet end fra sex. Så kvinder stræber efter harmoni.

Den højeste kropstemperatur blev registreret hos Willie Jones (USA), der blev indlagt på hospitalet med en temperatur på 46,5 ° C.

Behandling i Israel er en omfattende tilgang til diagnosticering af sygdommen, udarbejdelse af individuelle terapeutiske behandlinger, rehabilitering og hjælp til social tilpasning.